Lustral çok yaygın kullanılan bir antidepresan. Anksiyete, depresyon, OKB, manik bozukluklar ve daha bir sürü şeyde kullanılır. Risperdal daha spesifik kullanılan bir antipsikotik bir ilaçtır. Sanrı, paranoya, saldırganlık, zihin bulanıklığı gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Umarım her ne sorununuz var ise aşmanıza yardımcı olacak ilaçlardır.
Çocuğum evladım sana şimdi ergenlikten hatta ilkokuldan bu yana neler çektiğimi bi anlatsam? Bide şimdi üniversitedeyim ve 3. sınıfım Yaşım 24 hala cebelleşiyorum ama ben çok güçlüyüm. Sende güçlü olmalısın anladın mı kızım
Ya sen aptal misin doktordan geliyosun doktora soracagina gelip burada insanlara neden yazdi bunu bana niye yazdi bunu bana ne sikintim var benim diye soruyosun git doktoruna sor o sana soyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Psikolog ilaç yazamaz.
Psikiyatr'a gitmişsiniz.
Lustral sertralin bazlı bir antidepresan.
İhtiyacınız olduğu için yazmıştır.
Neyse ney iste bu ilaçlar verdi neden
Psikiyatra gitmişindir, doğru tanı koyabilmişse ihtiyacın olduğun için vermiştir. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ne gibi hastalığım var
Lustral çok yaygın kullanılan bir antidepresan. Anksiyete, depresyon, OKB, manik bozukluklar ve daha bir sürü şeyde kullanılır.
Risperdal daha spesifik kullanılan bir antipsikotik bir ilaçtır. Sanrı, paranoya, saldırganlık, zihin bulanıklığı gibi rahatsızlıklarda kullanılır.
Umarım her ne sorununuz var ise aşmanıza yardımcı olacak ilaçlardır.
Insllah ama çok sorunum var
Kullanmayın şu ilaçları
kendiniz kendinize ilaç olun
Kolaydi demi
Kolay değil
Ama başlamak zorundasın
‘Başarmak
Nasil bir hayati yaşadığım bilmiyorsun Bende bayılmiyorum
Çocuğum evladım sana şimdi ergenlikten hatta ilkokuldan bu yana neler çektiğimi bi anlatsam?
Bide şimdi üniversitedeyim ve 3. sınıfım
Yaşım 24 hala cebelleşiyorum ama ben çok güçlüyüm.
Sende güçlü olmalısın anladın mı kızım
Ya sen aptal misin doktordan geliyosun doktora soracagina gelip burada insanlara neden yazdi bunu bana niye yazdi bunu bana ne sikintim var benim diye soruyosun git doktoruna sor o sana soyler
Alttaki antidepresan hoş geldin aramıza 😂❤️
Bunu onceden kulaniyordum yukselti doktur
Zamanla daha da yükselecek inşallah senin yükselmez
Sendemi kulaniyorsun ben ki cok yuksledi
Evet ben benzerini misol yani selectra bu da aynı sertralin içeriyor psikiyatr gittin dimi
Evet gittim çocukluğum beri gidiyorum bide intihara meyiliyim
E nabizda ilaç recetesinde veya raporda tanı yazar
Anlayamadım beni pek
E nabız var sağlık bakanlığının oraya girin hanfendi orada reçete veya raporlar kısmında yazar tanı bu şu ilaç verildi diye
Psikolog değil, psikiyatristtir o abla :(
İşte neyse ney neden verdi
Kullanma lütfen benim bunlar hayatımı bitirdi 😭
Neden
Neden verdi bu ilaçları teşhis ne dedi doktor
Yazarmsin bana biliyorum ben