Geçen yıl 135 kilodan 108 kiloya kadar düştüm ama uzun saatler sancı çekmeye başladım. Sonra safra kesesi taşı olduğu anlaşılınca ameliyat oldum. Hastaneden çıkıp eve geldiğimde 103 kiloydum. Sonra bir sene içinde 130 kilonun üstüne çıktım tekrardan. Bu kadar hızlı neden kilo aldığımı merak edip doktora gittim. TSH hormonumun 26 küsür olduğunu gördü kan tahlilinde. Acilen hastaneye git dedi. Ben de bir iki gün sonra gidip tekrar tahlil verdim ve ultrason çektiler. Sonuçlar benzerdi orada da.
Doktor Levotiron başladı ve sabahları 100 mcg olarak alıyorum. Diyet ve sporla destekle, bu ilaç da sana biraz yardımcı olur dedi. TSH yüksek olunca metabolizma çok yavaşlıyormuş duyduğum kadarıyla. 1 haftadır diyet yapıyorum ve çok şaşırtıcı bir şekilde çok daha az açlık çekiyorum. Hatta müthiş zorlandığım hiçbir an olmadı. 135,5 kilodan 131,5 kiloya düştüm. Bu ilacın kilo verdirdiğini ve tiroid hormonundan ötürü vücutta çok su tutulduğunu okudum internette. Ben ayrıca anksiyete sahibiyim ve onu da epey azalttı. Hayattan bir haftadır biraz daha tat almaya başladım.
Bunlar doğru mu? Bu ilaç gerçekten bana kilo verme konusunda yardım eder mi?
Doktor Levotiron başladı ve sabahları 100 mcg olarak alıyorum. Diyet ve sporla destekle, bu ilaç da sana biraz yardımcı olur dedi. TSH yüksek olunca metabolizma çok yavaşlıyormuş duyduğum kadarıyla. 1 haftadır diyet yapıyorum ve çok şaşırtıcı bir şekilde çok daha az açlık çekiyorum. Hatta müthiş zorlandığım hiçbir an olmadı. 135,5 kilodan 131,5 kiloya düştüm. Bu ilacın kilo verdirdiğini ve tiroid hormonundan ötürü vücutta çok su tutulduğunu okudum internette. Ben ayrıca anksiyete sahibiyim ve onu da epey azalttı. Hayattan bir haftadır biraz daha tat almaya başladım.
Bunlar doğru mu? Bu ilaç gerçekten bana kilo verme konusunda yardım eder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer