AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
100 kg ve üstü değilsen, mide ameliyatı riskli diye duymuştum. Maksimum 35 kilon varsa spor ve diyetle verirsin bence.
Evet kelepçe takılması riskli.
Migdeni tut canım 3 gun az yersen migden hemen kuculur 3gun dayan sadece porsiyonlari baya azalt 3 gunun sonunda eskisi kadar cok istesende yiyemiceksin parana yazik
Mide olmasın o
bende de şeker hastalığı var 175 boy 115 kilo bugün bir doktora gittim bana baypas ameliyatını önderdi meblağ sı da 30 bin cik
Ramazan da geldi bence sahuru ve iftarı hafif yiyip bol su içerseniz kilo verirsiniz 😌
Turkiyede kizlar kilolu ve tipten kaybediyor
@Retxrox ne alaka yurt dışına gidin o zaman
Aynen bencede
@Retxrox diyende bir ya*r*rama benzese güldürdün nswlsnosdlwndpwndowmspwmslsm
Ameliyat olma canım verirsin peki çocukken kilolu muydun boyun güzelmiş
Yok yavrum ilaçlar yüzünden kilo vermek çok eğlenceli tatli
O zaman kolay verirsin ilaçlar yüzündense en azından boyun var ne güzel kadında 175 altı kötü duruyor
Sabırlı ve azimli olursan 1. 1.5 senede verirsin diyetisyene giderek
Ben 17 yaşımda ameliyatsiz spor salonuna gitmeden diyetisyen yardımı almadan 20 kilo verdiysem sen de 30 kiloyu verebilirsin elinde bu kadar para varsa spor salonuna ve diyetisyene harca derim
Olma. Kilo vermek istiyorsan sağlıklı yollardan ver.
şu an benimde 15-20 kilo fazlam var ilaç kullanıyorum ve çok faydalı
Ne ilacı?
instagram.com/forx5.ile.zayifla
Bak incele ben 3 gündür kullanıyorum hiç bir şey yemek istemiyorsun çok güzel iştah kesiyor
ameliyat olma spor ve diyetle verirsin o kadar sürede
:) 5 6 ayda bu kiloyu vermeni sağlayabilirim. Bence mide ameliyatı ile uğraşma tatlım
En son çare olarak düşünmelisin bence çünkü ölüm riski olan bir şey
Diyetisyene git eger gidecek imkanin yoksa diyetetik okuyodum gibi bir sey birkac tuyo vereyim sana
Spor yaparak vermeye bak kardesim ben esimi tuo. mide ameliyatinda kaybettim girme o topa
Gercekten mi yaa :(
Bana mesaj adini soybadini paylasayim. googledan arastir.
Olan herkes cok memnun ama ya
Kucuk bir ihtimalde olsa olum riski var bunun bilincinde ol
1.5 ay önce 139 kg dum
Şu an 124 kgyum
45 gunde 15 kg verdim.
Diyet ve spor yaparak fazla kilonu vermelisin bence
Kilo verilebilen bir şey para olmadan da yapılır sabret geç olsun güç olmasın
Su diyeti die bisey gördüm instada bir arastr istersen
Bence verirsiniz ben verdim Temmuz ayından yıl başına kadar
Bence sen diyeti zorla sarkma olursa o parayı sarka ameliyatına verirsin.
lipsuction dene bazı devlet hastanelerindede yapıyorlarmış
Bence daha ucuz bişeyler denesen de iyi olabilir...
asla sen bana 700 TL ver sana 1 yıl koçluk yapayım 30 kiloyu kesin verirsin
Fotoyu görünce aima. su KS sinema buluşmasında ki kadın geldi fdfdf
Sıkı bir spor ve dengeli bir diyetle verebilirsiniz kiloları
Olma tehlikeliymiş fazla yemek yemezsin egzersiz spor diyet yaparsın
Mide ameliyatı riskli kesinlikle olma iradenle zayiflarsin yeter ki iste
ameliyat çok tehlikeli ölüm riski de var diye biliyorum
Benim arkadaşım 50 kilo verdi. İmkansız diye bir şey Yok yeter ki inan ve iste bol şanslar
kilo vermek çok zor öyle birkaç hafta ile bitmiyor aylarca sıkı diyet yapman gerek o kiloyu vermek için. ben olsam durumum varsa ameliyat olurdum
Aslinda kilo vermek çok tatlı daha öncede 20 kg vermistim
Diyetle olur ama sen dahiliyeci ile görüşmek onay almak zorundasın
Sporu ve beslenmeni ihmal etmezsen yılbaşına bile kalmaz 5-6 ayda verirsin
Hem sağlığın hem paranın gitmemesi için spor ve beslenmeyle kilolarını vermelisin
Mide ameliyattan sonra bile yine büyüye bilir bunun için en iyi çözüm diyet ve spor bence
o paranın çok daha azını diyetisyen ve spor salonu için harcayabilirsin
Bence kendin için bir şey yapmak istiyorsan bunu para yoluyla yapma kendin başar ben yaptım de harcıcaksan o parayı ameliyata değil alışverişinde harca en iyi doktor bile olsa sana bir şey olmayacağına dair garantisi var mı?
Bence gerek yok devlet hastanesinde doktorla konus derim
2000 lirayı psikoloğa ver, seni kilo vermeye motive eder.
140 tan 109a inebildiysen işin büyük kısmını tamamlamışsın, sık dişini , spor ve diyetle rahat verirsin. O ameliyatı olduktan sonra bir lokma fazla yedin midene kramplar vuruyor, hiç değmez sen aynı düzen devam et
Ameliyat olan bi arkadaşım var, sağlık durumu pek iyi değil şu anda her bünyeye uygun değil bu ameliyat ama ona uygunsun demişlerdi…
Onun yerine spor salonuna git iraden sağlamsa hem fit olursun ameliyat acısı falan çekmezsin hem de daha az para harcarsın
30.000 TL'yi adam gibi bir diyetisyene ver. canım olma...
30 bin liraya hem mis gibi diyetisyen bulursun hem sağlıklı beslenirsin hem de sağlıkla zayıflamış olursun
O parayı bankaya yatır geleceğin için azda olsa yatırım olur diyete başlamanı öneririm ekmekle olan ilişkini kes 1 tabak yiyorsan yarım tabak yemeğe çalış her gün düzenli yürüyüş ve egzersiz tavsiye ederim.
Başlar n mı ben de başladım 1 Nisan da dedim başlicam ve başladım benim de boyum 167 kilom 100 maalesef
Gece yarı diyet bozma da sert olur şeytanı gecenin. Buzdolabı şirin gözükür.
Şeytan ile iyi anlaşıyoruz, planlar analizler swotlar yapıldı aslında diyete 20 Şubat 'ta başladım su ana kadar 9 kilo vermiştim ben resmi olsindiye 1 april dedim
Hadi resmi olsun diye şunu 1 ocak yapalım :D
tamam boş yapma
Kilo verip hergun sevişcem
Savaşmayın sevişin demişler çok iyi anlamışsın :D
Neyse üslubumun fazla dışına çıktım özür dilerim. İyi günler.
Kız light tea diye bir çay varmış deli gibi kilo verenler var denesene bir onu
Valla 30000 tlyi bir spor hocasına verip özel ders al hem kilolarını ver hemde sağlığından olma sporla sıkılaşırsın ama mide ameliyatla heryerin sarkar
Bi saat once haberde mide ameliyati olan birisi 22 gun sonra hayatini kaybettigini gördüm. Ben her zaman dogal beslenme ve daimi spor yapma taraftariyim.
Kalori takibi yaparak ve hafif egzersizlerle başlayıp egzersizleri yoğunlaştırarak 5 6 ayda istediğin kiloya ulaşabilirsin.
Ben bu sayede tam 28 kilo verdim
Ben diyet ve yürüğüş bide kullandığım bi çay vardı onla 27 kilo verdim verilebilir yani
Bence gerek yok. Metabolizmaya çok bağlı tabi ama şahsen benim sıkı diyetle 2 ayda 10 kilo verdiğim oluyor. Bazı radikal kararlar alıp spor diyet vs yaparsan gerek kalmayacağını düşğnüyorum
Gerek yok mide botoks u yap 6 ayda 25 kilo verirsin
30 dakikalık işlem
Ameliyat iyi degil, tavsiye etmem.. Saglikli beslen ve dikkat et. VE en onemlisii kendine guven
Bak bugün tartılacağım. 107 kilodan başladım. Sadece dirayet isteyen bir şey.
98 kiloydum 2 hafta önce bugün 96 görmeyi bekliyoruz.
doğru karar diyet ve spor, çünkü bizim ailede olan çok var onların 30-35 değil 100 kilodan fazlalığı vardı ve ölümden dönenler oldu. son seçenek olmalı her zaman
Hayir canim ameliyAt olma benimde 30 kilo fazlam var
Bende aynı boydayım ve benimde çok fazlam var şu an kaç kilosun?
Bence sporla vermen daha mantıklı ama irade meselesi
Bence gerek yok sabret 1 yıla 35 kilo verirsin diyetini yap, sporunu aksatma kesinlikle. Ama kendi başına yapma bunları bir uzmana danışmanı öneririm.
Spor yapsan aylik 500 versen 10 ayda zayıflasan 5bin tl ama azimli olman lazim hem daha sağlıklı