Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin zayıflığın kötü görünmüyor ki, bilakis hem güzel hem alımlı , albenisi kuvvetli bir görünümün var ve tabiki daha fazlası ki , mutlu olacağını bilsem detay detay anlatırdım. İşte bu sebeple sen onlara kulak asma. Güzellik görecelidir, bir çok insan senin güzelliklerini değil, kendi kafalarındaki profili benimseyerek konuşur. Onların kafalarındaki profil ise aslında bir çok kişi için düşündükleri kadar güzel değildir. Birde insan bakarak değil görerek gördüğünde güzellikleri görmeli , bu güzellikleri hisleriyle ifade edebilmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılallah aşkına kim diyor bunu sana hastalıklı gibisin falan diye fıstık gibisin yeminle hatta çoğu kızımız senin gibi olmak için yağlı etli vücutlarını eritmeye çalışyor ama nafile yani bunlar seni kıskanmış boşuna dert etmişsin beni ekle sana özel diyet porgramda yazarım 50 52 de olursun zaten iyisinde takılma bu boş kıskanclık yapanlara
00 Yorumla
+1 yılSen kendini sağlıklı ve zinde hissediyorsan olumsuz fikirlere kafanı takma ayrıca resimde gayet zarif ve güzel bir hanfendi görüyorum, dediğim gibi olumsuz fikirlere fazla odaklanma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
İlla herkes aynı bedene, aynı makyaja veya görünüme sahip olacak diye bir şey yok ki. Seni sen yapan özelliklerinle sevmeleri gerektiğini ifade etmen gerekir. Ayrıca kilo almak isteyip diyet uygularsan o da senin tercihin olur. Hayatta bir başkasının demesi ile hayatına yön veren değil kendi adımlarınla ilerleyen biri olmalısın. Yoksa herkes herkesin her konuda kendince bir fikri var.✨🌸01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bebeğim de insanın kocası bile günde 10 kere kilo alsan güzel olur deyince bi takıyor 😬😬
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
71Cevap
+1 yılAnoreksiya diye bir hastalık var. Ondan olabilir misin acaba diye senin için endişeleniyorlar herhalde hemen kötü düşünme halinden memnunsan kimse için değişme. Eğer resimdeki sensen çok kötü gözükmüyorsan yani anoreksiya değilde başka bir hastalık olabilir ya da hiç hastalık yok sadece zayıfta olabilirsin yani. Neler yapabilirsin mesela sağlıklı beslenebilirsin salata yiyebilirsin yumurta yiyebilirsin omlet yapabilirsin brokoli çorbası içebilirsin portakal suyu içebilirsin gibi gibi. Ayran mesela çok güzel. Ama üzülme resmine ben baktım benim gözüme çok kötü gözükmüyorsun.
10 YorumlaEğer sana uygulayacaksan harika bir diyet programı önerebilirim. İstediğin diyetisyene de götür göster. Tamamen sağlıklı kilo almaya yönelik. Ama yanında egzersizleri de yapacaksın. Yoksa vücudun yağ yapmaya başlar.
121 Yorumla
Soran+1 yılBenim metobolizma 3 kişiye eşit çalışıyormuş nasıl alacağım
Soran+1 yılNasıl vereceksin listeyi 😬😬 ver hemen
Soran+1 yılTamam bekliyorum 🤗
- +1 yıl
Öncelikle şunu sakın unutma metabolizmamızın hızlı çalışıyor olması istediğimiz her şeyi istediğimiz miktarda ve istediğimiz zaman yiyebileceğimiz anlamına gelmiyor lütfen buna dikkat et. Çay yok, asitli gazlı içecekler yok (soda hariç), şekerli ürünler yasak, beyaz ekmek yok. Kahve günde sadece 1 bardak istediğin kahve türünü şekersiz tüketebilirsin. SABAH : 2 tane haşlanmış yumurta ve 1 tane haşlanmış patates tüketeceksin. Bunları ister tuzlayarak ye, ister kahvaltıyla beraber tüket nasıl istersen. Ardından 1 çay bardağına yarım pekmez, yarım süt karıştır iç. Sabah ile öğlenin arsında bir tavaya 3 kaşık yulaf, bir tane rendelenmiş elma, yarım çay kaşığı toz tarçın ve bir bardak sütü dök ısıt. Tabağın altına bir kaç tane cicibebe koy. Tavada ısıttığın karışımı cicibebenin üzerine dök, karışımın üzerine de 1 tatlı kaşığı bal, yarım tatlı kaşığı tahin ekle. 1 muzu doğra üzerine, ceviz serp karıştır ye. Öğle ve ikindi arası protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor ben tavuk tercih ediyorum. 1 gün haşlama, 1 gün sote, 1 gün körili kremalı vs. yanına salata, ayran, pilav. Akşam ne yersen ye içinde az da olsa et olsun. Et tüketmen gerekiyor mutlaka. O saatten sonra yatana kadar yemek yemek yok. Saat en geç 9 da da bir kaç tane badem, ceviz, antep fıstığı, kaju gibi artık hangisi varsa elinde kuruyemiş tüket, sevdiğin meyvelerden de azar azar yiyebilirsin. 9 dan sonra yeme işi bitiyor artık. Gelelim yan çalışmalara diğer gönderide görüşürüz. 😂
- +1 yıl
Her gün en az 6 en fazla 8 saat uyuyacaksın. Uyku saatlerini düzene sok. Evde minik egzersizler yapacaksın kendini yormayacak, zorlamayacak. Plank olabilir, 3-5 mekik, şınav olabilir onları internetten ev egzersizleri diye aratarak kendin için en uygun olanı bulabilirsin. Günde en az 2 lt. su içeceksin. Su olmazsa olmaz şartımız.
Soran+1 yılKilo alırsam sana ulaşıp hediye göndereceğim 😂😂
Soran+1 yılŞu an kendimi sevmiyorum umarım kilo alınca değişir teşekkür ederim Allah razı olsun ne diyeyim 😂🙏🏼
Soran+1 yılYaşam koçu musun 😂 tek sorunum kilo ile ilgili yoksa kendimi diğer yönlerimle seviyorum iyi ki varım iyi ki bu hayata sahibim
- +1 yıl
Yaşam koçu değilim ama pskoloji, beden dili ve kişisel gelişim üzerine eğitim aldım. Kilo olayı da tamamen kendimdeki bir sorun olduğu için sana önerdim. Bu programı ben Fransa'da diyetisyen bir arkadaşım ile yaptım. Kendim zararını değil aksine hep faydasını gördüm ondan sana da önerdim. Belki başka faydalanmak isteyenler de olur diye buraya bıraktım işte 🙂
Soran+1 yılTürkiye de çok diyetisyene gittim neden böyle liste vermediler bilmiyorum 🙄
Soran+1 yılTürkiye de değil misin ne şanslısın ya 😂😂
Soran+1 yılBende mezun olduktan sonra evlendim 😂 birde çocuk yaptık çok sevdik ne yapalım ama yurt dışı hayalimiz var ikimizin de elbette çok zor yolardan geçmişsindir ama sonunda kazanmışsın
Soran+1 yılSenin hikayen mutlu sonla bitmiş belli ki hakkında hayırlısı 😊😊
- Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte böyle kal hep boyun çok iyi hoş duruyorsun
Aynı sorun bende var ne yersem yiyim kilo alamıyorum zayıf yapılıyım14 Yorumla
Soran+1 yılSenin boy kilo kaç
- +1 yıl
1.83 67
Soran+1 yılSen de zayıfsın
- +1 yıl
Evet alamıyorum ki 😄
+1 yılBence iyi duruyorsun ben de çok zayıfım ama uzun boylu değilim bir dönem diyetisyene gittim listeye uyamadim spora yazılabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç kilosun benim boyum uzun olduğu için kötü duruyormuş değnek gibisin diyorlar
- +1 yıl
Ben kisayim çocuk gibi duruyorum topuklu giymediğim zaman 38 kiloyum 150 boyundayım takma bence ama bu seni rahatsız ediyorsa etrafımda sporla kilo alan insanlar çok var
- +1 yıl
Bence çok iyi duruyorsun sende
Soran+1 yılMinyonlarda zayıflık o kadar göze batmıyor ya
+1 yılBak kalorisi yüksek ürünler yiyeceksin
Insan bedeni belirli bir limitte enerji yakar
Araba moturu değil nihayetinde
Fitnesa gidip
Beslenme diyeti ve ağırlık çalışması yao
Hem böylece seksi olucak
Ve sağlıklı bir kiloya kavusacaksin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk doğurmana rağmen sen nasıl böyle kaldın abla 😂😂
15 Yorumla
Soran+1 yılGenetik sanırım 6 kardeşiz annem de benim gibi hatta annemle beni arkadaş sanıyorlar
Cevap sahibi+1 yılOha o kadar mı 🙄 senle anneşn yaşı kaç 🤔
Soran+1 yılBen 26 annem 52
Cevap sahibi+1 yılO kadar genç duruyor ha annen çok şaşırtıcı 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye siliyorsun cevap vermiyorsun 🙄
+1 yılHadi zayıfsin, bunu da beğenmiyorsun. Ne cesaret o eteği giyiyorsun... Ortada bir çelişki var ya istemem yan cebime koy, ya da iltifat duymak...
14 Yorumla
Soran+1 yılYa pantolon daha zayıf gösteriyor bacaklarım çok kötü duruyor o yüzden genellikle etek ya da elbise giyiyorum üstelik üzerimdeki kısa bile değil
- +1 yıl
Pantolon zayıf gösteriyor ama çıplak bacak göstermiyor bu mudur (?) Üzerindeki daha kisa nasıl olabilir. Direkt iç çamaşıri ile mi geleceksin
Soran+1 yılYa sen bi sosyal medyaya bak kısa etek nedir diye bi arat emin ol bu çıkmayacak bu kısa etek mini etek değil boyum uzun olduğu için sana kısa gelmiş olabilir ama kısa değil
- +1 yıl
Bu dünyada en zor şey zaten dolu olanın üzerine bişeyler eklemektir. Sen zaten kafanda herşeyi bitirmiş kendini hakli bulmuşun sana mutluluklar. Ama şunu bil bir erkek olarak o oldukça zayifsin zayıf sevenler olabilir onlara lafım yok. Bacaklarını hiç açıp gösterme çekici değil itici oluyor. Selametle 🖐️
Değil. Bi zayıf olana, bir de kilolu olana laf ediyorlar. Hayat balık etlilere güzel vallahi.
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bende balık etli olsam ya onlara bayılıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl173 49
Eğer fotodaki de sensen
Acayip kışkırtıcı arzulatici gözüküyorsun bence
Seviyorum ben küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı küçük memeli kadını...
Hele yüzün de bebeksi okşamalık ise...
Öyle misin02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kendime yüzüm güzel diyemem çünkü herkes kendini güzel bulur bende güzel buluyorum ama başkası tarafından güzel miyim bilemem
Cevap sahibi+1 yılVücudun acayip arzulatici kışkırtıcı
Düştüm o incecik bacaklı küçücük fındık kalçalı etekli haline bilesin
Yüzünü de deli gibi merak ettim
+1 yılKilo alsan da kilolu derler. Sen kendini mutlu hissediyorsan yeterli. Ayrıca fotodaki kız baya hoş duruyor bence..
02 Yorumla
Soran+1 yılO kız benim 😂
- +1 yıl
O zaman hoş kızsın :D
Hayır çok güzelsin onların dediklerine bakma kilo alsan bu sefer neden kilo aldın derler sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda kal
10 Yorumla- Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılAslında önemli olan sağlık ama çok zayıf da kadınsı olmuyor bence
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş eşim kemiklerin batıyor diyor üzülüyorum dizime yatamıyormuş
- +1 yıl
Kilo al nolcak ki
Soran+1 yılAlamıyorum öküz gibi yiyorum bacım 😂
- +1 yıl
Hmm kalorili şeyler yemen lazım
Kİme ne bundan sağlıklıysan boş ver snei bedenin üzerinden değerlerindiren senin hayatına sana bir şey katamaz dik dur!
10 Yorumla
+1 yılzayıf olmak kötü bir şey değil dinleme insanları kilo alırsan sıkıntısını sen çekersin
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim bile günde 10 kere kilo al diyor 🙄
Millet zayıflayabilmek için fitness salonlarında ter döker uğraşır. Sağlıklı beslen kiloyu boş ver. Hasta değilsen gerisi tırı vırı ok.
00 Yorumla
+1 yılresimdeki kızın vücut çok güzel kötü değil. kiloda alabilirsin istiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmak istiyorum
- +1 yıl
beslenmeyle kilo aldıracak yiyecekler kahvaltıda hergün haşlanmış yumurta bol peynir, bir avuç ceviz kuru incir kayısı üzüm. yemeklerde az yağlı pilav yanında beyaz et ya da kırmızı et, balık, bol yoğurt yemeklerden sonra tatlı. özetle, karbonhidrat protein beraber yenirse kilo alınıyormuş şekerde kilo aldırır. sonra duruma bakılarak spor yapmakda iyi olabilir
+1 yıl49 zayıf evet 55-60 arası iyi olurdu.. kilo anlamiyorsan hamile kalmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni doğum yaptım doğumdan çıktığımda karnım dümdüzdü ve sadece 8 kilo aldım o da doğumla gitti herkes sen hamile iken de kilo almadıysan uğraşma diyor
- +1 yıl
Yaşla birlikte aliyorsun
kendileri balina gibi oldukları için kıskanıyorlardır :d
01 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle şişmanlar diyor bunu zaten haklı olabilirsin
Sağlık konusunda 867 cevap paylaştı. Fizigin iyi 53-55 yapsan kendini daha iyi olur 3 öğün yemek ye kilo alırsın
020 Yorumla
Soran+1 yılBi ara 54 olmuştum o zaman çok iyiydi doğum yapınca geri verdim
Soran+1 yılYok hamilelikte hiç kilo almadım 8 kilo aldım o da doğumda gitti hatta doğumdan çıktığımda karnım dümdüz olmuştu bildiğin kaslı dümdüz karın sonra çocuk çok yordu emzirme de kilo kaybı yaptı düştüm 48-49;a 😂
Soran+1 yılYiyorum yiyorum hatta eşim kilo alayım diye istedğim her şeyi alıyor yorulmayayım diye dışarda yemeğe götürüyor o da çok rahatsız zayıf olmamdan kemiklerin batıyor dizine yatamıyorum diyor adama yazık
Soran+1 yılNormal de böyle giyinirim pantolon ile fotom yok çünkü pantolon daha zayıf gösteriyor sevemiyorum 🙄 instagram da falan da paylaşıyorum ama kendimi gizledim burada yani bide evli olduğumu ve yeni anne olduğumu söyledim ona rağmen yazan olmaz diye düşünüyorum inşallah yazmayı düşünen olmamıştır 😂 ki alt tarafı bacak erkekler kadın bacağından ne anlıyor bir türlü çözememişimdir
Soran+1 yılDoğurdum artık çok geç eşimi seviyorum çocuğumu seviyorum yuvama aşığım açık giyindim diye yollu gözüyle bakan herkese tavrımla nokta koyarım yani çok yanlış bir düşünce ki üzerimdekiler çok normal süper mini değil üst tarafım açık değil çorap var bu abes bir görüntü değil ki
Soran+1 yılLafım sana değildi sadece uyardın bunu okuyan abazalara lafım gidin kendi bacağınızı açıp bakın 😂
- +1 yıl
Ben insani olarak bakıyorum. Cünkü birini taciz etmek RESİM açık da olsa yanlış buna düşen canım zaten :D 1 resime ooo harikasın senle takılalım yazsan kimse yanıt vermez. Normal cevap verilir buna inanırım.
İnsan kendi bacagına bakmayı sevmez ama baskası oluncaa OOOOOOOO playboyum ben der gibi bakar :D
Soran+1 yılValla bekar da olsam üzerime salyalarını akıtarak bakan ve takılalım diyen kimse ile takılmadım beyefendilik her zaman kazanır peşimde çok erkek vardı hepsinin amacı aynıydı ama eşim aralarından sıyrıldı çünkü beyefendi ve anlayışlıydı öyle fiziğim yüzüm güzel diye hemen düşmedi ağırdan aldı saygı duydu kadınlar bunu arıyor sana tavsiye hödük gibi olursan kaybetme şansın yüksek ha bunu seven kadınlar da var ama onlarla kaliteli bir hayatta olmaz ilişki de saygı her zaman kazanır sen de saygın biri olursun
- +1 yıl
Benim En büyük özelliklerim ne biliyor musun 1 SAYGI DUYARIM. 2 ASLA YALAN SÖYLEMEM. 3 KOMİK 4 DE iste gözümüzün ekmeğini yeriz.
Bir bayana nasıl yaklasılır onun zaafı nedir hemen yatağa atıyım demek yerine onun kalbine gidecek yolu ararım Ki 1 kadını güldüren bir erkek her şeyi yaptırır buna inanırım.
Yoksa ben hadi ya hemen yatak diyen biri değilim fazla acık sözlüyüm buda doğamda var Eminim bu kadar acıksözlü olmak beni + seviyeye cıkarıyor ki hep öyle oldu yani bana güvenmeyen olmadı su zamana kadar
Hatta evli biriyle ilişkim vardı uzak mesafe kadın bana kendinden cok güveniyordu o derece diyebilirim
Soran+1 yılKeşke evli biri ile birlikte olmasaydın ya eşinde sana aynısını yaparsa
- +1 yıl
Ben onunla olurken GERÇEKTEN AŞIK OLARAK birlikte olduk + cinsel olmadı gerçekten evlilik düşündüm anlıcagın o ben 1 sevdiysem 3 sevdi o derece aşk vardı ama bitti. Yani Yatağa at geç diye düşünmedim hayatta insan gerçek manada 1 kere sever gibi düşünüyorum he yeni ilişkilerimde de değer veriyorum ama AŞK benim için cok zor
Soran+1 yılOlsun yine de yanlış ben bekar iken birine içten içe aşıktım onunda ilgisi vardı bana hediyeler alırdı sonra evli olduğunu öğrendim direkt kestim iletişimi numaramı değiştirdim sosyal medyadan engelledim çünkü o kadının yerine kendimi koydum çok kırıcı bir şey aldatılmak
Soran+1 yılHaklısın pişman olmuşsun inşallah yaşamazsın böyle bir şey çünkü insan hata yapıyor önemli olan hatadan dönmek
- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok güzel bir şey insanlar bunun için uğraşıyor
00 Yorumla Yok yavrum gayet iyi fitsin , topuklu ayakkabi bacakları daha cok belli etmis , masallahin var
00 YorumlaVS mankenleri tr de bir normal vatandas olsalardi onlara daayni seyisoylerlerdi...
00 YorumlaÇok iyi. Hele helede orta ve kısa boyluları daha uzun gösterir.
00 Yorumla
+1 yılYok değil. Mesela benim için ne kadar zayıf olursan olayım problem değil sadece kilolu olmak problem
00 Yorumla
+1 yılZayıflık yaşı da küçük gösteriyor. Ne güzel bir şey.
00 YorumlaBir spor salonuna yazıl ve kilo almak istediğini söyle 3 aya işlem tamam
00 Yorumla- Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olsa zayıf ol fakat hafiften biraz kilo eksik bence almalisin
00 Yorumla Kusura bakmayın da bana iskelet gibi geliyor zayıflar. Kimse kusura bakmasın
01 Yorumla
+1 yılGayet iyisiniz bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bebeğim ❤
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlığın yerındeyse neden kötü olsun ki?
14 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü olarak hoş durmuyormuş
- +1 yıl
Sen mutluysan sorun yok demektır. Başkalarını mutlu etmeye çalışmak , isteklerini karşılamaya çalışmak çok yorucu. Sen bu halinden memnunsan sorun yok demektır
Soran+1 yılTeşekkür ederim insanlar konuşuyor bir yerden sonra sesleri o kadar yüksek çıkıyor ki aman diyemiyorsun
- +1 yıl
Bir zaman sonra dersin önce alışıp sonra umursamama kısmına geçiyorsun.
+1 yılHiç alma sonra verilmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBi 10 klio alsam hayattaki bütün sorunlarım çözülecek gibi
+1 yılBiraz zayıfsın bence abla :(
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum 😔
+1 yılYo kötü değilsin güzelsin gayet
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama yani şöyle 10 kilo alsam daha iyi olacak gibi kötü yorumlardan bıktım
- +1 yıl
Rica ederim
Sen milleti hadi ordan et bende senin gibiydim zayıf kilo alamıyodum sonra nedense kilo almaya başladım şimdide zayıflamak istiyorum zayıf olman gayet iyi bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kilo aldın
Soran+1 yılBi 10 kilo alsam yeter kocam da beğenmiyor artık 🙄
- Sağlık konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle gayet iyisin. 👍🏻
15 Yorumla- +1 yıl
Bir zamanlar ben de obezite idim. Yani eskiden kilom 89-90 civarı idi. Şimdi ise 64-65 kg civarındayım ve bana da zamanla annem iğne ipliğine döndün diyor. 😀
Soran+1 yılÖmrüm boyunca hiç kilo aldım diyemedim 😂
- +1 yıl
Dediğim gibi bu halinle çok güzel birisin ve bence kilo almaya da çalışma derim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim. 🙂
Sen neden aldisir ediyorsun ki? Kendin için yasa şu hayatı baskalarinin görmek istediği gibi degil
00 Yorumla
+1 yılKotu degil zayifsan kolayca ve saglikli bir sekilde kilo alabilirsin ama kilolu isen o kiloyu kolay kolay veremezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kolay kilo veren biriyim ya
- +1 yıl
Diyetisyen gozetimde kilo al spor yap kaslarin hafiza kazanirsa kalici olur
+1 yılBence çok ideal duruyor. Çok zayıf olmuş olsan bacakların bu kadar güzel olmazdı. Hele ki ince çoraplarla müthiş durmuşlar keşke gizli olmasaydın:(
00 Yorumla
+1 yılhayır bence daha güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤
yo güzel duruyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
+1 yılevet kilo al. ama yinede güzelsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılKötü değil bence iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılYani illa herkes gibi olmam mı gerekiyor çevremdeki herkes bana değnek diyor
- +1 yıl
Ya boş ver ben bak zayıftım 68 kg ya düştüm istediğimi gidiyordum hareket ederken acıktım
Simdi 85 kg oldum elbiseler dar gelmeye başladı ağırlaştım
Soran+1 yılNasıl aldın kilo 😂
+1 yılBence çok güzel ama sağlıklı beslenmen gerekiyor
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok yemek yiyorum ama alamıyorum
- +1 yıl
Ozaman daha ne çok iyi işte
- +1 yıl
Bende öyleyim 😀
Soran+1 yılİşte yemekler nereye gidiyor bilmiyorum 😂
- +1 yıl
İyidir iyi kilo alsan daha kötü
- +1 yıl
Demekki sürekli hareket halindesin
Soran+1 yıl14 aylık bebeğim var 😢
- +1 yıl
Sürekli oturmuyosun heralde 😀
- +1 yıl
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Soran+1 yılİnan hiç durmuyor 😬
- +1 yıl
Öyle olduğundan zayıfsın işte
Evet kötü , itici duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😔🙄
+1 yılzayıf olmak kötü değil çekemiyorlar seni :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen bunu düşünmüyor değilim
Çok aşırı zayıf itici duruyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu iticiyim 😔
+1 yılHerbalife kullanabilirsin belki işe yarar.
00 Yorumla
+1 yılSağliğin yerindeyse problem etme
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyolar obez oldukları için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl174 55 kiloyum bana da zayıfsın diyorlar onların ne dediğine takacaksan olmaz.
00 Yorumla
+1 yılben 164
kimo 50 bu peki00 Yorumla
+1 yılgayet fitsin dinleme milleti
00 Yorumlafıstıksın aslında ama sen al yine de
00 Yorumla- Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılBu simdi zayif halinmi😆
00 Yorumla - Sağlık konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılEvet aynada ki kadar zayıflık kötü
00 Yorumla Değil kullanmasını bilirsen
00 YorumlaKilolu olmak daha kötü bence djdkf
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel görünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılBeş kilo alsan prenses gibi olursun
00 Yorumla
+1 yılAlma kilo filan bırak kudursunlar
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında