Ben gidiciyim galiba nerde müsait bir yer görsem tık diye uykuya dalıyorum.
Hasta da değilim halbuki bir vitamin eksikliğim falan mı var acaba?🤔
Hasta da değilim halbuki bir vitamin eksikliğim falan mı var acaba?🤔
Yüzde 99,9 B12 eksikliği. Kesinlikle hemen baktır. Kadınların yüzde doksanının muzdarip olduğu insanın enerjisinden motivasyonuna kadar her şeyi etkileyen ama bir eksiklik. İşin garibi kendi eksik oldu mu diğerlerinin vücut tarafından absorsiyonunu da engellediği için başka şeyleri yesen de vücuda alınamadığı için onların da eksikliğine sebep oluyor. Zincirin kilit dişi gibi bişey. O olmasan kilidin diğer dişleri var ama zincir bir işe yaramıyor. Aile sağlığı merkezlerinde bile yapılabiliyor ama inanılmaz önemli bişey.
Böyle tanıdığım bir Mahmut var 😂😂
Uyku apnesi de olabilir, ruhen yorgunsan oda tetikliyor.. hepsini sen kullanamazsın, benim hakkımı sen yiyordun demek haa 😄
Cevap
15Cevap
Kansızlık, hareketsizlik, depresyon, uyku düzensizliği, varsa şeker hastalığı, aşırı kilo, aşırı kafein ya da alkol kullanımı, kullanılan ilaçlar..
En az 7-8 saat uyuması lazım insanın..
Soğuk suyla bolca yüzünü yıka..
Uyanır uyanmaz ya bir bardak limonlu su ya da yeşil çay iç..
Gece yatmayı bilmez sabah kalkmayi bilmezse insan vücut ne yapacağını şaşırir.
Vücut derki beni ayarla kalkacagim saat yatacağım saat belli olsun. Sen yok ben kafama göre takılırım dersen oda başlarım ben o kafaya der sonrası böyle olur..🤗
Yorgunluk mental yorgunluk açlık şeker hastalığı da olabilir ya da kansızlık
Helvani sütlü irmik olarak yapsınlar ama içinde fıstıkta olsun bana bir küçük kazan ayırın :D
Nasıl bilirsinize denk gelirsem ben böyle 3 kağıtçı görmedim derim :D
Şaşırmam sahte cenaze de düzenlersin sen hahahahaa
Beleş helva gelmem mi :D
Muhtemelen vitamin eksikliğindendir benim de öyleydi eczacıya danıştım be limitless diye bi takviye verdi geçen aydan beri içiyorum o uykulu yorgun halim kalmadı kendime geldim resmen
Kansızlık, psikolojik yorgunluk stress gibi nedenleri olabilir.
Bence depresyon moduna takiliyorsun farkında olmayabilirsin depresif olduğum zamanlar hep uyumak isterim. Birde bir arakadasim var sürekli heryerde her şartta uyuyor ayakta bile hatta bazen gözü açık iken bile uyuyor uyku hastalığı var hipersomnia doktor gitti öyle anladık aşırı yorgunluğa bagliyorduk oysaki bence sende bir doktora görün önlem almış olursun
Bende de var o biraz. Vitamin eksikliğinden de olabileceğini duymuştum ya da depresyonda da olabilirsin ya da sürekli rutin şeyler yapıyorsan ondan da kaynaklı olabilir
Ne zmaandan beri böyle?
Düşündüğüm gibi değil, sanırım bu mevsimsel, geçer, takılmayınız..
Rica ederim..
Gebelik olabilir fjdkdh
😄Sormuşsun söylüyorum ne var
B12 eksikligin olabilir. Git kan ver.
Bende de var kanka. Sürekli uykum geliyor unutkanlık falan da var.
Yaşlanıyorsun yaşlaniyir :))
Yok kız ben genç iken çok az uyurdum yaşlandıkça uyku tatlı gelmeye başladı :(
Sen şimdi astralada başlarsın bu uyku ile:)
Geliyon kız bir şey olmuyor :)
Genç iken bı ara kafaya taktım , aylaktim boş vaktim çöktü o zamanalr geri geldim
Bende öyleyim otobüsle işe gidip gelirken bile uyuyorum yolda :) şimdi yine kalkıp gidip uyuyacam
B12 eksikliği olabilir
Depresyona ya da herhangi bir vücut rahatsızlığına * depresyon Yüksek ihtimalli
Çözüm u bulursan bana da haber etsene 😴
Kesinlikle d vitamini bende ayniydim
Uyku hapınada gerek yok sende 😄
Bıkkınlık, yorgunluk, stres
Demir eksikliği kansızlık uyku hali yapar
Hayır.. Hipersomnia bu olay..
Bahar yorgunluğu
Hamile
Nazaraa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?