spora da başladıysan daha iyi beslenmen doğru olacaktır. evet her şey ateş pahası ama mesela bhaftada 2 gün tüket. diğer günlerde farklı menüler bul derim. omlet gibi mesela
Hergun yemek sağlıksız olabilir. Haftada max. 3 4 gün yenmeli. Birde yanlış bilmiyorsam içinde yapay şeker tatlandırıcı vs var. Spor yapan biri için de pek iygun değil. Yulaf yiyebilirsin daha sağlıklıdır.
kanka öğrenciyim bir markete gidiyorsun peynir, salatalık, domates, zeytin min 100 TL bu yüz TL de sana kaç gün yetiyor bir de akşam yemeği var hepsine para yetmiyor maalesef.
içim süt alıyorsun 9 TL ve bir hafta yetiyor nesfit de aynı şekilde peynir yumurta arada tüketiyorum zaten spor yaparken daha çok para gidiyor beslenmeye ben sabah ilk öğün bunun olmasının sağlıksız olduğunu soruyorum yani sade falan diyor ama çok şekerli bir tadı var
😂😂😂 açılan sütun ömrü 2 gün, taş çatlasa 3 asd. s. Bir hafta giden süt mü yapmışlar hahahaha. Her neyse gevrek konusuna gelirsek çok sağliksiz. Içinde envai çeşit şey var. Bir yiyecek ne kadar sadeyse o kadar saģliklıdır, kısmen oyle yani. Hem kalorili hem şekerli. Surekli tuketimde kansere kadar tolu vardı. İnsanlar eakiden dipçik gibiydiler. Eskiden nesfit yoktu. 1 hafta giden sütte, gerçi o hala yok hahaah 🤣 para versim diye sutu ebesinjn örekesine kadar içme tamam mı :)))))
biz de biliyoruz, cidden sizin gibi insanları anlamıyorum soruyla alakasız çok bilmiş yorumlar aynen en iyisini siz biliyorsunuz, ve de süt bir hafta süreyi açmadan da kullanabilir dediğiniz gibi 2 günde olması daha sağlıklı ama yapacak bir şey yok. zaten eskiden her şey sağlıklıydı, kapitalist sistemin etkisi altında olmayan hiçbir yer yok. ve eskisi gibi sağlıklı beslenmemiz imkansız sanki marketteki peynir zeytin aşırı sağlıklı. eskiyle şu anı karşılaştırmanız abes olmuş.
benim sormak istediğim soru bu nesfitin tadı şekerli gibi markete bakılarak en sağlıklı ürün olarak görünüyor ama sade yazmasına rağmen tadı şekerli şeker oranı da o kadar fazla yazmıyor, çözemedim.
Ya hahaha ayn ben çok bilmişim. Zejirlenme diye uyardim sadece, alinma o kadar :) nesfite gelirsek nesfit ne biliyor musun, yazdiklarıyla icine kojulan seylerin alakasız olduğu bir ürün. Neden o kadar seker tadi var bagimlılık yapsin diye. Amac da o zaten sağlikli adj altinda şeker deposu bu seyleri millete paketlemek 😃 yani anlıcağin bir faydası yok. Ayrica peynir neysede o zeytin nerde satılirsa satilsin sağlikli. Napcaklar zeytine hormon mu vercekler. Gevregin en faydalısi bile şkasina diyorum bir faydasi yok. Zeytinin en kötüsu bile ondan daha faydalidir.
sadece bunu yemiyorum ki sabah yediğim ilk öğün bu ben bunun sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım sade diyor ama şeker tadı var yani gün içinde meyve + proteinli besin de alıyorum