Sağlık Bu saatte sizi uyandıran nedir biyolojik saat mi, okul mu iş mi? Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Erken uyuduğum için erken uyandım Güncellemeler+1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=mc_GIqu2Qio Güncellemeler+1 yıl güncelllll Bu saatte sizi uyandıran nedir biyolojik saat mi, okul mu iş mi? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 635 cevap paylaştı. Biyolojik saatim iş tempoma o kadar alıştı ki her zaman 6.00 da ayaktayım😊 1 0 Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yoğun stresli bir dönem geçirdim, her şey yoluna girdi ama bu uykusuzluk kaldı 0 0 Yorumla
PembişHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Alıskanlık oldu artık daha da erken uyanmak istiyoruk 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Uyumadım koca gece çalıştım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kız arkadaşım gelicek hazırlık yapıyorum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kız çok korkuyor yaa ne yapıcam Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendim😂 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biyolojik saat 1 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 321 cevap paylaştı. Uyku düzenim 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. İş için 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. İş 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Biyolojik saatim iş tempoma o kadar alıştı ki her zaman 6.00 da ayaktayım😊
Yoğun stresli bir dönem geçirdim, her şey yoluna girdi ama bu uykusuzluk kaldı
Alıskanlık oldu artık daha da erken uyanmak istiyoruk
Çoktan uyanmıştım zaten, normal saatim.
iş var alarm bile yetişemiyor bana
Uyumadım koca gece çalıştım
Kız arkadaşım gelicek hazırlık yapıyorum
Bu kız çok korkuyor yaa ne yapıcam
İş..