Allahım alışkanlık oldu sabah 6 uyuyorum öğlen 1 kalkıyorum ne yapıcam deli olucam böyle aylardır kurtulamadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oglen kalktiktan snra bir sonraki gun aksama kadar uyuma uykusuz kendini sonra aksam vur kafayi yat uyu
Ya öyle yapamam zaten yapsam bile hafta sonu sevgilimle gece3 e kadar oturuyoruz yine diğer gün bozuluyor
Sevgilinle konusma saatlerine ayar cekmen gerekiyor o zaman
Yok yok yanlış anladınız cumartesi ve çarşamba günleri gece 3 e kadar evde zaman geçiriyoruz film alkol filan her hafta aynı günler bir gün sonrası da bozuluyor bide ben uyumayı çok seviyorum aslında sabah erken uyansam akşam erken uyurum zaten öğlene kadar uyuyorum sinirlerim tepeme çıkacak ya 😂😅 engel olamıyorum
O zaman sevgilinle vakit gecirdgn gunlerin sabahina erken kalkcaksin
En iyisi ben bi ilaç filan bulayim ya sipraktin iyi gelmişti bebeklere de veriyorlar iştah açıyor bide ne güzel ama artık etkilemiyor bıraktım onu benzeri bişey bulsam böyle 11 gibi içsem şurup filan uyusam oh mis
Ilac kullanmadan yapmaya bak daha iyi olur
Bir gününü feda et ve akşama kadar uyuma hatta bunu bir kaç defa tekrar et
Onu bende biliyorum ama çarşamba ve cumartesi sevgilimle özel günlerimiz baş başa geçiriyoruz yine gece 3 ü buluyor sonra ki gün yine aynı sorun oh o hiç etkilenmiyor 12 dedimi uyudu bak
Bir gün dayanacaksın akşama kadar. Akşam 10 gibi kafayı koyacaksın mis.
Bana gelmiyor işte ya
Şu an benimde aynı. Rahatsızsan yapman gerekiyor. Ben 18.00 da yattım gece 00.12 de kalktım mesela. Yarın mecbur akşama kadar oturmam lazım... Senin de çözümün o.
Birgün tam olarak uyumayacaksın zor olur biraz ama dayan uyuma akşam saat 10-11 gibi uyu sabah 9 da kalk missss gibi sonraki gün zaten akşam 10 dediğinde uyku tatlı tatlı gelir
Evet haklısın doğru ama haftada iki gün sevgilimle birbirimize ayırıyoruz gece 3 e kadar film filan izliyoruz diğer gün yine 💩 oldu 😂 offff en iyisi ben bitkisel filan bişeyler kullanayim akşam erken uyuyabilmek için
Sadece bitkisel kullanıyorsan iyi kimyasala düşme derim bitkiselle devam🙃
Her gün 3 saat daha geç yatıp kalkarak düzeltiyorum ben
Nasıl kızzz
Mesela 6 da yatıyorsan 9 yat 3-4 gibi uyan bir sonraki gün 12 de yat akşam 7 de uyan. Böyle böyle istediğin saate gelince bırak.
Ay hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin
Niye kız hep böyle düzeltirim ben. Daha iyi fikrin varsa söyle öğrenelim
😂 çok komik ve tatlı buldum aşko şey de iyi geliyor ama ben bi süre kullandığım için şu an etki etmiyor sende işe yarayabilir ama biraz kilo da alabilirsin iştah yapıyor sipraktin şurup ben ilaç filan öyle şeyler bence anca bana iyi gelecek senin dediğin uzun iş 😊
İlaç uykusuzluk için çözüm. Sen normal bir insan gibi yeteri kadar uyuya biliyorsun. Sadece periyodun yanlış.
Evet bi yatınca kalkamıyorum da sabah erken uyanmaya alıştırsam kendimi erken da yatarım zaten 😂 senin periyod süpermiş ama beğendim de ben kendim uygulayamam pek ya öyle çok aşırı etkili ilaçlar degil sadece biraz yardımcı bitkisel de olabilir aslında anason deneyebilirim yarın aktara sorayim
Sanal seks yapacak birini bul yorulursun azgınlıktan zaten
Gerçeği varken o kadar düşmedik be yavrum
Ben vuruşumu yaparım seni bilemem yavrumm
Penis seks sonrası uyku geliyor
Erkeklerde geliyor bizde gelmiyor pek :))
Uykun daha da açılır :)))
Sıcak duş ve
Sıcak duş hergün alıyorum akşam
Höm ardınsan mastürbasyon yap
Gel terapi vereyim :)
Sen önce kendine terapi ver 😊 kullanıcı adına bak
Ne varmış kullanıcı adımda :)
Hayatta o kadar anormallikler varken benim kullanıcı adım mı yanj🙂🙂
Haklısın gerçi
Bu saatte baska isin yoksa eger gelsene konuşalımm
Maalesef 😊 özelde konuşmuyorum
Nerde konusuyosun :)
Hiçbiyerde zaten sosyal medya kullanmıyorum diye öylesine gece sıkıldım burayı açtım 😊 hadi iyi sabahlar sana
Nereye yaa
Şizofrenik ergen durumu kurtulman kolay
Ne alaka
İstersen detaylı konuşalım bu konuyu
Uyku hapı.
Önerdiğin
Kanka eczaneye git, en hafifini al. 🙏🏻 Hastalığı olmayan birisi için en hafifi bile ağır geliyor