Sağlık Tekel mi içiyorumuz sarma mı yoksa sigarayı mı bırakıyosunuz? uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sigara 17-18 bandını gördükten sonra mecbur sarmaya geçtik Tütünden ciğerimiz tükendi Tekel mi içiyorumuz sarma mı yoksa sigarayı mı bırakıyosunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şu yaşıma kadar bir kez dahi olsun bir fırt çekmedim :D 1 30 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Tertemiz kadın bulmuşuz haberimiz yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha ne alkol ne sigara ne bir şey hiç olmadı çok şükür :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl Desene artık tek bağımlılığın ben olucam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D ah şu öz güven sandığın egon Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ne diyeyim zeynep nolur bana bak demek daha mı ikna edici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özünle sozun bir olsun kâfi :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl Çok anlamlı konuşuyon bana uzak konuşmalar bunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldürüyorsun da ne güzel Yorumla uomoitaliano +1 yıl Mavi boncuk dağıtıyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman gönlün de herkeste :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl Herkesle mi konuşuyom şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkese mavi boncuk dağıtıyormussun ya mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadir demişler ya e mavi boncuk da herkeste olduğuna gore senin gönlün :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl Bi sana dağıttım be aga hesap vermeye vaşlattın bile seri yıkılıyom ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güldürme benii :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl E böyle düşüyonuz napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık sözlüsun en azından Yorumla uomoitaliano +1 yıl Ama asıl soru şu nerde yaşıyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niçin soruyorsun ki sanki aynı sehirdeysek hemen anında yanımda biteceksin :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl ona daha sonra karar veririz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız sen beni yanlış anladin😅 Yorumla uomoitaliano +1 yıl yorumlaşıyoruz çokta içerleyip cevaplayamam ya gelecekteki kocan veya gelecekteki karım bu yorumları okursa sıkıntı yani :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl cevabı alim mi yoksa nikah dairesinde mi verirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Radarada mi takilmazsin sen ya :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl sanaldayız ya pc ye bakarken kırmızı ışık falan dinlemiyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman dikkat ha sanal manal derken Allah baglattirmasin:) Yorumla uomoitaliano +1 yıl Aynı il sınırları içinde olmadan tanışmadan bağlanma olayımız olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle bir platformdan boyle bir sekil de tanışmanin ne kadar sağlıklı olmayacagini bilecek kadar zeki çevik ve ahlaklı olduğunu ümit ederim :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl sjsmsks dur Yorumla uomoitaliano +1 yıl Takiple Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sigara içmiyorum ama icseydim pipo içerdim. Bilmiyorum karizma geliyor ağızda o olunca da. Zararlı içmeye gerek yok 1 0 Yorumla
OzanTrmn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ne sigara ne alkol daha dudağıma değmiş değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu yaşıma kadar bir kez dahi olsun bir fırt çekmedim :D
Tertemiz kadın bulmuşuz haberimiz yok
Ahaha ne alkol ne sigara ne bir şey hiç olmadı çok şükür :D
Desene artık tek bağımlılığın ben olucam
:D ah şu öz güven sandığın egon
Ne diyeyim zeynep nolur bana bak demek daha mı ikna edici
Özünle sozun bir olsun kâfi :D
Çok anlamlı konuşuyon bana uzak konuşmalar bunlar
Güldürüyorsun da ne güzel
Mavi boncuk dağıtıyom
O zaman gönlün de herkeste :D
Herkesle mi konuşuyom şu an
Herkese mavi boncuk dağıtıyormussun ya mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadir demişler ya e mavi boncuk da herkeste olduğuna gore senin gönlün :D
Bi sana dağıttım be aga hesap vermeye vaşlattın bile seri yıkılıyom ben
Güldürme benii :D
E böyle düşüyonuz napim
Açık sözlüsun en azından
Ama asıl soru şu nerde yaşıyon
Niçin soruyorsun ki sanki aynı sehirdeysek hemen anında yanımda biteceksin :D
ona daha sonra karar veririz
Yalnız sen beni yanlış anladin😅
yorumlaşıyoruz çokta içerleyip cevaplayamam ya gelecekteki kocan veya gelecekteki karım bu yorumları okursa sıkıntı yani :)
:D :D
cevabı alim mi yoksa nikah dairesinde mi verirsin
Radarada mi takilmazsin sen ya :D
sanaldayız ya pc ye bakarken kırmızı ışık falan dinlemiyoruz
Aman dikkat ha sanal manal derken Allah baglattirmasin:)
Aynı il sınırları içinde olmadan tanışmadan bağlanma olayımız olmuyor
Böyle bir platformdan boyle bir sekil de tanışmanin ne kadar sağlıklı olmayacagini bilecek kadar zeki çevik ve ahlaklı olduğunu ümit ederim :D
sjsmsks dur
Takiple
Sigara içmiyorum ama icseydim pipo içerdim. Bilmiyorum karizma geliyor ağızda o olunca da. Zararlı içmeye gerek yok
Sar iç daha uyguna gelir
Marlboro edge içiyorum
Ne sigara ne alkol daha dudağıma değmiş değil
Morlboro red içiyorum.
hazır sarma alıyorum
gayet iyi
Yeşilaycıyım ben
İçmiyorum :D