Sağlık "Bi 5 kilo fazlam var"klişesi sizde de var mı? iamProfessor Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Tartıyı hayatınızdan çıkarın😑 sebebini öğrenmek için yazdığım benceleri okuyun⚘😊 "Bi 5 kilo fazlam var"klişesi sizde de var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ZEEYNEEPİİZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bende klişe laflar yer almaz gerçekler yer alır😃 5'den fazla fazlalığım var🙊 0 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bende bu söz tam tersi için geçerli. 5 kilo eksiğim var 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 668 cevap paylaştı. 5 kilodan fazlam var o yüzden klişe takilmıyorum 😂 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç 5 kilo fazlam var demedim. Hep 10 kilo fazlam oldu 😃 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl hayır yok..çünkü kilomla ilgili bir sıkıntım yok.. 0 0 Yorumla
BADEDEMİRRR Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl . Merhabalar 1 ayda 8 kilo verdim zayıflama çayı ile cok memnun kaldım danışmanlar çok ilgili tavsiye ederim sizede 0534 641 29 14 0 0 Yorumla
winagain Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hauır gayet net olarak söylüyorum 13 kilo fazlam var 😄😅 0 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Evet 5 kilo fazlam var, nerden bildin 😃 0 0 Yorumla
fısıltımdaboğuldum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yok diyen yalan söyler 😂 0 1 Yorumla Ben_arıza +1 yıl Senin 15 kg fazlan var ama Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabii ki hep var o 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. O kadar fazlam yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende klişe laflar yer almaz gerçekler yer alır😃 5'den fazla fazlalığım var🙊
Bende bu söz tam tersi için geçerli. 5 kilo eksiğim var
5 kilodan fazlam var o yüzden klişe takilmıyorum 😂
Hiç 5 kilo fazlam var demedim. Hep 10 kilo fazlam oldu 😃
hayır yok..
çünkü kilomla ilgili bir sıkıntım yok..
. Merhabalar 1 ayda 8 kilo verdim zayıflama çayı ile cok memnun kaldım danışmanlar çok ilgili tavsiye ederim sizede 0534 641 29 14
Hayır yok
Hauır gayet net olarak söylüyorum 13 kilo fazlam var 😄😅
Millet vermeye çalışıyor ben almaya..
Benim15 kilo eksiğim var 😨
Evet 5 kilo fazlam var, nerden bildin 😃
Yok diyen yalan söyler 😂
Senin 15 kg fazlan var ama
Tabii ki hep var o
Var valla.
Evet var maalesef.
O kadar fazlam yok
Var maalesef dgdf