Gitmediğimiz Doktor Ve hoca kalmadı... Doktorlar Bakıyor bir sorunun yok diyor ben bu biontech Aşısını olduktan sonra sıkıntı yaşadım arkadaşlar... yaşım daha genç doktorlar bu aşı ile alakası yok diyorlar fakat birçok kişi de bu aşıdan dolayı kendilerin de, de aynısını olduğunu söylediler.. ve burada da paylaşıyorum Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? ya da yaşayıp atlatmış kişiler varsa nasıl geçti atlattınız yardımcı olursanız çok sevinirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu bir başkası için soruyorum saygı duyun terbiyesizlik yapmayın ! yaşayan varsa yorum yapsın dedik.
Biontech 1. aşıyı olduktan sonra problem Sıkıntı Yaşıyorum?
geçmiş olsun kardeşim bu soruyu bir başkası adına sordum.. yani dediğin gibi neler dönüyor da kimse bir şey söylediği yok. kim der peynirim de kil var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alakası yok 3 doz oldum çelik gibi.
https://www.youtube.com/embed/XeHk9V75tZABazılarına yan etki yapıyor sana yapmamış olabilir bende sıkıntı yaşayan arkadaşlar yazarsa sevinirim dedim.
Doktorlarin umrunda mi bende asi oldum hastalikldan kalkamadim ama eczaneden aldim bitkisel toz kullandim geçti
geçmiş olsun kardeşim bu soruyu bir başkası adına sordum.. yani dediğin gibi neler dönüyor da kimse bir şey söylediği yok. kim der peynirim de kil var.
Mesaj kutun kapalı ac sana link atcam bunu kullan kendine gelirsin recetesiz eczanelerde satılıyor
sağol kardeşim cansın bir kaç bir şey daha soracagım
mesaj açık yazabilirsin
sorunne
... dd
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!