az önce kaldırdım benimkini ölene kadar inmez bu ürolojiye giden adamlarda çoğu kilolu sigara alkol falan kullanan insanlar he birde düzensiz beslenen spor yapıyorum düzenli besleniyorum bol su içiyorum penis demir gibi oluyor kalktığında
bunların hakkında işlem yapılmalı o kutlu mesleği kötüye kullanmak suç olmalı eylemini yap ama insafsızlık nankörlükte yapma cıvıttmaa, sen bu mesleği seçerken insan ile uğraşmayıda baştan kabul etmiş sayılırsın. işine gelmiyormu defoll git istifa mı ediyosn başka ülkeyemi defoluyosn ama bu ülkede insana değer vereceksin insanca muamele ediceksin
Pankart acayip zekice hazırlanmış. Tebrik ederim. Hem giderlerse çöken sağlık sistemini kaldıramayacaklarını hem de başka şeyleri de kaldıramayacaklarını yazmışlar. Çok zekice tam mizahşörler yav. 😂😂😂
O kadar da çirkinleşmek anlamsız. Doktorlar daha ne istiyor anlamıyorum. Ülke olarak ekonomi kötü zaten bir tek kendilerinde mi sorun var. O zaman hep beraber iş bırakalım. Bu mantığa göre manav, fırın kepenk kapasa doktor da aç kalır. 🤣
Para için ülkesini satan bir grup satılmış bireyler bunlar. Doktor ismi adı altında, paradan başka düşüncesi olmayanlar. Bırakın gitsinler lakin, ülkesini bu zor zamanda bırakıp giden birinin vatandaşlık belgeside tamamen silinmeli sürgün kararı verilmeli.
Kaldırabilseler zaten mutlu olacaklar da beceremedikleri için bu kadar hırslı, hınçlılar. Doktora küsebileceğini zanneden zavallı dolu memleket. Ay çok zavallısınız, hasta olunca yallaaaaahhh o zaman hastanede görmicem hiçbirinizi edepsizlik resmen.
abi cidden diyorum gitsinler ya harbiden gitsinler doktorluk/veterinerlik gibi bolumlere insanlari sinav puanina gore degil icindeki nalet olasi insan/hayvan sevgisine gore almalilar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
üroloji bilimi teorileşmedne milyarlarca yıl kalktıysa demek ki yaşamsal bir önemleri yok..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bel altı ironi yapmak ta ne bileyim tıp calisanlarından daha yüksek seviyeli espriler beklerdim
Haklilar desek içerdeyiz 😅 haksızlar desek sıçtık ülkede akli parasi olan fakıri kredi cekop kaçmiş. Bunlarda giderse ortadoğuda bir ülke olmaktan daha aşagıya düşecez 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir meslek o mesleği yapanlar tarafından anca bu kadar aşağılanır.
@Mihailgivi çok alıyorlar işte diyorum aç gözleri doymuyor artık doktora hemşiresine hiçbirine saygım kalmadı zerre bugin doktora gittim adamlar hastaneye gelmemiş beyfendiler grevdelermiş namussuz o russepu cocukları