Dizime 2 gün önce kaynar su döküldü her gün yanık kremi sürmeme rağmen kızardı ne yapmalıyım?

Kaynattığım suyu bardağa doldurdum ve bardak elimde birden ikiye bölündü kalkıp üstümü çıkarıp hemen soğuk suya tuttum kaynayan yeri ve soyulan deriyi soydum sonrasında ise madécassol ve fito kremlerini ayın 11nden beri her emdiğinde yeniden uyguladım. Fakat her gün biraz daha kızardı yanan yer ve şu anda üstündeki kremi emmiyor, krem üstünde kurudu. Topallayarak yürüyorum ve her kıpırdadığımda canım yanıyor. Yanan yer tam olarak diz kapağının 3-4 parmak üstü ayrıca yatarken üstünü sadice ilk gece kapattım kalan bütün vakitlerde üstü açık enfeksiyon mu kaptı bilmiyorum sağlık sitelerinde evde halledilebilir diye gözüküyor. Lütfen konuyu bilen biri yorum yapsın ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Doktora gittim yaptıklarımın doğru olduğunu ayrıca yandığımın 1. Derceden yanık olduğunu söyledi. Tifo yerine Fucicort kremini sürdürdü sabah ve akşam bunu öğlen ise madécassol sürdürdü. 1 hafta dinlendim çarşamba günü ağrı da geçti kızarmasının sebebi kabuk bağlamasıymış kabuk bu 1 haftada tamam düştü kızarıklık kaldı üstünü bir haftada asla kapatmadım ve temas etmedim. Verdiğiniz bütün cevaplar için teşekkürler.
Dizime 2 gün önce kaynar su döküldü her gün yanık kremi sürmeme rağmen kızardı ne yapmalıyım?