Mr çekilicem birazdan ama kaşımda titanyum piercing var genelde metal küpeler vs sorun olur diye biliyorum ama çıkarırsam geri takamayabilirim titanyum sorun oluyor mu bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Kokay değil. Sertifikalar tibbi izinler falan. Dovme isi de kolay degil emin ol kulfetli ve bol vergili profesyonel yaparsan. Yetenegin yoksa harcanirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hemsireden bunu cikartip yerine intraketin plastigini takar mısınız desen hemsire de piercing den anliyorsa yuzde doksan sorun olmaz.
bununla uğrsşacsğını sanmıyorum
1saatte kapanır mı ki ya direk lavaboya gidip takamaz mıyım geri
Sen bile yapabilirsin cok basit olur ve rvet rica edersen ugrasir isini bilen hemsire icin 10saniyelik islem. Gri intraketle yapar halleder
Kapanmaz ama mesela sen o piercing bari ile yolu bulamayabilirsin deneyimli degilsen ve delik yeni ise
deneyimli değilim ama kendime piercing delmişliğim oldu 2-3 kere bulurum herhalde ya
Kendine piercing delmis olman yetenkli degil mal oldugunu gosterir kanka
ahshajsh biraz saçma olduğunu biliyorum ama sorun olmadı neyse ki
ama zorlasam da mecbur bulurum diye düşünüyorum
Yapma boyle seyler ebeninkini tersten görürsün:) iki yıl bu isi yaptim cok kendi suratını mahvedem gördüm skajdj
Zorlarsan damar catlatirsin
Olmuyorsa hemsireden iste o taksin
ilerde bi stüdyo açmayı çok istiyorum ya bu konulara çok hevesim var dövme olsun piercing olsun seviyorum en azından deneyim oldu ahshaha
Kokay değil. Sertifikalar tibbi izinler falan. Dovme isi de kolay degil emin ol kulfetli ve bol vergili profesyonel yaparsan. Yetenegin yoksa harcanirsin
yeteneğim olduğunu düşünüyorum kurslarına falan da gideceğim
İstedigin zaman yazabilirsin bana. Umarim sagliklisindir mrda sorun cikmaz ^^
Evet sorun olur hiçbir metal ve türevini kabul etmezler. Mr cihazinda yüksek manyetik alan mevcut. Cikarttirirlar.
ama titanyum sorun olmuyor diye duymuştum :(
Yaninda misina ipi bulundur cikarirken misinayi tak. Mr bitince kapanmadan geri takabilirsin. maalesef hiçbir metal bulunmamali uzerinde goruntuyu etkiler.
iyi de metal değil
Titanyum termodinamik olarak reaktif bir metaldir.
Sahtedir belki cihaza yapışmasın sonra 😄 bence risk alma çıkar ne olacak
Sorun olur , şeffaf plastik şeklinde var istersen onlardan tak
Ne güzelmissin sen böyle...
gafan yabışır çihaza