Sağlık Esnemek size iyi mi geliyor kötü mü? Subarusti Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Esnemek sizde ne gibi etki yapıyor, ben esnedikten sonra ensemde yanma oluyor kafama doğru sızlama geliyor rahatsız ediyor beni bildiğin sizde nasıl? Esnemek size iyi mi geliyor kötü mü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Dostum merhaba, ne zaman görsem hep sağlıkla ilgili paylaşımlar yapıyorsun. Belki üstüme vazife değil ama sanki kendini biraz fazla dinliyor gibisin. Yanlış anlama sadece dikkatimi çekti. Psikoloğa gitmeyi denedin mi? 0 0 Yorumla
Sirénnæ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Ilk defa bu yakınmaları duyuyorum. Ben dümdüz esniyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende kötü etki yaratmıyor 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadece gözlerim sulanıyor..O da çok uykum varsa.. 0 0 Yorumla
error000 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İyi de gelmiyor kötü de gelmiyor esneme hissi geldiği için esniyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herhangi bir etkısı yok bende. 0 0 Yorumla