75-80 kilo deneyimli bir boksör sokakta 100-120 kilo aşırı kaslı bir adamla karşılaşsa ne olur?
Veya bir grup serseriyle 4-5 normal insanla?
Veya bir grup serseriyle 4-5 normal insanla?
Normal bir boksör en kral kaslı adama bir tane vurur bir daha vurmasına gerek kalmaz o işler dışardan gözüktüğü gibi değil boksör adam normal bir insandan çok daha fazla sert vurur kas falan hikaye ama 4-5 insan olayı farklı orada dayağı yer
mike tyson a 5 kişi saldırsa mesela alamaz mı
En genç en güçlü halini düşünsek yine şöyle bir durum var ringe çıkarsa muhtemelen 5 kişiyi 5 yumrukta devirir ama kavga başka yani birine vururken diğeri kötü bir yerine tekme atar falan kural yok sonuçta birazda kavga etmeyi bilen normal 5 erkek bir kavgada bir kişiyi oradan oraya fırlatır.
sokak farklıdır gerçekten sokakta hayatta kalmaya çalışırsın araya bıçakta girer sopada ama normal şartları varsayarsak deneyimli bir boksör daha hızlı hareket daha fazla ve güçlü yumruk attığı için her türlü win ama 4 5 kişi oldumu sırtını bi duvara yaslamalı yine alma şansı var ancak o bodyciler de birkaç spora gittiyse zor.
Cevap
4Cevap
Fitnescinin dövüş eğitimi almadıysa döver
Ama fitnesi amatörde olsa boks eğitimi aldıysa
Işı o kadar da kolay olmaz
Arkasını sağlama aldığı müddetçe 4 5 kişiyi döver
Türkiye de çoğu kişi yumruk atmayı bilmiyor
mesela mike tyson gibi biri arnold gibi biriyle dövüşse çok merak ediyorum ya
Mike tyson istisnadır
Boksun üstadlarından bahsediyorsun 😃
Arnold eğer boks biliyorsa zorlar
Cunki boks da sıklette önemlidir
Sen 60 kilo ile 100 kilonun bir arada dovustugunu görmezsin
Çünkü birisinin yumruğu daha ağırdır
Bildiğim kadarıyla siklet
10 lük olarak değişiyor
60lar 70ler...
Hayır yanlış biliyorsunuz
@Rafadantayfa00 doğrudur
Belki 20 lik olarak degisir
Kick boks yaptim 2 yıl ortalama bir fitness ile ugrasan birini dövebilirim. Ama karsidaki de yaptiysa isi zor kendi becerisine kalmis ayrica boks yapanlar da kas kutlesini guclendirmek icin antreman yapiyorlar
hmmm peki 4 kız aynanda saldırsa yenebilir misin
Şartlara kişilere ve duruma göre değişir boks bir spordur kaybetmez de kazanmakda vardır bir eski dövüşçü olarak söylüyorum
Sokakta kavga yumrukla olmuyorki, ama herif gibi deilikanli gibi dovusulurse boksor hacamat eder
Boksör alır
Hulk değilse yenilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?