Sağlık Arkadaslar baldirlarimi inceltemiyorum yardimm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Baldirlarim kalın ve sallaniyo kilo versemde orasi kalin ne yapmam lazim lutfen yardim edin 😔 şort giymek etek giymek istiyorum kalin olduklari gozume guzel gelmedikleri icin giyemiyorum Güncellemeler+1 yıl Ve catlak tedavisi yaptiran var mi vucuduna sinirime gidiyo catlaklarim Arkadaslar baldirlarimi inceltemiyorum yardimm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl al kullan. getirirsin bi ara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne o anlamadim Yorumla
Kugun44 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kalın bacak kötü durmuyor bence ama sıkı olmak şartıyla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıkı değil sallaniyo baldirlarim ya sinir oluyorum sıkılastirirsam kas yaparim iyice kalinlasir diye squat falan cekmiyorum Yorumla Kugun44 +1 yıl Yağ yakıp kas yapmam lazım Yorumla Soran +1 yıl Evet ama nasil 😔 Yorumla Kugun44 +1 yıl Haftanın iki günü kardiyo yapıp iki günü bacak ve kalça çalışabilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Egzersiz yapmıyor musun bacak için 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kalinlasir diye yapmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalınlaşmaz, yaparım diyorsan yardımcı olurum Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten yardimci olur musunuz? 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurum evet, ama neden şaşırdın anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Cunku bu sitede kimse guven vermedi siz verdiniz o yuzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, evet haklısın bu konuda sana katılıyorum. Ama şimdiden söylemeliyim sonra bana kötü gözle bakma, baldırını görüp ona göre yorum yapmam daha iyi olucak emin ol Yorumla Soran +1 yıl Olur kotu gozle bakmam saolun :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim, burada mısın gizliden çıkicam) Yorumla Soran +1 yıl Ders çalışıyorum da yarin atiyim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarın tüm gün işteyim ama bugün evdeyim şimdi göndersen iyi olur, 2 dk zaten atmak Yorumla Soran +1 yıl tamam o zmn Yorumla Soran +1 yıl Cikabilir misiniz gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ki Yorumla Soran +1 yıl Ben size mesaj atamiyorum 2. Seviye olmam lazimmis takip isteği attim ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben sana atıyorum takip kabul edersen olur bu şekilde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Harikasın tanışmak isterim seninle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gormediginiz biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun sen de beni görmedin Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boy ve kilonuz nasıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 161 55 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Sporda biraz daha bölgesel çalışabilirsiniz gidiyorsaniz eğer Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Görmek lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kalın işte jsjsjsjsjsj Yorumla
Xman2172 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Nasıl sallanıyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bildiğiniz sallaniyo sıkı değil ama sıkilistirsamda kas yapicakmisim gibi geliyo Yorumla Xman2172 +1 yıl Sonuçta sallanan kalça olur dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
al kullan. getirirsin bi ara
Ne o anlamadim
Kalın bacak kötü durmuyor bence ama sıkı olmak şartıyla
Sıkı değil sallaniyo baldirlarim ya sinir oluyorum sıkılastirirsam kas yaparim iyice kalinlasir diye squat falan cekmiyorum
Yağ yakıp kas yapmam lazım
Evet ama nasil 😔
Haftanın iki günü kardiyo yapıp iki günü bacak ve kalça çalışabilirsin
Egzersiz yapmıyor musun bacak için
Kalinlasir diye yapmiyorum
Kalınlaşmaz, yaparım diyorsan yardımcı olurum
Gerçekten yardimci olur musunuz? 😀
Olurum evet, ama neden şaşırdın anlamadım?
Cunku bu sitede kimse guven vermedi siz verdiniz o yuzden
Teşekkür ederim, evet haklısın bu konuda sana katılıyorum. Ama şimdiden söylemeliyim sonra bana kötü gözle bakma, baldırını görüp ona göre yorum yapmam daha iyi olucak emin ol
Olur kotu gozle bakmam saolun :))
Rica ederim, burada mısın gizliden çıkicam)
Ders çalışıyorum da yarin atiyim mi
Yarın tüm gün işteyim ama bugün evdeyim şimdi göndersen iyi olur, 2 dk zaten atmak
tamam o zmn
Cikabilir misiniz gizliden
Tabi ki
Ben size mesaj atamiyorum 2. Seviye olmam lazimmis takip isteği attim ama
Tamam ben sana atıyorum takip kabul edersen olur bu şekilde
Harikasın tanışmak isterim seninle
Gormediginiz biriyim
Olsun sen de beni görmedin
Boy ve kilonuz nasıl
161 55
Sporda biraz daha bölgesel çalışabilirsiniz gidiyorsaniz eğer
Görmek lazım
Kalın işte jsjsjsjsjsj
Kendi ellerimle inceltmek isterim
Nasıl sallanıyor ya
Bildiğiniz sallaniyo sıkı değil ama sıkilistirsamda kas yapicakmisim gibi geliyo
Sonuçta sallanan kalça olur dimi
Spora git
Kas yaparim diye korkuyorum