Sağlık Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! (Sayfa 9) Herby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2946 Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
eceee119 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl tadının, kokusunun, görüntüsünün güzel olması 0 0 Yorumla
blue_lion Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Pratik eldeki malzemelerle yapılabilir olması 🌺 0 0 Yorumla
dayystarr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Katkı maddesi içermemesi rengi kokusu hoş olması 0 0 Yorumla
Pınar3232 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Sağlıklı olması benim için önemli olan 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Aroma tad ve dış görünüş bana hitap etmeli 0 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Beni zinde tutması ve tadı güzel olması 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı. Bol vitaminli ve taze olması 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 647 cevap paylaştı. Ben portakal suyu içiyorum 1 0 Yorumla
Famfatalbasak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl İçinde çok pütür olmamalı tadı felaket olmamalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günün yorucu temposunun ardından enerjimi yerine getirecek bağışıklığımı koruyacak özellikler ararım 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Cam şişede katkısız ve vitamin deposu olmalı 1 0 Yorumla
Rynok Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Doğal olması bence piyasada çoğu şey doğal değil 1 0 Yorumla
Poligons_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Henüz tanışmadık shot ile 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Enerji veren, şeker oranı oldukça düşük, bol mineral ve vitamin kaynağı, özellikle omega3 ve omega6 gibi esansiyel yağlar içeren bir içecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Soft ve lezzetli... Tabi sağlıklı olması için de taze olması ve koruyucu madde, renklendiriciler ve tatlandırıcılardan uzak... 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cidden çok güzel forumda tutuyor 1 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Anne eli değmiş olması lazım diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzel bir yazı olmuş fakat doğallık daha önemli. 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Katkı maddesi ve şeker olmaması 1 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Defen shot denemek lazım bu haftasonu 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Doğal organik olması. Yapay hiçbir şey olmaması 0 0 Yorumla
cancandan72 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl damak kokusu içiniz ferhalacatac koku 0 0 Yorumla
KansasPrensi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Sağlıklı içecekte katkı maddesi olmamalı 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı. fiyatı nedir ? ve doğal ürün mü? 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Teşekkürler Herby bilgiler için
Tadı güzel ve tatlı olmalı
tadının, kokusunun, görüntüsünün güzel olması
Vitamin, enerji, mutluluk
Pratik eldeki malzemelerle yapılabilir olması 🌺
Tadı güzel olsun da 😂😂😂
Doğallık ve katkısız olması
Katkı maddesi içermemesi rengi kokusu hoş olması
Sağlıklı olması benim için önemli olan
Organik olması şekersiz olması yeterli
Aroma tad ve dış görünüş bana hitap etmeli
İçine kivi ve ananas koyun
Beni zinde tutması ve tadı güzel olması
Bol vitaminli ve taze olması
Beni bi ayıksın ya bi ayıksın
Vitamin deposu olması benim icn
şekersiz olması ve vitaminleri
Su, su en büyük enerji ve zenginliktir
Tavsiye ederim kesinlikle, muhteşem!
Ben portakal suyu içiyorum
Doğal olması herzaman arıma vs olmaması
Vitamin minarellerle dolu olması lazım benim icin
İçinde çok pütür olmamalı tadı felaket olmamalı
Doğal olmasından yanayım...
Gazlı olmasın yeter bana tatta önemli tabi
Tadı da iyiii bence herby shot un
Katki maddesi olmayan benim icin en dogaldir
Doğal içerikli olması en önemli şey.
En onemlisi dogallik benim icin
Aroma sevmiyorum. Doğal olmalı.
Erkekler Ne Diyor
Ayran gibi olması doğal olsun
Mideyi şişirmesin yeter bana
Günün yorucu temposunun ardından enerjimi yerine getirecek bağışıklığımı koruyacak özellikler ararım
Enerji veren ararım genelde
Enerji versin protein felan
Boyutu küçük enerjisi büyük ;)
Cam şişede katkısız ve vitamin deposu olmalı
Doğal olması bence piyasada çoğu şey doğal değil
Enerji veren doğal içecek olmalı
Güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık
Buna bayıldım dostum harika
Vitamin deposu güzel paylasim
Henüz tanışmadık shot ile
Doğalsa koy sepete derim.
Enerji veren, şeker oranı oldukça düşük, bol mineral ve vitamin kaynağı, özellikle omega3 ve omega6 gibi esansiyel yağlar içeren bir içecek
Soft ve lezzetli... Tabi sağlıklı olması için de taze olması ve koruyucu madde, renklendiriciler ve tatlandırıcılardan uzak...
Cidden çok güzel forumda tutuyor
Anne eli değmiş olması lazım diye düşünüyorum
Sadece tdı onemli benım ıcın
Güzel bir yazı olmuş fakat doğallık daha önemli.
Katkı maddesi ve şeker olmaması
Ph değeri içeriği ve yapisi
Defen shot denemek lazım bu haftasonu
Doğal organik olması. Yapay hiçbir şey olmaması
damak kokusu içiniz ferhalacatac koku
hiç denemedim yalan yok valla
Sağlıklı içecekte katkı maddesi olmamalı
Denemek istiyordum bu çayı
fiyatı nedir ? ve doğal ürün mü?
Kesinlikle tat ve akışkanlık.