Sağlık Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! (Sayfa 8) Herby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2946 Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl evde yapılmış içecek en sağlıklı içecek 1 0 Yorumla
Bluepink1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Sağlıklı diye tadının kötü olmasını istemem. 1 0 Yorumla
rüya_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Sağlıklı olması ve suni tatlandırıcı vs olmaması 1 0 Yorumla
Sırrı9787 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Açıkçası içinde koruyucu madde olmaması önemli 1 0 Yorumla
deryatanhan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Içtiğim şeyin içeriğini bilmek isterim 1 0 Yorumla
AvaLee Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Dogal olmasindan yanayim / tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Cutieheart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Vitamin, mineral, besleyicilik ve güzel tat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Meyvelerden oluşsun ve karaciğerime mideme bi zararı olmaması tabii 0 0 Yorumla
Abidikgubidikss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Vitamin mineral değeri görünüşü tadı fiyatı. 0 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sağlıklı ve lezzetli ve etkili olması önemli 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl spordan sonra güzel gidebilir yani bi denerim 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Ellerine sağlık faydalı bir bence olmuş ♡ 0 0 Yorumla
Meseledey Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence doyurucu ve ağrı kesici olması gerekiyor ve mümkünse adralenin seviyesini artıran 0 0 Yorumla
Szqn1903 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Doğal olması ve içerisinde günlük ihtiyacı karşılayacak vitamin desteği olmalı. 0 0 Yorumla
822455 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl şekersiz olması, cam şişede olması, mümkünse el yapımı olmadı 0 0 Yorumla
özgürce82 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl İçimi güzel olması ve içtikten sonra ağızda güzel tat bırakması 0 0 Yorumla
ferhatdede2121 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Beni dik tutması beni rahatlatması bir özellik istiyorum 0 0 Yorumla
Yasinysn3207 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence portakal suyu ve nar karşımı en güzeli enerji veriyor 0 0 Yorumla
Evlibirbeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sağlıklı bir içecekte en önemli şey bence şekersiz ve doğal oluşu 0 0 Yorumla
Mrt34343434 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Dere otu suyu maydonoz bütün yeşillikler yeşilden zehirlenelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Asitli içecek alırken mutlaka şekersiz tercih ediyorum çünkü asitli içecek yapımında kullanılan şeker normal şeker değil yapay şeker. 1 0 Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Libidoyu artırmalıTamamen katkısız olmalı 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tadı iyi olsun, mideyi yormasın yeterli. 1 0 Yorumla
SiyahGiyenGenç0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Tam enerji kaynagı süper gerçekten 1 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Herşeyden önce fresh olmasını isterim herhalde 1 0 Yorumla
ferman87 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Ginseng varsa almiyim, tansiyonu tetikliyor. 1 0 Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Dogal Özlü Meyveler ve Tatlandırıcısız aromalar 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 424 cevap paylaştı. Şekersiz olması ve mümkünse tadı güzel olsun 😂 1 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Bana göre sağlıklı içecek Atom Çayı abi. Efsane 1 0 Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Organaik meyve suyu arıyorum genelde 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Susuzluğumu gidersin yeter
Şöyle enerji veren bir şey olmalı
tadı ve kokusu güzel olmalı
Protein acısından zengin olmali
Lahana suyu kesinlikle için müko
Tok tutuyormu ona bakıyorum
Tadı ve faydalı olması önəmlidir
evde yapılmış içecek en sağlıklı içecek
Sağlıklı diye tadının kötü olmasını istemem.
Kesinlikle tadının güzel olması
Sağlıklı olması ve suni tatlandırıcı vs olmaması
Açıkçası içinde koruyucu madde olmaması önemli
Vitamin kalori yakmaya yardımvı olması ve temiz içerik
Tadı güzel gibi gözüküyor
Içtiğim şeyin içeriğini bilmek isterim
soğuk olması olabilir diyorum :)
Yeşilliklerden oluşması bence
Dogal olmasindan yanayim / tercih ediyorum
Vitamin, mineral, besleyicilik ve güzel tat
Doğallık ve lezzet ararım. 🍵
Meyvelerden oluşsun ve karaciğerime mideme bi zararı olmaması tabii
Faydalı oldu sagolun çok teşekkürler
Yeni ürün sanrm kismet olur umarım 🙂
Vitamin mineral değeri görünüşü tadı fiyatı.
Vitaminler açısından bol olması
Doğal olması tercihim olur genelde.
Sağlıklı ve lezzetli ve etkili olması önemli
spordan sonra güzel gidebilir yani bi denerim
Ellerine sağlık faydalı bir bence olmuş ♡
Tadı ve kokusu hafif olması🌞
Erkekler Ne Diyor
Bence doyurucu ve ağrı kesici olması gerekiyor ve mümkünse adralenin seviyesini artıran
Doğal olması ve içerisinde günlük ihtiyacı karşılayacak vitamin desteği olmalı.
şekersiz olması, cam şişede olması, mümkünse el yapımı olmadı
İçimi güzel olması ve içtikten sonra ağızda güzel tat bırakması
Beni dik tutması beni rahatlatması bir özellik istiyorum
Bence portakal suyu ve nar karşımı en güzeli enerji veriyor
Sağlıklı bir içecekte en önemli şey bence şekersiz ve doğal oluşu
Dere otu suyu maydonoz bütün yeşillikler yeşilden zehirlenelim
Asitli içecek alırken mutlaka şekersiz tercih ediyorum çünkü asitli içecek yapımında kullanılan şeker normal şeker değil yapay şeker.
Organik olması yeterlidir.
Sağlıklı olmasını beklerim
Libidoyu artırmalı
Tamamen katkısız olmalı
Zencefil olan her şey sağlıklıdır ❤️
Tadı iyi olsun, mideyi yormasın yeterli.
welness shot ideal bir içecek bence
İçince Ferahlatması gerekiyor
Enerji ve sağlıksal faydaları
Tam enerji kaynagı süper gerçekten
Tam bir enerji kaynağı bayıldım
Herşeyden önce fresh olmasını isterim herhalde
Ginseng varsa almiyim, tansiyonu tetikliyor.
Dogal Özlü Meyveler ve Tatlandırıcısız aromalar
Şekersiz olması ve mümkünse tadı güzel olsun 😂
Tadı güzel olsun yeter ya 🤪
Bu tarz urunleri seviyorum
Bu tarz ürünlerden çekiniyorum
Bana göre sağlıklı içecek Atom Çayı abi. Efsane
Enerjiii vermesiii süper olur
Organaik meyve suyu arıyorum genelde
Bana enerji vermesi ve zinde tutması