Sağlık Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! (Sayfa 7) Herby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2946 Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
hdhrh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Öncelikle tok tutabilmesi ondan sonra vitamin deposu olabilmesi en önemli şey benim için bunlar. 0 0 Yorumla
müge_kollu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl herby wellness shot dan arkadaşım tavsiye etmişti. çok beğenmiş. bende bi ara deneyeceğim.. 0 0 Yorumla
Cansuoyl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sağlıklı içecek bence cam şişede olmalı ve elle ya da hoşaf komposta şeklinde yapılmalıdır. 0 0 Yorumla
Daisyroutine Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Tadı çok önemli bide katkı maddesi olmazsa harika olur 0 0 Yorumla
ölükalpliaşk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Tok tutması, şekerli olması vee en önemlisi çikolata gibi olması tadının 0 0 Yorumla
günesafl Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl açıkçası doğal olacak.. yapay olan her şey zararlıdır bu konuda 0 0 Yorumla
EMEL61 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Öncelikle tadının güzel olması. Nedense sağlıklı şeyler hep tatsız tuzsuz oluyor. 0 0 Yorumla
Tuana_07 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kalori olarak az olması. İstediğim kadar içmek istiyorum. #küçükşisebüyüketki 0 0 Yorumla
BennZeynep Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ferahlatıcı özelliğini ve enerji verişini çok seviyorum. Tabiki Herby Energy Shot ♥️ 0 0 Yorumla
solukgül Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hem kıvamı güzel olmalı ağızı rahatsız etmeyecek hem de bol bol vitaminli olmalı 0 0 Yorumla
sendehaklisin2 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çekilmiş olması daha sağlıklı ve az pişmiş ya da sebze ise çiğ 0 0 Yorumla
AllisonPark Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl %100 doğal olması ve hayatın yorucu temposunda bana zindelik katması :) 0 0 Yorumla
Hangezoe67 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki ekşi mayhoş bir tadı olmalı orman meyvesi tadında mükemmel bir içecek 0 0 Yorumla
İnfiel Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Doğal, tadı güzel, besleyici ve dinç tutmasını beklerim. 0 0 Yorumla
limonlukkkkeek Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sağlıklı bir içecekte tatlandırıcı vesaire olmamasi gerektiğini dusunuyorum 0 0 Yorumla
tersohayat Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl kesinlikle doğal icerikle vücuda faydalı içerikli olması ve meyveden oluşmuş olmasi 0 0 Yorumla
Honeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günün yoruculuğundan sonra enerji verecek bir şey olabiliiir 0 0 Yorumla
konetsha Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sekersiz tatsiz tuzsuz seyler saglikli oluyo genelde 0 0 Yorumla
Nazlilabi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dogal organik mevsim yesillikleri veya meyveler tamamen dogal mineraller 0 0 Yorumla
Madinazeynalzada Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ferah yumusak ve tadinin guzel olmasi. Limonlu icecekler daha cok ilgimi ceker hep 0 0 Yorumla
huzunluponciikkk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Katkı ilavesi ve şeker bulunmayan içecekler favorimdir 🥰 0 0 Yorumla
bilgilibulutu Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Doğal olması aktardan alinan bitki çayları buna örnek olabilir ve taze sıkılmış meyve suları 0 0 Yorumla
mavikumaş Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Aç bırakmaması enerji vermesi tadının güzel olması bol yağ yaktırması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapay bir tadı olmasun istemem her içtiğimde icindekileri tadını hissetmek isterım büyük bir etki hissetmek isterim 1 0 Yorumla
diloyer Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Beni zayıflatması, ya da kilo aldırmaması 1 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl doğal sağlıklı gün boyunca enerjik olmama yardımcı 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Bağışıklığı koruyacak bı içecek olsun 1 0 Yorumla
mBatuu16 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Tadı güzel olmalı yoğun bir tadı olmamalı yumuşak içimli olmalı 0 0 Yorumla
thisithemir Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kaybettiğim enerjiyi vücudumun dengesini bozmadan geri vermesi 0 0 Yorumla
Cihangir_64 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Glikozun laktozun olmadığı meyvelerin sade tadının olduğu bı içecek doğallll 0 0 Yorumla
serhatooo Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Gündelik hayatta gün boyu zinde tutması ve dinç kalmalıyız boş c vitamini gerekli 0 0 Yorumla
SoranÇokgizli Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Artık her şey GDO'ya sahipken doğal bir ürünü ancak yapan birinden alırım 0 0 Yorumla
modumyok Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yumuşak içim, ferahlatıcı olması ve soda olarak değil meyve suyu gibi içilebilmesi 0 0 Yorumla
biroll62 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sonradanda canım istemeli lezzetli olmalı tatlı kokmalı 0 0 Yorumla
branstorm Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Keratin vb maddeler barındırmaması. Ayrıca yeşillik olması 0 0 Yorumla
DeeP66 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Enerji versin yeterli tadını çok önemsemiyorum şu aralar. 0 0 Yorumla
arthurfleckkk Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Meyvelerin suyu haricinde içinde başka madde olmaması 0 0 Yorumla
Esrarengixx Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bağışıklık sistemini hızlandıracak içecekler veya besinler 0 0 Yorumla
çorabımdelik Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl beklediğim iki özellik var 1-Alabiliyor olmam2-içe biliyor olmam 0 0 Yorumla
qwdeniz34 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Shake yapıyorlar tüm meyveleri falan katıp öyle bi içecek yeterince sağlıklı olur bence 0 0 Yorumla
Rommel4 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl İşlenmiş olmaması en büyük özellik. Markette satılan içeceklerin %99'u çöp ve kandırma. 0 0 Yorumla
Windkulan Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Öncelikle içeriği daha sonra tadının iyi olması önemli denemek lazım #küçükşisebüyüketki 0 0 Yorumla
handsomee88 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl asit olmasın tadı güzel olsun. başkada bişey gelmedi aklıma 0 0 Yorumla
krdnl6182 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Farketmez her ne olursa icerim yeterki sağlikli olsun 0 0 Yorumla
Reailstic Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sağlıklı bir içecekte arayacağım tek şey SAĞLIK ama doğal olanından. Laboratuvar ürününden değil. 0 0 Yorumla
Sedatttt1 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Serin bi içicek olması kıvamıda önemli bazen çok koyu olabiliyor 0 0 Yorumla
sonsayfaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl #küçükşisebüyüketki Şekerli gibi görünen Şekersiz dost : ) 0 0 Yorumla
psikolog060605 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl saglikli olmasi bio olsun karisim olmasin orjinal olsun tadi 0 0 Yorumla
ReifkSantana Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Vitamin ve protein kesinlikle olmalı bence ama bunuda tercih ederim 0 0 Yorumla
kurtbogan343434 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Doğal ürün doğal yolla ve temiz ürünlerle yapılmış olmasını isterim 0 0 Yorumla
Adem23_ Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl #küçükşisebüyüketki tabi içince boğazdan başlayıp mideye kadar rahatlık hisse veren içecekler 0 0 Yorumla
hsynicX Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben enerji arttıran sağlıklı ve mineralli su olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Capital16 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl O gün için de beni diri ve zinde tutması yeterlidir 0 0 Yorumla
deliii06 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl doğal maddelerden yapılması katkı maddesi bulunmaması 0 0 Yorumla
altylkey Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İçerisinde lüzumsuz (koruyucu vb. hariç) kimyasal madde bulundurmamalı. Olabildiğince doğal olmalı. 0 0 Yorumla
Bilgili443 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Benim için bir içeceğin sağlıklı olabilmesi için içeriğinin tamamen organik olması gerekiyor 0 0 Yorumla
batuu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tamamen doğal yollar ile üretilmiş ve hiç bi katkı maddesi olmaması 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle tok tutabilmesi ondan sonra vitamin deposu olabilmesi en önemli şey benim için bunlar.
herby wellness shot dan arkadaşım tavsiye etmişti. çok beğenmiş. bende bi ara deneyeceğim..
Sağlıklı içecek bence cam şişede olmalı ve elle ya da hoşaf komposta şeklinde yapılmalıdır.
Tadı çok önemli bide katkı maddesi olmazsa harika olur
Tok tutması, şekerli olması vee en önemlisi çikolata gibi olması tadının
açıkçası doğal olacak.. yapay olan her şey zararlıdır bu konuda
Öncelikle tadının güzel olması. Nedense sağlıklı şeyler hep tatsız tuzsuz oluyor.
Kalori olarak az olması. İstediğim kadar içmek istiyorum. #küçükşisebüyüketki
Ferahlatıcı özelliğini ve enerji verişini çok seviyorum. Tabiki Herby Energy Shot ♥️
Hem kıvamı güzel olmalı ağızı rahatsız etmeyecek hem de bol bol vitaminli olmalı
Çekilmiş olması daha sağlıklı ve az pişmiş ya da sebze ise çiğ
%100 doğal olması ve hayatın yorucu temposunda bana zindelik katması :)
Tabiki ekşi mayhoş bir tadı olmalı orman meyvesi tadında mükemmel bir içecek
Doğal, tadı güzel, besleyici ve dinç tutmasını beklerim.
sağlıklı bir içecekte tatlandırıcı vesaire olmamasi gerektiğini dusunuyorum
kesinlikle doğal icerikle vücuda faydalı içerikli olması ve meyveden oluşmuş olmasi
Günün yoruculuğundan sonra enerji verecek bir şey olabiliiir
Sekersiz tatsiz tuzsuz seyler saglikli oluyo genelde
Dogal organik mevsim yesillikleri veya meyveler tamamen dogal mineraller
Ferah yumusak ve tadinin guzel olmasi. Limonlu icecekler daha cok ilgimi ceker hep
Katkı ilavesi ve şeker bulunmayan içecekler favorimdir 🥰
Doğal olması aktardan alinan bitki çayları buna örnek olabilir ve taze sıkılmış meyve suları
Aç bırakmaması enerji vermesi tadının güzel olması bol yağ yaktırması
Yapay bir tadı olmasun istemem her içtiğimde icindekileri tadını hissetmek isterım büyük bir etki hissetmek isterim
Midemi ve beni rahatlatmasını isterim☺️
Bol bol vitamin😍😍😍🥒🥬🥦🥬🥒
Enerji vermesi olabiliiir
Beni zayıflatması, ya da kilo aldırmaması
doğal sağlıklı gün boyunca enerjik olmama yardımcı
Bağışıklığı koruyacak bı içecek olsun
Erkekler Ne Diyor
Tadı güzel olmalı yoğun bir tadı olmamalı yumuşak içimli olmalı
Kaybettiğim enerjiyi vücudumun dengesini bozmadan geri vermesi
Glikozun laktozun olmadığı meyvelerin sade tadının olduğu bı içecek doğallll
Gündelik hayatta gün boyu zinde tutması ve dinç kalmalıyız boş c vitamini gerekli
Artık her şey GDO'ya sahipken doğal bir ürünü ancak yapan birinden alırım
Yumuşak içim, ferahlatıcı olması ve soda olarak değil meyve suyu gibi içilebilmesi
Sonradanda canım istemeli lezzetli olmalı tatlı kokmalı
Keratin vb maddeler barındırmaması. Ayrıca yeşillik olması
Enerji versin yeterli tadını çok önemsemiyorum şu aralar.
Meyvelerin suyu haricinde içinde başka madde olmaması
Bağışıklık sistemini hızlandıracak içecekler veya besinler
beklediğim iki özellik var
1-Alabiliyor olmam
2-içe biliyor olmam
Shake yapıyorlar tüm meyveleri falan katıp öyle bi içecek yeterince sağlıklı olur bence
İşlenmiş olmaması en büyük özellik. Markette satılan içeceklerin %99'u çöp ve kandırma.
Öncelikle içeriği daha sonra tadının iyi olması önemli denemek lazım #küçükşisebüyüketki
asit olmasın tadı güzel olsun. başkada bişey gelmedi aklıma
Farketmez her ne olursa icerim yeterki sağlikli olsun
Sağlıklı bir içecekte arayacağım tek şey SAĞLIK ama doğal olanından. Laboratuvar ürününden değil.
Serin bi içicek olması kıvamıda önemli bazen çok koyu olabiliyor
#küçükşisebüyüketki Şekerli gibi görünen Şekersiz dost : )
saglikli olmasi bio olsun karisim olmasin orjinal olsun tadi
Vitamin ve protein kesinlikle olmalı bence ama bunuda tercih ederim
Doğal ürün doğal yolla ve temiz ürünlerle yapılmış olmasını isterim
#küçükşisebüyüketki tabi içince boğazdan başlayıp mideye kadar rahatlık hisse veren içecekler
Ben enerji arttıran sağlıklı ve mineralli su olmasına dikkat ederim
O gün için de beni diri ve zinde tutması yeterlidir
doğal maddelerden yapılması katkı maddesi bulunmaması
İçerisinde lüzumsuz (koruyucu vb. hariç) kimyasal madde bulundurmamalı. Olabildiğince doğal olmalı.
Benim için bir içeceğin sağlıklı olabilmesi için içeriğinin tamamen organik olması gerekiyor
Tamamen doğal yollar ile üretilmiş ve hiç bi katkı maddesi olmaması