Sağlık Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! (Sayfa 6) Herby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2946 Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Yelizdumanlı Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bence bağışıklık kadar tadı da önemli çünkü tadı kötü olunca pek de içesim gelmiyor 1 0 Yorumla
guzelbak Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İçerken rahatsız olmayacağım düzeyde orantılanmış tatlar 😋 Şekersiz olması ekstra tercihimdir 😍 1 0 Yorumla
TeAmoEcem Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Sindirim sistemimi zorlamasin ya. Gaz yapıp butun gin rahatsiz etmesin 0 0 Yorumla
Dlöslödlö Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Doğallık bencede çok önemli aynı zamanda bu ğrünlerde katıolmamsı da çok avantajlı 0 0 Yorumla
Benhamamböcüğü Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Vitamin ve mineral sağlık her zaman düzenli devam etmesi önemlidir. 0 0 Yorumla
Fifififili Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Sağlıklı olması yeterli bence, vitamin deposu olması... 0 0 Yorumla
Odaseviyo Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bağışıklık kazandıracak şeyler ararım tabii ki deAyrıca uğraştırmadan zayıflatsa çok güzel olur 0 0 Yorumla
Onse41 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Öncrlikle doğol olması benim için önemli ,😊günün yorgunlu için en iyisii 0 0 Yorumla
astrina Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl protein ve sağlık yani diyetteyim kilo vermem lazim 0 0 Yorumla
Mmmmmm__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı olmasını bol enerji veren şeylerin olmasını 0 0 Yorumla
kaylulee11 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Fresh ve mideme oturmaması ha birde tok tutsa yeter 0 0 Yorumla
gül909 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Günün yorgunluğunu üstümden aticak enerji besinleri içermesi 0 0 Yorumla
Jüpiterx0 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hemen deneyeceğim!Bitkisel olması cok ayrı bir avantaj. Deneyip, tavsiye edeceğim! 0 0 Yorumla
AyTenliiiKadın Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı içeceklerin tadı ve rengi daha güzel olması sağlanırsa kesinlikle talep artacaktır 0 0 Yorumla
whereisperry Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tok tutup enerji vermeli ayrıca su içmeyenler için susatırsa daha verimli olur su içmeye teşvik eder 0 0 Yorumla
Dyq28 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Sağlıkli olması ve tadı tabii ki hbv #küçükşişebüyüketki 0 0 Yorumla
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bağışıklığımı koruyabilecek, sağlığıma zarasız olan tabii ki #küçükşisebüyüketki 0 0 Yorumla
Novat Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl no stress çayını içtim anında etki gösterdiğini söyleyebilirim. yumuşacık bir etki bırakıyor insanda 0 0 Yorumla
Damlaymm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sağlıllı bir içecekte aradığım şeyler ; Protein, vitamin gibi.. 0 0 Yorumla
delidolukitapseve222 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sağlıklı bir içeçektr aradığım tabii ki kalori verdirmesi 0 0 Yorumla
seyseysey Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sağlıklı bir içecekte rahatlatıcı bir enerji ararım :D 0 0 Yorumla
0Sunshine Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Olması gereken özelliklere ek acı olmamasını isterdim :’) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence sağlıklı bir şey denince akla ilk başta tazelik geir. Ve taze sıkılmış meyveler en sağlıklısı içinde başka hiç bir şey olmayan, sadece meyve suyu... 0 0 Yorumla
sinemmoloji Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl benim için sağlıklı olduğunu düşündüğüm içeçekte ağzıma kimyevi tat gelmemesi 0 0 Yorumla
aynenknkii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Doğal meyveler Şeker içermeyen dogal tatlandırıcılar 0 0 Yorumla
Sakkoç Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl benim tercihim defence shotdan yana çok güzel severek içiyorum. çok sağlıklı. 0 0 Yorumla
Meeeliiisssaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl gerçkten çok sağlıklı çok yararlı ve faydalı bi içicekmiş bugün hemen alıp deniyecem bi tane. 0 0 Yorumla
cncishxjcbxh Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tadı güzel olmalı değilse de eğer onu içiyorsam gerçekten bir işe yaramadı😂 0 0 Yorumla
pardonatesinizvarmi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl renklendirici ve kimyasalların en az seviyede kullanılmış olmaları💗 0 0 Yorumla
Sadecey Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Vücut ihtiyaçlarımı karşılamasını, vitamin, minarel vb 0 0 Yorumla
COVERMYDREAM Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Detoks özelliği olmasa antioksidan olmazsa faydalı vitaminler içermesi 0 0 Yorumla
GodFed Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kafein içermeyen herşeyi içiyorum yani sadece su :D 0 0 Yorumla
mehmetikabuletmedi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Salonda spora başlamadan önce veya spor yaparken beni destekleyecek içecekler ararım her zaman 0 0 Yorumla
Can_yilmazz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tadı dışında bide içerdiği vitamin ve minareller oluyor genellikle 0 0 Yorumla
Hunter_Blade Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Benim içinde en önemli olan doğal ve katkısız olması yeterli. 0 0 Yorumla
recpdemir27 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tatli ve sekerli olmasi bence en basta bu olmasi muw 0 0 Yorumla
Sar341934 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hayatın bitti dedigi yerde enerjimi toplayan şey Bunu içmekten cok enerjisini seviyorum 0 0 Yorumla
TatarMert7 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bitki bazlı, freş, mümkünse cam bir materyalle servis edilmesi aradığım temel özellikler🕺🏻🕺🏻 0 0 Yorumla
snrzim Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yağlı içecek olabilir wc olayında yılan gibi kayar 😅 0 0 Yorumla
Kurtbay94 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Karın doyursun birde lezzetli olsun birde tatlı olsun yeter 0 0 Yorumla
vakitgecmiyoya Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hafif ve lezzetli olması, kalori miktarının düşük olması ve son olarak asit içermemesi. 0 0 Yorumla
Secret_07 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Sağlıklı bir içecek te aradığım sanırım şu çoğu diyet içecekleri gibi acı ve tatsız olmaması🙈 0 0 Yorumla
Matheu Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Az şekerli olması veya temel düzeyde kendi şekerini içermesi 0 0 Yorumla
Çağan1992 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Meyvelerin veya doğal bitkilerin hertürlüsü bence sağlıklı ve besleyici 0 0 Yorumla
ElitDominant Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Cok dogal ve sağlıklı elinize sağlık guzel bir çalışma 0 0 Yorumla
Stepboy000 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sanırım herkes puan almak için yazmış benim içinse faydası kadar tadında önemli 0 0 Yorumla
sensizimsensizsessiz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Asitli olmasın , şeker oranı düşük olsun bence yeterlidir. 0 0 Yorumla
lignumvitae Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl taze sıkılmış meyve suyu özellikle nar olsun geresi önemli değil gibi 0 0 Yorumla
Mustaffa55-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ağır spor sonrası yorgunluğu gideren bir içecek mükemmel olurdu 0 0 Yorumla
Mertcangay Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle Maydanoz Felan Olmalı Benim İçin Çok Önemli 0 0 Yorumla
AvukatBey06 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Öncelikle tat sonrasında içeriğindeki organik destekleyiciler 0 0 Yorumla
erdem1905 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Besin değerine şeker oranına ve tüketim tarihine oldukça dikkkat ederim 0 0 Yorumla
maskülenSamo Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kas yapsın babayı yakışıklı yapsın sağlıklı olsunns 0 0 Yorumla
sorunsendedegilsende Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Doğal olması taze olması enerji vermesi ve hafif olması dokunmamalı mideye 0 0 Yorumla
sametdnmz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sporcu takviyelerini hepsini bir araya toplayan bir içecek olması lazım kompleks bir ürün 0 0 Yorumla
Undeadhamsi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl C vitamini favorim bence kendisi çok rahat sindiriliyor 0 0 Yorumla
BeytullahAkkus Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı bir içecek lezzetli olabilir bence ya, hepsi yeşil yeşil kusmuk gibi iğrenç 0 0 Yorumla
lovehunter69 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Dogal katkısız şeyler meyve özellikle muz süt yulaf sporcu karışımı ajajsj 0 0 Yorumla
turgut89 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nişasta bazlı şekeri NŞB sağlıksız dikkat edilmeli. 0 0 Yorumla
Seaabtw Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl C vitamini olmazsa olmaz limon. Yanına biraz organik bal ve ekşi elma suyu. Birazda zencefil ve buz. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bence bağışıklık kadar tadı da önemli çünkü tadı kötü olunca pek de içesim gelmiyor
İçerken rahatsız olmayacağım düzeyde orantılanmış tatlar 😋 Şekersiz olması ekstra tercihimdir 😍
Sindirim sistemimi zorlamasin ya. Gaz yapıp butun gin rahatsiz etmesin
Doğallık bencede çok önemli aynı zamanda bu ğrünlerde katıolmamsı da çok avantajlı
Vitamin ve mineral sağlık her zaman düzenli devam etmesi önemlidir.
Sağlıklı olması yeterli bence, vitamin deposu olması...
Bağışıklık kazandıracak şeyler ararım tabii ki de
Ayrıca uğraştırmadan zayıflatsa çok güzel olur
Öncrlikle doğol olması benim için önemli ,😊günün yorgunlu için en iyisii
protein ve sağlık yani diyetteyim kilo vermem lazim
Sağlıklı olmasını bol enerji veren şeylerin olmasını
Fresh ve mideme oturmaması ha birde tok tutsa yeter
Günün yorgunluğunu üstümden aticak enerji besinleri içermesi
Hemen deneyeceğim!
Bitkisel olması cok ayrı bir avantaj.
Deneyip, tavsiye edeceğim!
Sağlıklı içeceklerin tadı ve rengi daha güzel olması sağlanırsa kesinlikle talep artacaktır
Tok tutup enerji vermeli ayrıca su içmeyenler için susatırsa daha verimli olur su içmeye teşvik eder
Sağlıkli olması ve tadı tabii ki hbv
#küçükşişebüyüketki
Bağışıklığımı koruyabilecek, sağlığıma zarasız olan tabii ki #küçükşisebüyüketki
no stress çayını içtim anında etki gösterdiğini söyleyebilirim. yumuşacık bir etki bırakıyor insanda
Sağlıllı bir içecekte aradığım şeyler ; Protein, vitamin gibi..
Sağlıklı bir içeçektr aradığım tabii ki kalori verdirmesi
Sağlıklı bir içecekte rahatlatıcı bir enerji ararım :D
Olması gereken özelliklere ek acı olmamasını isterdim :’)
Bence sağlıklı bir şey denince akla ilk başta tazelik geir. Ve taze sıkılmış meyveler en sağlıklısı içinde başka hiç bir şey olmayan, sadece meyve suyu...
benim için sağlıklı olduğunu düşündüğüm içeçekte ağzıma kimyevi tat gelmemesi
Doğal meyveler
Şeker içermeyen dogal tatlandırıcılar
benim tercihim defence shotdan yana çok güzel severek içiyorum. çok sağlıklı.
gerçkten çok sağlıklı çok yararlı ve faydalı bi içicekmiş bugün hemen alıp deniyecem bi tane.
Tadı güzel olmalı değilse de eğer onu içiyorsam gerçekten bir işe yaramadı😂
renklendirici ve kimyasalların en az seviyede kullanılmış olmaları💗
Vücut ihtiyaçlarımı karşılamasını, vitamin, minarel vb
Erkekler Ne Diyor
Detoks özelliği olmasa antioksidan olmazsa faydalı vitaminler içermesi
Kafein içermeyen herşeyi içiyorum yani sadece su :D
Salonda spora başlamadan önce veya spor yaparken beni destekleyecek içecekler ararım her zaman
Tadı dışında bide içerdiği vitamin ve minareller oluyor genellikle
Benim içinde en önemli olan doğal ve katkısız olması yeterli.
Tatli ve sekerli olmasi bence en basta bu olmasi muw
Hayatın bitti dedigi yerde enerjimi toplayan şey
Bunu içmekten cok enerjisini seviyorum
Bitki bazlı, freş, mümkünse cam bir materyalle servis edilmesi aradığım temel özellikler🕺🏻🕺🏻
Yağlı içecek olabilir wc olayında yılan gibi kayar 😅
Karın doyursun birde lezzetli olsun birde tatlı olsun yeter
Hafif ve lezzetli olması, kalori miktarının düşük olması ve son olarak asit içermemesi.
Sağlıklı bir içecek te aradığım sanırım şu çoğu diyet içecekleri gibi acı ve tatsız olmaması🙈
Az şekerli olması veya temel düzeyde kendi şekerini içermesi
Meyvelerin veya doğal bitkilerin hertürlüsü bence sağlıklı ve besleyici
Cok dogal ve sağlıklı elinize sağlık guzel bir çalışma
Sanırım herkes puan almak için yazmış benim içinse faydası kadar tadında önemli
Asitli olmasın , şeker oranı düşük olsun bence yeterlidir.
taze sıkılmış meyve suyu özellikle nar olsun geresi önemli değil gibi
Ağır spor sonrası yorgunluğu gideren bir içecek mükemmel olurdu
Kesinlikle Maydanoz Felan Olmalı Benim İçin Çok Önemli
Öncelikle tat sonrasında içeriğindeki organik destekleyiciler
Besin değerine şeker oranına ve tüketim tarihine oldukça dikkkat ederim
Kas yapsın babayı yakışıklı yapsın sağlıklı olsunns
Doğal olması taze olması enerji vermesi ve hafif olması dokunmamalı mideye
Sporcu takviyelerini hepsini bir araya toplayan bir içecek olması lazım kompleks bir ürün
C vitamini favorim bence kendisi çok rahat sindiriliyor
Sağlıklı bir içecek lezzetli olabilir bence ya, hepsi yeşil yeşil kusmuk gibi iğrenç
Dogal katkısız şeyler meyve özellikle muz süt yulaf sporcu karışımı ajajsj
Nişasta bazlı şekeri NŞB sağlıksız dikkat edilmeli.
C vitamini olmazsa olmaz limon. Yanına biraz organik bal ve ekşi elma suyu. Birazda zencefil ve buz.