Sağlıklı içecek bende su ama hiç kullanmam djdnfjsm kahve daha iyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence meyve nektarı olursa çok daha iyi olur ve bence çoğu insan yediği, içtiği şeylerin tatlı ya da ekşi olmasını ister yani mat hoş bir tat olabilir ve tabiki sadelik
Kızlar Ne Diyor
ben detox olanını birkaç günde içmekte olduğum marka. tadı gayet güzel, akşam ne içsem yahuu dediğimde yapıveriyorum. çok memnunum gerçekten
ne zaman çıktı bu içecek tam bana göreymiş defence shot gerçekten bayıldım mükemmel. akşama kesin denerim.
hazır diyetteyken, sağlıklı yaşam modundayken, gıdanın sağlıklısına, organiğine para bayılıyorum sürekli, e hadi bunu da bugün deniyeyim.
Vicüt ihtiyaçkarını karşılaması vs tabi ki de önemli yoğun iş haystında çeşitli vitamin ve mineralletr ihtiyaç duyarız bu yüzden #küçükşişebüyüketki
ben içeceklerde doğallık ararımherby tam bana göreymiş. gazlı içecekler sağlığa çok zararlı gerçektende
İçeceklerde yapılan en büyük yanlış sürekli olarak tatlı olmaxına çalışılması bence. Ayran , şalgam gibi alternatiflerin çoğaltılmasından yanayım.
Tok tutuyor olması ve en önemlisi de vitamin deposu olması en önemli özellik benim için bağışıklık sisteminin sağlam olması için gerekli.
İçinde sadece istediğim meyvenin suyu olan meyvesuyu. Bunun dısında hiçbir katkı olmayan. Meyveyi sıkıp suyunu çıkarıp kavanozlasınlar yani
Günlük enerji , bağışıklık, metabolizma 3 olsun tadı güzel olsunn içerken zayıflamayayım başka ne isterim :)
İçeriginde katki maddelerinin olmamasi.. aroma vericiler degil gercek meyvenin kullanilmasi.. yapay tatlandiricilar icermemesi
mükemmel bi içicek. Tadı inanılmaz iyi!! Hem ilave şekersiz hem spordan önce çok iyi enerji veriyor💥
Benim icin sağlıklı bir icecekte beklediğim en önemli özellikler metabolizmamı calıştırması ve iceriğinde şeker olmaması.
Merhabalar
Günün yorucu temposunun ardından enerjimi yerine getirecek bağışıklığımı koruyacak özellikler ararım kesinlikle #küçükşişebüyüketki
Tokluk yaratması vitamin dolu olması enerjik hissetirmesi yağ yakması lezzetli olması yan etki yapmamaması
Sağlıklı yiyeceklerin tadı pek güzel olmuyor. Benim sağlıklı yiyecekte aradığım tadının güzel olması 😅👌
Damak tadıma uymasada olur enerjimi yerine getirmeli sağlıklı olmalı tabi vücud kadar cilde de faydalı olmalı
Kesinlikle ferah bir tadı olması ve içtiğim zaman bana ohh dedirtmesi
Doğalsa yani cidden doğalsa zaten enerji verir bence.
Sağlıklı içecek bende su ama hiç kullanmam djdnfjsm kahve daha iyi
Bence meyve nektarı olursa çok daha iyi olur ve bence çoğu insan yediği, içtiği şeylerin tatlı ya da ekşi olmasını ister yani mat hoş bir tat olabilir ve tabiki sadelik
Normalde tuketmedigim vitaminler olması salatalık sürekli yiyorum suyunu ayrıca niye içiyorum derim
kesinlikle organik ve sağlıklı besinler içermesi, doyurucu olması
kahve. yani tam benim için yapılmış bir içecek adeta bırakamıyorum
sağlıklı olması ancak tadının kötü olmaması her sağlıklı şeyi tadı kötü oluyor :(
Su orucunun ikinci gününde olan biri olarak bu soruya verebileceğim en net cevap: temiz su
doğal olması :) Zararlı katkı maddelerin hic birinin bulunmaması
Enerji vitamin bağışıklık güçlendirme ve tabiki güzel bir tata olmasını beklerim
Fresh bi tadı varsa benim için okey ya ben her türlü içerimm
Bana ferahlık vermesi. E tabi sağlıklı bir icecekten beklentim sağlığımi korumasi😅☺️
Herşeyde katkı var. Paket suda bile. Klor olmazsa olmaz bunuda unutmamak lazım.
Erkekler Ne Diyor
Sağlıklı içecekte aradığım özellik sağlıklı olmasıdır 😄
Doğal olacak hazmı kolaylaştıracak şişkinlik yapmayacak
Kalorisinin az olması yağ şeker vb gibi şeylerin olmaması
Çayın kaçak olması şart yani hem sağlıklı hem güzel
Damak tadıma uygun, doğal aromalılar favorim. Meyveliler👍
Bal zencefil limon ve kekik bu karışımın çayını içtiğiniz zaman hiçbir zaman hasta olmazsınız ama tabiki bunun yanında vitaminlerinizi almak gerekiyor
Çilekli olmasıı :))
Çünkü çilek tadı hoştur güzeldir
Hem ikramlık olarakta gayet uygun bir içecek :))
Vitamin ve mineral icerikli, iceriginin en az %90 i dogada dönüstürülebilen veya tamamen bio olan ve az kalorili bir icecek isterdim.
Merhabalar
Günün yorucu temposunun ardından enerjimi yerine getirecek bağışıklığımı koruyacak özellikler ararım
☺️☺️☺️
Sağlıklı pek çok ürünün tadı maalesef ki kötüdür, bu yüzden bu düşünceyi insanların aklından yok edicek bir lezzet ararım.
#küçükşisebüyüketki
Bir barmen olarak sağlıklı bir içecekti aradığım üç şey ekşi bir tat, yeşilli bir görünüm ve güzel bir koku
Neredeyse tamamen doğal olmalı hatta meyveleri kendim sıkıp o gün canım neler isterse ona göre hazırlamalıyım benim için bunu ifade eder
Faydalı meyvelerin koruyucu işlemden geçirilmediği ve mümkünse üretiminin şeffaf olarak bize sunulduğu bir içecek…
organik ve dogal olmasi urunlerde genelde katki maddelerinle raf omrunu uzattiklari icin dogal olmalari taraftariyim
Her lıkır* lıkır* içişimde o ferahlığı ve güzel bir etki vermesini isterdim Enerjimi tok vucudumu dinç tutması.❤️
Sağlıklı icicek dendimi doğal olması lazım katkı maddesi olmaması lazım enerji , demir , vitamin gibi şeyleri karşılaması lazım
En saglıklı içicek su rahatlatır hemde günlük ihtiyactır günde 1lt tüketiyorum yetiyor vücuttaki toksinleri atsın
En saglıklı içicek su dur rahatlatır hemde günlük ihtiyactır günde 2 litre içmqn lazım vücuttaki toksinleri atsın
Günlük besin değerlerimi karşılamalı, leziz bir tadı, aroması ve kokusu, ayrıca da içimden sonra ağızda kalan o ferahlığının bitmemesi.
Mantıkı ve olabilecek bir şey hatta yakın zamanda insanların böyle vitamin ihtiyaçlarını karşılayacağı kesin
Elbette koruyu maddelerin olmaması ve kullanılan aromaların ne kadar doğal olduğu. Bilinmeyen markalardan uzak durmak da lazım bence
Benim için sağlık;
- Başkasına muhtaç olmamak, kendi ihtiyaçlarını kendin görmektir.
Çok şükür şu an sağlıklıyım
Bence içeriğinden çok dışının biraz daha cezbetmesi, tarladan falan çıkmış gibi doğal ve kaliteli durması yeterli.
3 beyazdan uzak durmak yerine az dengeli bir şekilde kullanmak ve spor yapmak proteinli besinler tüketmek favorim
Karnımı ağrıtmamasını beklerim öncelikle. Ve ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiren bir içecek de olsa iyi olur :)
Zencefil Çilek ahududu No glikoz no şeker yes sağlık
Asit olmamasi sağlıklı olmasi
Sağlıklı içecekde mümkün olduğunca az katkı maddesi kullanılması ve aromasinin güzel olması
Vitamin olması önemli çünkü bi çok besini tuketemiyoruz
Kesinlikle bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve çok lezzetli olması