bu saydadaki yulaf ile sağlıklı içecekler var. Galiba sağlıklı içeceklrn en sağlıklısı en doyurucusu yulaf ile yapılandır. Hem farklı bir tat hem de gercekten cok sağlıklı denemenizi öneririm
Aradığım en temel özellik vücudumun ihtiyaç duyduğu minarel ve viteminleri günlük olarak karşılayabiliyor olması ve bunun yanında doğal bir içeriğe sahip olmasıdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
C vitamini genelde tercih etsek iyi olur hem de faydalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Şeker ilavesiz, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bir içecek olmalı.
bağışıklık sistemi üzerinde olan olumlu etkileri ve kafein içermemesi aradığım özelliklerin başında gelirken; içeriğinde de özellikle Ginseng barındırıyor olması 💐
ÖNcelikle hazir icecek degilde kendin hazirladigin icecekler daha saglikli. Ben iceceklerde protein, calsium, cinko, asit orani, Ph degeri, seker orani v e diger vitamin degerlerine önem veririm
Kesinlikle önceliğim protein değeri, ardından protein değerinin %40 ı kadar karbonhidrat ve tabi ki %30 u kadar yağ. Şekersiz, vitamin değerleri yüksek ise tamamdır. :)
Kızlar Ne Diyor
Günlük içecekler tüketilmeli, taze sıkılmış olmalı bence
bu saydadaki yulaf ile sağlıklı içecekler var. Galiba sağlıklı içeceklrn en sağlıklısı en doyurucusu yulaf ile yapılandır. Hem farklı bir tat hem de gercekten cok sağlıklı denemenizi öneririm
Aradığım en temel özellik vücudumun ihtiyaç duyduğu minarel ve viteminleri günlük olarak karşılayabiliyor olması ve bunun yanında doğal bir içeriğe sahip olmasıdır.
C vitamini genelde tercih etsek iyi olur hem de faydalı
Şeker ilavesiz, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bir içecek olmalı.
#küçükşişebüyüketki
bağışıklık sistemi üzerinde olan olumlu etkileri ve kafein içermemesi aradığım özelliklerin başında gelirken; içeriğinde de özellikle Ginseng barındırıyor olması 💐
benim tercihim defence shot geçen hafta içmiştim mükemmel. çok bayıldım.
Benim için fresh olması ve içimde de öyle hissettirmesi önemli doğal aroma olmalı. Orman meyveleri veya lime tarzda olabilir.
Doğal olmalı, proteinli olmalı, helal olmalı, lezzetli olmalı, hafif olmalı, kokusu güzel olmalı, ferah olmalı.
#küçükşişebüyüketki
Az kalorili, tüm yorgunluğu üzerimden atan içecektir. İçince kendimi ferahlamış gibi hissetmem lazım.
İçinde katkı maddesi olamaması. Özellikle meyce suları için mevsiminde ve taze ürünlerle yapılması aranabilir özellikler
Sağlıklı denince akla kötü tadı olan şeyler geliyo. Sağlıklı bi içecekte arayacağım en önemli şey güzel koku ve güzle bir tad.
Sağlıklı olması. d
Ne biliyim ben öyle sağlıkli diye de her şey katılmaz. Bunun için bir sürü tarif var ordan bakarım ya.
ben no stress çayını denedim harika, kahveye alternatif olsun derseniz güzel bir seçenek. herbaly wellness shotuda en kısa zamanda deneyeceğim.
katkı maddesi olmamalı ya
Sindirim sistemini oldukça hızlı bir hale getirmeli metabolizma falan...
Doğal olmalı şeker katkısız özellikle, içerken tadı mutlu etmeli.
#küçükşisebüyüketki
Rengi yeşil olmalı diğer kriterler önemsiz. Bı icecegin rengi yesilse %100 sağlıklı biseydir
Sağlıklı bi içeçekte aradığım özellik bolca Ödem atması
Orjinal olmalı ve içinde herhangi bir katki maddesi olmamalı
Adeta sekerinin dogal meyvelerden almasini isderim. Hazir sekerlerin olmamasini isderim
kucuk buyuk olmasi onemli degil saglikliysa yeter o bana
Gluten hassasiyeti olan ben için sindirimi kolaylaştırmalı ve tadı hafif olmalı. içerken keyif almalısın...
Enerjisi yüksek katkı maddesi olmayan dogal yöntemle olanları isterim yorgun bir spordan veya yorgun Bi işten sonra bana enerji veren içecek isterim
#küçükşisebüyüketki hastalıkları en düşük seviyede atlatacak kadar zinde tutmasını, günün sonunda yorgunluktan yıkılmamamı sağlamasını beklerim.
Metabolizma hızlandırıcı, ödem atıcı , bitkisel olması, kahve gibi seni açmalı. karbonhidrat içeren malzeme olmamali bı kere.
Bence sağlıklı bir içecekte tadının kokusunun güzel olması doğal olması en önemli etkendir
#küçükşisebüyüketki
İçinde asit olmamasına , çok fazla katkı ürün gıda boyası gibi maddelerin olamamasına bakarım en çok da gliserin oranının az olması.
İhtiyacım olan enerjiyi ala bilmem, yeterince doyucu olması, her mevsim kullana bilmem. Sağlıklı içeceği hayatım boyunca kullana bilecek olmam.
Tadının güzel olması :} bence tatsız içecekler kötü sağlıklı olsa bile ama sağlık için her şey yapılır.
sindirim siseminin hızlı çalışmasına katkıda bulunmalı zinde hissettirmeli enerji vermeli ve orjinal bir tada sahip olmalı
Erkekler Ne Diyor
Katkı maddesiz olması, tuz ve şeker oraninin alabileceğim oranda olması.
Tamamen organik olmakla beraber katkı ve koruyucu maddelerin olmaması önemlidir.
Bol c vitamini ve gün boyu zinde tutması çok önemli
Gıda boyası değil gerçek meyve özlerinden elde edilmiş katkı maddesi değil meyvenin gerçek tadını albileceğim ve her içtiğimde o meyveyi hissetmek
Doğal katkısız ve kimyasalsız olmalı vücuda faydalı olmalı net
ÖNcelikle hazir icecek degilde kendin hazirladigin icecekler daha saglikli. Ben iceceklerde protein, calsium, cinko, asit orani, Ph degeri, seker orani v e diger vitamin degerlerine önem veririm
Kesinlikle önceliğim protein değeri, ardından protein değerinin %40 ı kadar karbonhidrat ve tabi ki %30 u kadar yağ. Şekersiz, vitamin değerleri yüksek ise tamamdır. :)
Katkısız doğal olması bu yüzden de kendinin yapılması
Mümkünse içilebilir olması. Çünkü sağlıklı olan çoğu şeyin tadı leş gibi.
Meyve suyu kıvamında tadı güzel olursa başka bir beklentim yok
Şeker vs. Olmucak karşım olmucak tek bir elementten oluşacak
Yani doğal ürünlü bir içecek olursa hali hazırda zaten sağlıklı olur bu yüzden doğal olması :)
Doğal olması Tercihimizdir, lezzet ta tabiki büyük etken
Proteini yüksek olmalı bnce dahada detay verilebilir
Benim için sağlıklı içecek yoktur tadı güzel kötü vardır
Bir içeçek de aradığım özellikler İlk olarak enerji vermesi ve F vitamini B2 B4 B5 B12
Herby wellness shot yaşadığım devlette bulunmuyor sanarım bu yüzden bir şey yazamam
Tadı nasıldır acaba🧐 böyle takviyelerde içerik çok önemlidir
enerji vermesi doğal yollarla ki az bulunan bir durum
Bu konuda yorumsuzum sporla beslenmeyle alakam yok 😂
Besin değeri yüksek düşük kalori viteamin deposu katkısız 100%100 dogal
Gıda boyası olmaması serum olmaması taze gerçek meyvelerden olması
Vitamin değeri karbonhidrat ve protein değeri en önemli olan o
Hepsinden olsun mutlaka.
#Küçükşisebüyüketki
Ananas muz ve çilek sosu her iki günde bir sabahları yemessem olmaz! 😁
Asitsiz olması ve katkı maddesi olmaması doğal olması
Güzel kokması lezzetli olması hemen bozulmaması çekici görünmesi
Tek saglikli icecek su onund icindeki vitaminler rabbimizden var