heby shotları burada gördüm shotlarda mükemmelmiş. ben her gün değiştirerek koca bir kupa ya herby detox ya da herby skinny çayını içiyorum. içerisinde bir sürü bitki olan bir bitki çayı kendisi. içerisine limon damlatıyorum birkaç damla.
Tatlı olması, meyve aromalı olmalı ama böyle orman meyvesi falan bi de tatlandırıcı bol olsun geçen a101 in meyveli yoğurdun yedim şekerli yapmışlar yoğurdu içine sonradan meyve dahil olmuş gibi beğenmedim
Herby ilk etapta sırf fonksiyonlarına göre ayrılmış olmalarından ve ambalaj tasarımları hoşuma gittiğinden denemeye karar verdiğim ama sonradan ürünlerinin bariz etkilerini gördüğüm herbye çok teşekkür ederim.
Bence sağlıklı içeceklerin öncelikle içimi kolay olmalı içerken baymamalı. Olabildiğince doğal yollardan tadı yumuşatılmalı ve kokusu da rahatsız etmemeli bunlar sağlandıktan sonra içerik zaten ihtiyaca göre düzenlenir.
Benim için sağlık deyince doğal olması aynı zamanda doyurucu ve kalorisi düşük olması aynı zamanda şeker oranı düşük ama a aradığın o hazzı vermesidir.
Tadı ve doyuruculuğu benim için önemli. Ama en önemli olan şey tat. İsterse içinde dünyanın en sağlıklı böceği felan olsun, tadı ve kokusu güzelse içerim
Benim icin saglik dogallik demek yani yapay icerikler olmayan islenmis icerik olmayan aroma verici vs kullanilmayan urunlere dogal derim ancak... Orjinalse dogaldir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kesinlikle güzel bir tat ve beni günün yorgunluğundan kurtaracak bir enerji
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
yapay asit ve şeker olmayan şeyler tamamen doğal olması
Günlük olarak almam gereken fakat ekonomiden dolayi alamadığımız tüm vitamin ve mineraller içermesi benim için en önemli olanı, ayrica doğal olması ve katkı maddesi içermemesi de oldukça önemlidir.
İçtiğim en güzel çaylardan biri hatta hepsi muhteşem bir şey. Severek kullanıyorum fazla fazla alıyorum bazen. Tek içtiğim çaylar çay bile demiyorum kos kocaman LOVE iyi ki varsın Herby 🥰
Konsantre ve tamamen doğal olması gıda boyası bozulmasına önleyici kimyasallar olmaması ve mümkün mertebe içeceğin kendi tadı olması sonradan şeker glikoz şu bu katılmaması..
en iyisi gazsız içecekler gazlı içecek hiç içmemek daha doğru olur dene farkı anlarsın c ve d vitamini b12 içeren içecekler iyi hisstterir ve limon suyu sabah aç karna bir bardak içersen toksinleri atar temizler rahat his yapr
Fabrikasyon içeceklerin neredeyse % 80 bana göre sağlıksız, Doğal aromalı ve kendi yaptığım içecekler sağlık yönünden daha iyi olduğuna kanaatindeyim, ( tabi ki yapılış aşamasında bilinçli olunursa)
Önce ürünün besin değerlerine bakılmalı ve doğal veya yapay olup olmadığına ben en çok doğal ürünü tercih ederim çünkü doğal ürün en organik ve sağlıklı olandır. Tatları kötü olsada sağlıklı olması daha faydalı.
Benim için sağlık her şeyin başında geliyor. B12 eksikliğimin olması ve ilaçlarla bunu gidermeye çalışıyor olmam biraz üzüyor içtiğim içecek de vücutta zamanla eksilen vitaminlerin vs olması çok hoş olur.
Kızlar Ne Diyor
Meyve parçacıklı portakal ve greyfurt suyu daha iyisi var mı sanmam 😍
Rafine şeker, koruyucu, katkı maddesi vb hiç bir şeyi içermiyor olması
Öncelikle doğal olması içeceğin içeriğinin kesinlikle.
İçinde şeker olmamasına besin değerine ve tadının güzel olmasına 🌱🌱
Tamamen organik sağlıklı ve vitamin değeri yüksek olan bir içeceği tercih ederm
Bana enerji katacak her hangi bir icicege sahip olmak isterdim
Bence artık her şey evde elle yapılmalı bir şeye güven yok artık.
Denemeden yorum yapamam
Denedikten sonra döneceğim
Katkı maddesi olmayan ama tadı da güzel olan bir şey.
bence içmeyen pişman olur. spor öncesi içiyorum, hem tadı inanılmaz hem de enerjisi
heby shotları burada gördüm shotlarda mükemmelmiş. ben her gün değiştirerek koca bir kupa ya herby detox ya da herby skinny çayını içiyorum. içerisinde bir sürü bitki olan bir bitki çayı kendisi. içerisine limon damlatıyorum birkaç damla.
Tatlı olması, meyve aromalı olmalı ama böyle orman meyvesi falan bi de tatlandırıcı bol olsun geçen a101 in meyveli yoğurdun yedim şekerli yapmışlar yoğurdu içine sonradan meyve dahil olmuş gibi beğenmedim
Herby ilk etapta sırf fonksiyonlarına göre ayrılmış olmalarından ve ambalaj tasarımları hoşuma gittiğinden denemeye karar verdiğim ama sonradan ürünlerinin bariz etkilerini gördüğüm herbye çok teşekkür ederim.
Bence sağlıklı içeceklerin öncelikle içimi kolay olmalı içerken baymamalı. Olabildiğince doğal yollardan tadı yumuşatılmalı ve kokusu da rahatsız etmemeli bunlar sağlandıktan sonra içerik zaten ihtiyaca göre düzenlenir.
Lif, mineral içermesi ve omega3 bunlara ek hyalüronik asit içermiş olması..
#küçükşişebüyüketki ben hurmalı ve tarçınlı bir içecek hayal ediyorum. O kadar leziz olur ki hatta.
Elma, tarçın ve hurma enfes durur
Tadının güzel olması çünkü sağlıklı içeceklerin tadi hep kötü olur
aaa hiç denemedim deneyeyim merak ettiimmm severim böyle şeyleri
Sağlıklı olsun. Boyar maddeler olmasın. Çürük gıdalar olmasın.
Doğal olması
Katkı maddesi olmaması
Lezzetli oluşu
Bence sağlıklı herhangi bir içecek ve yiyeceğin özelliği kullanıldığı zaman insana ağır gelmemesi ve dinç hissettirmesidir.
Katki maddesi kullanilmamis yapay olmayan bir tat ararım
Tadı içilebilir olsun ki içmem gerektiğinde işkence çekip sağlıksızlara yönelmeyeyim
Benim için sağlık deyince doğal olması aynı zamanda doyurucu ve kalorisi düşük olması aynı zamanda şeker oranı düşük ama a aradığın o hazzı vermesidir.
Tadı ve doyuruculuğu benim için önemli. Ama en önemli olan şey tat. İsterse içinde dünyanın en sağlıklı böceği felan olsun, tadı ve kokusu güzelse içerim
Benim icin saglik dogallik demek yani yapay icerikler olmayan islenmis icerik olmayan aroma verici vs kullanilmayan urunlere dogal derim ancak... Orjinalse dogaldir
kesinlikle güzel bir tat ve beni günün yorgunluğundan kurtaracak bir enerji
yapay asit ve şeker olmayan şeyler tamamen doğal olması
Günlük olarak almam gereken fakat ekonomiden dolayi alamadığımız tüm vitamin ve mineraller içermesi benim için en önemli olanı, ayrica doğal olması ve katkı maddesi içermemesi de oldukça önemlidir.
İçtiğim en güzel çaylardan biri hatta hepsi muhteşem bir şey. Severek kullanıyorum fazla fazla alıyorum bazen. Tek içtiğim çaylar çay bile demiyorum kos kocaman LOVE iyi ki varsın Herby 🥰
Erkekler Ne Diyor
vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin mineral dengelemesi
Kafamı yapsın isterim. Sanırım oldukça sağlıklı olsa gerek..😐
Susuzluğunu gidermesi ve anti oksidan özellikte olması
fresh bir tadının olmasının yanında tadının mangolu olması
Ağır bir tat olmaması, fresh veya soft şeyleri daha cok seviyorum
Antioksidan olması, düşük kalorili olması, içimi kolay olması, ve güzel tada sahip olması.
Doğal ve her an bulunabilir malzemelerden olması kafi.
Tadı güzel, şekeri, kimyasalı az, fiyatı makul olsun.
Mümkünse kendim hazırlayım doğal olsun yeter hazır içeçrkleri kesinlikle tüketmiyorum
Tadı ve aroması güzel olmalı içince yüzüm ekşimesin 😎👍
Sağlıklı bir içecekte aradığım şey içeriğinin sağlığımıza uygun olmasıdır
Pahada hafif, içerikte dolu dolu olması.
#küçükşisebüyüketki
Kendim hazırlamış olmam gerek. Bence en mühimi de bu.
#küçükşişebüyüketki
Açıkçası sağlıklı bir içecek hiç içmedim galiba :) su sayılıyorsa odur yani
Yüksek enerji düşük kalorili içecekler ve soğuk içilen
Protein olup olmamasına bakarım. Vitaminde tabiki önemli.
Lezzetli, ucuz, katlisiz, bol probiyotilli, 1 buçuk, 2 litrelik boylarda satilmali.
İlk başta doğal olması tatlandırıcı tarzı bir şeyin kullanılmaması en çok aradığım özellik.
C vitamini bol olsun.
Tatli turleri Karisim olsun
Konsantre ve tamamen doğal olması gıda boyası bozulmasına önleyici kimyasallar olmaması ve mümkün mertebe içeceğin kendi tadı olması sonradan şeker glikoz şu bu katılmaması..
kesinlikle besin değeri vitamin vs. bol olunca yeterrrr
en iyisi gazsız içecekler gazlı içecek hiç içmemek daha doğru olur dene farkı anlarsın c ve d vitamini b12 içeren içecekler iyi hisstterir ve limon suyu sabah aç karna bir bardak içersen toksinleri atar temizler rahat his yapr
Fabrikasyon içeceklerin neredeyse % 80 bana göre sağlıksız,
Doğal aromalı ve kendi yaptığım içecekler sağlık yönünden daha iyi olduğuna kanaatindeyim, ( tabi ki yapılış aşamasında bilinçli olunursa)
Önce ürünün besin değerlerine bakılmalı ve doğal veya yapay olup olmadığına ben en çok doğal ürünü tercih ederim çünkü doğal ürün en organik ve sağlıklı olandır. Tatları kötü olsada sağlıklı olması daha faydalı.
Benim için sağlık her şeyin başında geliyor. B12 eksikliğimin olması ve ilaçlarla bunu gidermeye çalışıyor olmam biraz üzüyor içtiğim içecek de vücutta zamanla eksilen vitaminlerin vs olması çok hoş olur.
Vitamin içermeli bağışıklığı güçlendirmeli kendimi zinde hissettirmeli
Lezzet öenmli özelliklede o kadar lezzetli paketli gıdalar varken tercih etmek istenmeli. sağlıklı yiyceklerin çeşiştleri artmalı
İçinde bol enerji, protein bulunan ve şeker seviyesi en az olması olması. Ayrıca içeceği meyve sıkacağı ile yapmak en sağlıklısı
Doğal olarak algıladığımız şeylerin tohumlarıyla da oynandığı için doğal bir şey kalmadı maalesef. Benim düşüncem bu.
bütün vitaminlerin bi arada olduğu bir içecek cok güzel olurdu hem bütün vitaminleri almış oluyor hemde vicuda sağlık veriyor