Sağlık Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! (Sayfa 10) Herby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2946 Cevabını paylaş, hediyeyi kap: Sağlıklı bir içecekte aradığın özellikler nedir? #küçükşişebüyüketki! Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
princessscindirella Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Lezzetli ve hafif olması en temel özellik 0 0 Yorumla
serdarsinanatmaca Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Yapay ve tatlandirilmis iciceklerden kacın 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Arındırılmış meyve ve sebze ürünleri olmalı. 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Sağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Gazsız olan tercihimdir ama sade sodaya bayılırım 0 0 Yorumla
Usta00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl doğal içerikli olmalı katkı maddesi içermemeli 0 0 Yorumla
gizliliğeönem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Sağlıklı içecekler bana göre değil ya 0 0 Yorumla
GizsizUye94 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tat , viskozite ve bol mineral ihtiva etmesi. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 867 cevap paylaştı. Alkol oranının yüksek olmasi 0 0 Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl sağlıklı olması için doğal ve taze olması gerekir. 0 0 Yorumla
kendihesabım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Doğal olması ve katkı maddesinin olmaması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bitkisel olması, kanserojen madde içermemesi ve yan etkisinin olmaması. 0 0 Yorumla
C4yourself Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Kesinlikle zencefil ararim icicekin icinde. 0 0 Yorumla
AşkınElliTonu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sağlıklı içecekte katkı maddeleri olmaması lazım 0 0 Yorumla
offbehayat12 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Sağlık önemli gerçekten o yoksa hiç bir şey yok 0 0 Yorumla
Steon_Rauchword Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Az şeker, doğal içerik olması yeterli 0 0 Yorumla
Dewl12 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Tadının güzel olması... Ve içi de elma olmasi 0 0 Yorumla
ahenk007 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Benim aradığım özellik şekersiz bişeyler 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Tadı kötü olmasın yeter benim için 0 0 Yorumla
Ferhat345 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Vitamin enerji vs olması gereken şeyler yani 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Beni zayıflasın ve tadı güzel olsun
Lezzetli ve hafif olması en temel özellik
Meyvemsi tadı tatlılık 😋
Karnımı şişirmemeli kesinlikle yani
Tadi ve fiyati Iyi olnali
Tadınında güzel olmasııııı
Enerji vermesi, vitaminli olması🍒🍉🍇🍓🍎
Bilmiyorum içecekleredikkat etmiyorum
Detaylı bir bilgi olmuş ellerinize sağlık
Ödem attırması ve kalorisinin düşük olmasıı
Şeker olmaması. Bol meyve olması. Koruyucusu. z.
Tadi ve görünüşü güzel olmali
Gerçek meyve aroması, şekerinin az olması
Faydalı bilgiler için teşekkürler
Doğal olsun. Bol bol vitamin içersin vs.
Doğal ve katkısız olması gerek
Enerji serinlik ve en önemlisi sağlıklı olması.
İlk defa duyuyorum yeni mi çıktı
Bağırsak dostu olması, bol probiyotik icermesi
Vitamin, minerallllllllll
vitaminli olması gerekir
enerji vermesi
Sağlıklı olması önemli gerçekten
Tadının güzel olması çok önemli bence.
Sindirimi rahatlatmasıııı😍
Hafif ve ferah hissettirmeli
Vücuttaki eksiklere hitap edecek içerikte olmalı.
Çok iyi tavsiye veriyosunuz
Yazı için teşekkürler.. harika ;)
Ferahlatmasi gerekiyor beni bence
Yeşil renk olması benim için yeterli 😂
Erkekler Ne Diyor
Yapay ve tatlandirilmis iciceklerden kacın
Arındırılmış meyve ve sebze ürünleri olmalı.
Gazsız olan tercihimdir ama sade sodaya bayılırım
Güvenilir bir firma olması.
doğal içerikli olmalı katkı maddesi içermemeli
Tadı ve kokusunun hafif olması😋
Sağlıklı içecekler bana göre değil ya
Tat , viskozite ve bol mineral ihtiva etmesi.
Alkol oranının yüksek olmasi
sağlıklı olması için doğal ve taze olması gerekir.
Doğal olması ve katkı maddesinin olmaması
Tadından ziyade bana verdiği enerji.
Bitkisel olması, kanserojen madde içermemesi ve yan etkisinin olmaması.
Kesinlikle zencefil ararim icicekin icinde.
Asit olmamasi yeterli bence
Sağlıklı içecekte katkı maddeleri olmaması lazım
Sağlık en büyük nimettir
gerisi hikaye.
Sağlık önemli gerçekten o yoksa hiç bir şey yok
Az şeker, doğal içerik olması yeterli
Tadının güzel olması... Ve içi de elma olmasi
İçtiklerimin hepsi zararlı
Sağlıklı olması ve acı olmasın lütfen
Benim aradığım özellik şekersiz bişeyler
Ambalaji
Kapalı olması, asitsiz olmasi