Sağlık Her sabah dislerinizi fırçalıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Her sabah işe okula gitmeden önce dişlerinizi fırçaliyor musunuz Her sabah dislerinizi fırçalıyor musunuz? Cevapla İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 561 cevap paylaştı. her sabah değil.günde 3 defa. , en az fırcalanmalı. listerine kullanılmalı ya da muadil markalar. sensodyne kullanıyorum birde listerine ofistede , araçta da mevcut listerine. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla burakistan35 +1 yıl :) Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Her yemekten sonra müsait olunca fircaliyorum, sabahlari ve aksam yatmadan önce keisnlikle 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet günde iki kere dişlerimi fircaliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 953 cevap paylaştı. Günde en az 2 defa. Mutlaka. 0 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Muhakkak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abla hangi diş macununu kullanıyorsunuz Yorumla bybilge89 +1 yıl Colgate kömürlü diş macunu Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeş Yorumla Vanessaa_ +1 yıl Parodontax kullanıyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Fırçalarım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Colgate Yorumla Soran +1 yıl Beyazlariyor. mu colgate sensodune mi iyi colgate mi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Colgete iyi düzenli fırçalarsan beyazlar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeş Yorumla Berk666 +1 yıl Colgate Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evet mutlaka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeş Yorumla FunnySunny +1 yıl Splat White Plus Yorumla Soran +1 yıl İsmini duymuştum beyazlatiyor diye doğrumu Yorumla FunnySunny +1 yıl Evet doğru baya iyi Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Fırćalarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeş Yorumla
sevgulhasan Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Tabi ki fircaliyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Evet günde 2-3 kez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim Yorumla hasandldl +1 yıl Luis bienSensodyne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
her sabah değil.
günde 3 defa. , en az fırcalanmalı. listerine kullanılmalı ya da muadil markalar.
sensodyne kullanıyorum birde listerine ofistede , araçta da mevcut listerine.
Teşekkürler
:)
Her yemekten sonra müsait olunca fircaliyorum, sabahlari ve aksam yatmadan önce keisnlikle
Mutlaka fırçalarım colgate kömürlü diş macunu ile:)
Evet günde iki kere dişlerimi fircaliyorum
Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim
Günde en az 2 defa. Mutlaka.
Muhakkak
Abla hangi diş macununu kullanıyorsunuz
Colgate kömürlü diş macunu
Evet
Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeş
Parodontax kullanıyorum
Fırçalarım
Hangi macunu kullanıyorsunuz kardeşim
Colgate