birtakım kilo sorunlarım var ve son aylarda yaklaşık 11-12 kilo verdim. Fakat kilo vermem sonucu oluştuğundan emin olmasam da tok hissedemiyorum. Daha doğrusu aç hissetmememe rağmen tokluk hissi de yok. Açlıkla alakası olmamasına rağmen bir şeyler yeme isteği hissediyorum. Kilo vermeye anksiyetem için ilaç kullanmaya başladıktan sonra başladım. İlacın iştah kesme gibi bir etkisi de vardı çünkü. Eğer kendimi kontrol edebilirsem günde 500-600 hatta ve hatta 200-300 kalori alarak çok hızlı bir şekilde kilo verebiliyorum. Fakat bazenleri aç hissetmesem tok da olmadığım de kontrolsüz ve fazla şekilde yiyorum. Bunun nedeni ne olabilir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sana düzenli egzersiz ve diyet yazalım uyarsan böyle sorun olmaz
Çok uzun süredir uğraştığım bir durum, diyete veya egzersize uyabildiğim söylenemez küçüklükten beri. Maalesef ilk kez diyetisyene gittiğimde 9 yaşındaydım.
yazmamı ister misin
Olabilir, deneyebilirim.
senini kim oldunu bilmiyorum ismini görmem lazım anladın mı cık bklm
Tam olarak neden acaba? Özelden yazmak yerine buradan yazabilirseniz daha iyi olur benim açımdan.
öyle gerekli
Sizi takip etmeye başladım az önce. Fakat mesaj atamıyorum, uzun süredir burayı kullanmadığım için bir fikrim de yok neden olduğuyla alakalı.
puan yetmiyor gel bklm
bu diyet sırrını bizimle paylaşmalısın knka
Diyet sırrı denemez. İlacın adı zedprex. Genelde evde olduğum günlerde fazla bir fiziksel aktivitede bulunmadığım için yemek yemeye gerek duymuyordum. Açıkçası sabah sadece suyla öğleye kadar durabiliyordum. Öğlen ise 1 salatalık veya domatesle geçiştiriyordum. Salatalığın ve domatesin kalorisi ortalama olarak 20 kalori zaten. 19'a doğru biraz yoğurda bir şeyler karıştırıp atıştırıyordum. Örnek veriyorum ton balığı ve 2 yemek kaşığı yoğurdu karıştırıyordum ki bu 200 kalori yapıyordu zaten. Zaten 8-9 gibi uyuyunca da günü 220 kaloriyle kapatabiliyordum yaklaşık olarak.
Hormonel bi problem gelismis olabilir
Üüfff sıkıcı😊🙈
?
Sıkıcı işte
Cevap vermek zorunda değilsin?
Bn ona demedmki😊
Yaşadgn durum sıkıcı yani
Kac kilosunuz Şu an
Pardon, yanlış anlamışım. Evet maalesef öyle. Bir dahaki psikiyatri randevumda sormayı düşünüyorum fakat daha olduğu için ilk bir fikir edinmek için sorma gereği duydum.
Yaklaşık olarak 73-74.
Bana şimdi özür borçlusun sennn😊🙈
Doğru deilmi dedigim
Yanlış anlaşılmadan dolayı çıkışmış gibi bulunduğum için özür dilerim. Ki az önceki yanıtımda da pardon demiştim zaten 😅.
😀😀😀😀
Evdemisnz istemi
Neden sorduğunuzu sorabilir miyim?
Yo öyle bi nedeni yok
Okuyorum, okuldayım.
Sen durumunu paylastn ama bu ikimz icn bi tansma şansima döneblrmi😊🙈
Zannetmiyorum, iyi günler dilerim.
Lutfnn
Bi sans versen
Maalesef.
Neden ama yaaa😭😭😭
Nolur sanki
Böyle bir amaçla soru sormadım ve gerek duymuyorum. Soruyu sorma sebebim bilgisi olan insanlardan bilgi almaktı. Birileriyle tanışmaya meraklı olsaydım zaten bunu belirten bir soru sorardım
Ya estagfurullah bni yanls anlyosn hp olee demdm bn
Bn sadece sizden bi şans bi fırsat rica ettim
Dediğim gibi maalesef.
Çokmu inatsnz😊🙈
O özelden konustun nelihan erkk dikkat et bn sölimde