Normalde hep düzenli gider. Antibiyotik kullandim bu ay. Alt karnıma hafif arada kramplar giriyor gidiyor. Kekik suyu ictim olmadı. Adacayi ictim olmadı 18 yaşındayım. Stres yapıyorum olmadikca hatta istahimda kesiliyor gülmüyorum. Çok korkuyorum
Endişe etme aslında bazen bu gibi durumlar olabiliyor hormonel olarak. Çok kız arkadaşlarımda rastladım. Eğer sık sık olursa o zaman kontrol etmek gerekir aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Strese bağlı gecikme gelir yakında ilacı var al iç istersen birde antibiyotik yapıyor gecikme
Sabah icicem
2 3 gün boyunca maydanoz suyu iç sonra da bana dua et. Ayrıca sürtünme ne bee 😒😒🙄🙄
Olunmaz dimi öyle
Bilemiyorum. Ama dediğim gibi hamile değilsen 2 3 gün maydanoz suyu iç
Caninizi sikmayin sorun olmaz icine bosalma olmadığı surece. Surtunme kapali mi oldu
Acık oldu
Siz atın ben atamiyorum
İlkkez mi oluyor düzensizlik
Evet
Endişe etme aslında bazen bu gibi durumlar olabiliyor hormonel olarak. Çok kız arkadaşlarımda rastladım. Eğer sık sık olursa o zaman kontrol etmek gerekir aslında
Stres sıkıntı var mı
Hala mı?
Nasil hala mi
Güncelleme ile ne demek istedin?
Iliski
Boşalma? Üstüne mi oranın?
Hayir tabii ki ustume falan degil
E o zaman sorun olmaz. İçeri hiç bir şey girmemiş. Senin durumun stres bence. Geçmiş olsun
Googlea yazdim bakireyim surtunmeymeylede hamime kaliniyormus
Boşalmadı dedin.. Değişik
zevk suyu bile hamile bırakabilir
@vinniee11 sperm geliyor mu? ben bu şekilde aylarca ilişki yaşadım bişey olmadı
Bilmiyorum. Zevk suyu hamile bırakabilir erkeğin çok dikkat etmesi lazım. Kondom denen şey boşuna mı icat edildi mq
@vinniee11 kondomsuz, sürtünmeden fazlası şekilde aylarca oldu.. O zevk için o riske değer mi değer. Sonuçta hamile kalınmadı. Şaşırdım burada
Zaten ertes gün hapı var
Sen dikkatli davranmışsın
@vinniee11 dikkatli ve sabırlıyım. Fakat zevk suyu ile hamilelik, talihsizlik işte.
Seen hamilelik testi al
Dertrt etme sende at
Kullanmış olduğun ilaçtan kaynaklı
orana sorsana niye olmamış
korkma bu konuda bilgiliyim yardım etmek isterim
Mesaj atarmisin
elbette ama bana karıslık vermelisin ki atım
bklyrm
Tikladik tamam 😊
Hamilesin