Iyide bu kadar asiri büyüklüğünden sikayet ediyorsa eminim ki kilodan dolayı olan bir durumdur. Kadinlarda spor hakkinda bilgim yok evet ama bu soruda gayette sebebin kilosu olduguna eminim
Yag dokusu deniliyor ama mesela gobek yag dokusundan farkli veya diger bolgedeki yag dokularindan. Ve buyuk goguglerde daha fazla sut kanallari var ve onlarda ekstra sisiyor adet doneminde falan ve o sut kanallari meme yag dokusu ile birlesik. biraz karisik ama internette daha fazla arastirma yapabilirsiniz.
@XimEmree Cok cok zor buyuk goguslere sahip olmak asla sutyen bulamazsin, istedigin kiayfetler olamaz gogusler yuzunden ve oldugundan daha kilolu gorunuyor insan ve ASLA kosamiyorsun.
Yaa asıl şanslı olan sensin bebek😊 boş ver dert etme ameliyat olursun kurtulursun napcan allah vergisi bozma moralini senin gibi olmak isteyen de çok tabi anlıyorum seni zorlugu çok ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Memelerini taşımak için 2 tane eleman tut , çatır çatır taşısınlar 🤣
Uff hayır bee sjsksk😂
😂😂
Kimisi küçük diye dert yanıyor, kimisi büyük diye sikayetci. siz kadinlari allah mutlu edemiyor biz erkekler ne yapsak yaranamayiz zaten
Büyük memeli kızlar toplababilir misiniz benim yorumumun altında ya hepinizr hastayım da emzircekseniz beni size tapıcam😄😄😄
Zayıfla sende kurtul yag dokusundan baska bisey degil zaten
Zayiflayinca gogusler kuculmez lutfen bilmediginiz konular hakkinda yorum yapmayin. Meme yag dokusu diger yag dokularindan cok farkli.
Iyide bu kadar asiri büyüklüğünden sikayet ediyorsa eminim ki kilodan dolayı olan bir durumdur. Kadinlarda spor hakkinda bilgim yok evet ama bu soruda gayette sebebin kilosu olduguna eminim
Kilosunu bilemem ama ne kadar zayiflarsa zayiflasin goguslerde kuculme gibi bir durum olmayacak sadece derisi sarkacak ama yag dokusu ayni kalacak.
Pekii siz daha iyi biliyorsunuzdur. Sagolun benide bilgilendirdiginiz icin 😊
Rica ederim :) ne demisler bilmemek ayip degil ogrenmemek ayiptir :) iyi gunler
Peki son olarak göğüsteki yag dokusu ne diye geçiyor? Yani normal yağ dokusundan farkli ama ne tür yani
Yag dokusu deniliyor ama mesela gobek yag dokusundan farkli veya diger bolgedeki yag dokularindan. Ve buyuk goguglerde daha fazla sut kanallari var ve onlarda ekstra sisiyor adet doneminde falan ve o sut kanallari meme yag dokusu ile birlesik. biraz karisik ama internette daha fazla arastirma yapabilirsiniz.
Çok sagolun tekrardan iyi aksamlarrr
rica ederim :)
Tek cozum amelyat canim, bende ayni durumdayim ve o yuzden 20 gune amelyat oluyorum :)
Ciddi mi ne kadar 🤔
@XimEmree ne nekadar?
Ameliyat fiyatı
@XimEmree 35-40 bin arasiydi yanlis hatirlamiyorsam
Çüşş çok pahalı ya valla helal olsun kabul etmişsin o parayı. Boy kilo durumun nedir sağlığını çok etkiliyor muydu
Kaç beden ki biz büyütmek istiyoruz ya bana versene hahah
Evet biraz pahali ama tek carem buydu o yuzden yapmak zorundaydim. boyum 160 kiloomda 52 ve goguslerim 90E
E cup bayağı bi büyük desene kilon boyunda normal genetik mi peki 🤔
@XimEmree Evet benimki genetikti maalesef o yuzden yaptirmam sart hayatimi cok etkiliyor :(
Haklisin çok zor oluyordur ya maşallah genetik mi büyük
Birde kaç bedene dusuceksin
@Tatlıııbirrkıızz hm peki senin yaş kaç ailede başka ameliyat olan veya isteyen var mı 🤔
@Tatlıııbirrkıızz Evet genetik benimki halalarimdan gecmis maalesef :(
Yani bu kadar büyük bilmiyorum zordur belki ama yine de şanslı olma ihtimalinde yüksek bence 😊😊
@XimEmree Cok cok zor buyuk goguslere sahip olmak asla sutyen bulamazsin, istedigin kiayfetler olamaz gogusler yuzunden ve oldugundan daha kilolu gorunuyor insan ve ASLA kosamiyorsun.
@XimEmree bence de benim mezura ile olctm 94 cıktı
80a b takiyorum
@Tatlıııbirrkıızz Cok sanslisin canim :) bendede 80b olacak insallah
@gizli yaşın kaç peki aileden başka ameliyat olan olmak isteyen oldu muuu
Yaa asıl şanslı olan sensin bebek😊
boş ver dert etme ameliyat olursun kurtulursun napcan allah vergisi bozma moralini senin gibi olmak isteyen de çok tabi anlıyorum seni zorlugu çok ama
Bence sen c cup yap b de çok küçük olur
Tesekkur ederim canim :) Evet ailemde baskalarida amelyat oldu, yasim 22 ve b cup benim icin ideal boyum ve kilom acisindan.
Hmm tanışabilir miyiz mesaj atsan ne dersin
Devlet hastanesinde falan küçültüyorlar
yarısını kesebilirsin
Azcik emiyim mi belki iner
Daha fazla buyur yapmabhddhhdd
Valla mı
Hahahaa bilmem emdikce buyur derler ya hahaha benimkileri emebilirsin 80a
Yazamıyorum özelinee 😂😂
Ahahahha xpermi
Hayır ben yodayım 😂 sen sadece takip ettiğin üyelerden mesaj alabiliyorsun düzeltte yazıcam
Beni takip etmeye ne dersin mesela dbdbdhd
Tamam attım sjdkks
demirciye git ölçü aldır destek yapsın :)
Küçültme ameliyatı. (Nokta)
(Nokta) eyvallah bro.
Ne yazmamı istersin hacı? İki tane hamal kirala mı diyim? Onlar taşısın.
Eyvlallah dedik ne yapicam demedim.
Yazdığın soru?
Ben senin görüşünü cevapladım.
Soruyu degil
Sen kucultme amelyta yap dedin bende tm dedim yapicam bi nevi teşekkür ettik senin dilinde
Rica ederim canım.
What🙄canım mı az önce taşılıyordun bee
Benim dil serttir. Şimdiden geçmiş olsun.
Yavaştan uzaklaşayım sksjsjs
Hoşçakal.
Adam tut bebi
Maşallah
Ben taşırım sen yorulma
Benimde 21 cm napak
Bağla boynuna 😃
Küçültme
Kilo durumunu da sorabilir miyim?
Kilo ver :)
kestir kurtul
Allah başka dert vermesin 😀