Merhaba. 21 yaşındayım. 161 boy, 41 kg. Fotoğrafdan da gördüğünüz gibi göğüslerim yok denilecek kadar küçük ( www. hizliresim. com / p8dm46l (bu profil yeni ve xper puanım düşük olduğu için maalesef foto, link ekleyemiyorum. O yüzden de böyle boşluklarla yazdım linki. Copy edip chrome aramada paste ederseniz direk link çıkıyor) Genetik değil çünkü annemde ve yakın akrabalarımda küçük göğüslü olan yok. Hormon testi de yaptırdım. Bir tek prolaktin biraz fazla çıktı. Onun da testden kısa zaman önce antihistamin kullanmamla ilgili olduğunu düşünüyorum amma tabii ki doktorum daha doğrusunu söyler. şu an ne yazık ki koronayım ve doktora gidemedim test sonuçlarından sonra. Açıkcası pek ümidim de yok bana yardımcı ola bileceği konusunda. Çünkü göğüs gelişimini etkileyen hormonal bir problem de gözükmüyor. Bir doktor "büyük ihtimalle ergenlikde hormonal sorunların oldu ve sonradan kendiliğinden düzeldi. O sorunların olduğu dönem de göğüs gelişimi dönemine denk geldiği için gelişimde sıkıntı oldu" demişti. Bu gerçekten de mantıklı bence. Sizce yapa bileceğim ne var bu konuda? Hiç bir şey etki etmezse zaten estetik ameliyat son çare. Fakat ona kadar şansımı denemekde fayda var diye düşündüm. O yüzden başka bir yöntem biliyor musunuz? Zaten doktora gidiyorsan neden burada soruyorsun diye bilirsiniz fakat bu konuda gerçek tecrübesi olan insanlardan bilgi almak istediğim için soruyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Vakumcular derneği başkanı olarak meme büyütme de başarı oranım %99 ama olsun yine de kalça kurtarıyor
Bukadar kafana takicak kadar ne yaşamış olabilirsin meme dediğin bebek emzirmek için bir organ bu konuda sorun yoksa gerisini kafaya takmak boşuna
Ben senin gibi 40 kiloydum ( boy 158). Diyetisyene gittim 49 kiloya çıktım. Meme de çıktı. Benim seninki kadar düz değildi, birwzcık vardı.
Kaç bedenden kaç bedene çıktı?
Beden olarak değilde ölçü olarak 70 ten 79.5 a çıktı. Hala küçük ama kötğ değil artık. En azından sğtyen bulabiliyorum
Ben doktorum açılın istersen bi fotoğrafını at bakalım
Kanka anneninki kilo ve emzirmeden dolayı büyük olabilir mi 🤔
3 altın kuralı dene dogal yöntemlerdir
unutma ya ameliyat ya da dogal yöntem
ameliyat gibi yapmacık olcagına dogal olsu ndene 3 ALTIN KURAL
yapacak tek şey estetik gerisi hikaye ama kendine bırak hamile kal gelişir
3ayda normol boyut gelir dogal evde yapacağın ilaç son çare amiliyat gerek kalmaz
İlaç derken? Ne mesela
Evde doğal yolla eksersiz yap işe yarıyor şahit olduk
Slikon yapacaksin ama meme olmayacak ki o. Ne tat verir ne his.
Bence böyle düşünmenin nedeni "bari büyük yaptırayım da parama ve bıçak altına yattığıma değsin" düşüncesi fazla olduğu için sonuçların doğal görünümden çok uzak olması. Haliyle beden ölçüsüne uygun olmayan büyük protezler hem deriyi yırtıp çıkıcakmış gibi, hem de olması gereğinden sert duruyor. Doğru ölçü tercih edildiğinde ve iyi doktor olduğunda doğal görünümlü sonuçlar ola biliyor. Her şey dozunda iyidir)
İyo de o meme olmayacak ki diyorum. Silikon o. Meme süt verir, ettidir hormonlar salgilar. Sen resmen bir parca koyuyorsun al sana meme.
Resim de yok zaten
Kuzum ben süt masajı ile büyüttüm biraz iletisime geçersen yardımci olayım
benimle sviş , hemen büyür
Cerrahi işlemden başka çare yok
Açılmıyor burdan nasıl gorcez yorum için
www. hizliresim. com / p8dm46l
Link bu. Xper yeterli olmadığı için direk ekleyemiyorum. Boşluk olduğu için tabii ki tıkladığınızda açılmaz 😅 kopyalayıp yeni sekme açıp arama bölümüne paste ederseniz seçenekde link otomatik çıkıcak. Yalnız böyle baka bilirsiniz sjsj (
Baya küçükmüş promlem oluyor mu ki
Kendim için görüntü olarak hoş değil evet
Birçok kişinin böyle olduğunu düşünüyorum
Ve büyüyeceğini düşünüyorum
Genetik olsa zaten kesin ameliyat düşünürdüm fakat genetik bir durum olmadığı için bana garip geliyor. Amma işte nasıl büyüyeceğini de bilmiyorum ) mesela erkeklerde jinekomasti diye bir sorun ola biliyor. Meme büyümesi. Bazı streoid, doping ilaçlarından yağ birikmesiyle oluşan bir sorun. Hatta erkeklerde ilaçla meme büyümesi oluyorsa neden kadınlarda tek çare estetik diyorlar yaa 😂
Streoidler testosteronları etkileyen bir doping ilaç türü. Heralde bundan dolayı olsa gerek sadece erkek memelerinde etkili oluyor ama benden daha iyi biliyorsun ben erkeklerde böyle bir sorun olduğunu ilaçla memenin büyüyebildiğini bilmiyordum 😂😂
Bu arada sporcu musun
Olum çook tatlı lan ahshsh
Yaptırma sakın
Bence gayet seksi ve çekici senin ismin ne ya
Doktor da kötü durmuyor demişti. Amma insan kendisi kompleks ediyorsa zor 😀
Komplekse girme sakın
Estetik olabilirsin
Gerçekten küçükmüş😔
Resmi göremedim
Foto bulamadim
Ortada göğüs yok
https://www.hizliresim.com/p8dm46l