kankalar kanal yapılan dişlerimin koku aciyo ve dişlerim agriyo sanırım iltihaplanmis antibiyotiksiz nasıl geçer bunlar ya bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sinirler alındıysa acımaz kanal olduğunuza eminmisiniz
evet alındı sinirler güya devlette yaptırdım niye böyle oldu anlamadım yanağıma bastırınca aciyo kanal yapılan dişlerin en üstü
Ne zaman yapildi işlem
biri bir buçuk ay falan biri de bir ay falan oldu
ikisinin de kökü aciyo bastırınca
Sinir uçları zarar görüyor o işlem yapılırken de kendini çabuk yeniler ama anlamadım kökte sinir kalmış olma ihtimali geliyor aklıma müsait zaman da tekrar bir baktırın bence
kokte sinir kalmissa çürük dişten farkı olmuyo dimi
Sinir kökü iltihabı olabilir oda antibiyotiksiz geçmez
napicam ben ya kimsenin umrunda değilim merkezde olmadığım için kendimde gidip gelemiyorum doktora :(((
beklese biraz daha kötü olmaz dimi dişimin çekilmesini göze aldım artık
Abse yapar şişkinlik olursa hemen antibiyotiğe başlarsın evde var mı hiç kullanabileceğin antibiyotik
yok maalesef ben normalde hap hiç kullanmayan biriyim ilk defa geçen ay yüzüm sisince gitmiştim doktora o zaman kullandım korkarım hap kullanmaya
Zaruri durumlarda mecbur kullanacaksın korkacak bir şey yok 😃
degisigim ben biraz ya disimdeki iltihabın beni öldüreceğini de düşünüyorum djkwlkdkxmx ağlıyorum hatta ara sıra olcem diye
Yok artık kanser felan yapar bu diş ağrısı dikkat et 😂
ciddi mii
Ya şaka yapıyorum tabi ki diş ağrısından kim ölmüş ne ağlaması sakin ol 😃
ay ne biliyim ya googleda korkutucu şeyler yazıyor
İnternet yalan haberlerle dolu takılma çok ağrı şiddetlenirse ağrı olursa doktora gidersin
Merkezde değilim yazmışsın nerede yaşıyorsun uzak mı hastane
ilcedeyim ve burada hastane yok merkezde uzak baya
Neresi orası merak ettim 😃
Kendi kendine geçer mi bilmem, geçse bile sağlıksız olabilir.
offf iltihap olduğu nasıl anlaşılır ben kendi kendime iltihap var diyorum da , kanal yapılan dişler işlem geçirdiğinden dolayı kökleri aciyabilir mi acaba
Kanal yapılalı bir ayı geçti mi? Eğer bi müddet geçtiyse kesinlikle doktora gitmen lazım. Bende de ağrı yapmamasına rağmen kontrole gittiğimde iltihap olduğu görüldü. Dolgu sökülüp tekrar temizlendi ve yeni dolgu yapıldı. Eğer kontrolleri erteleseymişim dişi kaybedebilirdim.
devlet hastaneleri kanal tekrarı yapmıyor özele de gidemiyorum herkes şanslı değil maalesef , evdekilere diyorum dişlerim agriyo yapamamislar sanırım diye kimsenin umrunda değil
Devlette kanalı tekrar nasıl yapmıyorlar?
Ben yıllarca devlete gittim bi sıkıntı olmadı. Ama diyorsun ki ille sıkıntı yapıyorlar bulunduğun üniversite hastanelerinden, ordaki profesörlerden randevu almaya çalış.
yapmiyolar belki de covidden dolayıdır bilmiyorum , ki dişimin biri mecbur çekilecek içinde kanal iğnesi unutmuş pislik bana da söylemedi bunu
Dediğin durum aslında tam dava açmalık. Ne demek iğne unutmuş yaaaa!
bildiğin içinde kırmış ama dava açsam elime ne geçecek çoğu doktorun başına geliyormuş sanırım bu
sen fakülte Hastanesi'ne mi gittin normal devlete mi ücret alıyorlar mı fakülte hastanesinde
Annem fakülte hastanesine gitmişti, çocukken ben de giderdim. Bazı işlemler için ücret almıyorlar bazı işlemler için özele göre daha az ücret alıyorlar yanılmıyorsam.
kanal için falan aliyolar mi acaba ya nerden ogrenebilirim ki
Telefonla arayıp sor bence
ta üç ay sonrasına randevu ya napicam ben of
Zor geçer
deme yaaa hiç bişey yapmazsam peki ne kadar sürede geçer
Bir şey yapman lazım öyle olmaz dişçiye bir görünmen şart
ya antibiyotik vercek daha geçen verdi mideme bişey olcak diye korkuyorum
Yav kız korkma sende olursa daha açarsın. İmzalar falan varsa sıkıntı etme kendine çok ağrıyorsa şimdi çöken erkenden hallet 10 gibi gitme
anlamadım
Doktora git şimdi erkenden çık hallet işini
maalesef özele gidemiyorum ki devlete de sıra yok :(
Kız vardır sabah erken kalkıp git hemencecik yoksa dişlerin kötü olur kendine sahip çık
kötü oldu zaten dişlerim bu yaşta ağzımda dis kalmadı bu dişleri de çekecekler biliyorum, özele goturmuyo babam , ne yapacağımı bilmiyorum cidden uzun lafın kısası fakirliğin gözü kör olsun dkdm
Fjsksk yok be daha gencsin güzelsin şey yapma o kadar düzelir takma da ama ihmal de etme
ne biliyim yoğun kaygım var benim iltihap beni öldürür mü acaba diye düşünüyorum :(((
Ahahahahab ya deli misin yok felç kalırsın ama seni öldüren bu korkun olur korkma bu kadar sadece dediğimi yap sıra al efkenden kalkıp git sıra var diye kendini niye ihmal ediyosun şapşal
ya merkezde değilim kendim gidip gelemiyorum en büyük sanssizligim bu zaten , devletde kanal tekrarı yapmiyo bide :(
Nerelisin ki babana ısrar et o halde, ölmemi istiyorsanız falan sorun değil ben duygu sömürüsü yap ben sana inanıyorum yaparsın
inanmiyolar artık bu konuda çok duygu sömürüsü yaptım 🙄 değişik biraz ya babam devlete götürdüm tamam işte diyo, ama devlet de iste sağlıklı duran dişlerimi mahvetti
İşin zor hee anana yürü anana yalvar
geçmez.