O değil benim arkadaşım çok sıkıntı çekti diş telinden ps1kolojisi bozuldı ağrılardan ps1kolojik ilacı içiyor, sıkıntıdan falan. Ama çıkardıklarında diş beyazlatma falan vermişler ama fırçalasa da dişlerim sapsarı
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genetik oluyor benim de öyle fırçaladığım halde sarı
Evet veriyormuş bende öyle duydum ama çok dikkatli olmak gerekiyormuş eğer diş beyazlatma işlemini yaptıktan sonra dişlerini fırçalamaya aksatırsan daha da kararıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O değil benim arkadaşım çok sıkıntı çekti diş telinden ps1kolojisi bozuldı ağrılardan ps1kolojik ilacı içiyor, sıkıntıdan falan. Ama çıkardıklarında diş beyazlatma falan vermişler ama fırçalasa da dişlerim sapsarı
Genetik oluyor benim de öyle fırçaladığım halde sarı
Diş kemiği sarıdır ondan
Evet bende tel çıksın diş beyazlatma yapıcam 2 sene gidiyormuş
İyi geliyor mu ama bana da bilgi verirmisin? Diş minesine zarar vermesin sonra
Evet veriyormuş bende öyle duydum ama çok dikkatli olmak gerekiyormuş eğer diş beyazlatma işlemini yaptıktan sonra dişlerini fırçalamaya aksatırsan daha da kararıyormuş
Aboww
Benim de çok bilgim yok sen yaptırana danış canım
Mantıken yapılabileceğine inanıyor musun zaten tel tedavisi dişleri sarartiyor direk teller çıkınca yaptırmak en mantiklisj
Ya tabiki de yapmak mantıklı değil genetik olarak dişlerim sarı hep fırçalıyorum değişen bir şey olmuyor özgüvenimi kısıtlıyor
Colgatein yeni serileri vsr bir onları dene kahve sigara da genetigin üstüne eklenirse oda sararmasini etkiler
Teşekkürler canım
Rica ederim 😊
Yapilmazmis dis telin oldugu yerler sari kaliyor cikardiktan sonra yaptir bence
Daha 1.5 senem var dayanamam…
Sabret diş telinden sonra daha olumlu sonuç alırsın
Dış doktorları daha iyi bilir onlara sorun
Dil meyazlatma ne ula
Diş olcak
Sanmam knk
Boş yapma knk
Ln boş yapmak ne alaka beyazlatcaklarını sanmam diyom
Ha sağol