Tam 3 gün oldu arada gidiyor gibi yapıp geri geliyor. Migreniniz var mı? En fazla kaç gün sürer. En etkili ağrı kesiciler bile faydasız mı? Kendimi pamuklara sarsam geçermi 😅😅
Geçmiş olsun. Ben yaşamadım ama yaşayan insanlar çok etrafımda. Kaş kaldırma operasyonu nun, tetiklemeyi önlediğinin tespiti bir kaç yıl önce idi. Şimdi çok kullanılan bir yöntem miş. Şu an için tavsiyem güzel kokular. Birde varsa elinde
.
Bu zayıflamak için olan elektrotlar, inanılmaz bir şekilde, kas kasılması sayesinde ağrıların önüne geçiyor. Tekrarar geçmiş olsun.
yaşım belki 37 ye geldiği için ya da artık eskisi kadar herşeyi iplemediğim için mi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim sana 2007 den 2015 e kadar çok kötü felaket derecede ataklar krizler yaşadım. 1 gün içinde 5 adet Apranax 550mg ağrı kesici içip ağrımı kesmediği gibi kusmalar, istifra her migren atağı sonunda acilde serumlarla bitiriyordum. sonra bir gün nöroloji doktoruna gözüktüm doktor bu Apranax'ı içersem midemi deleceğimi söyleyip önce 60mg Cymbalta Anti-Depresan ilacı verdi. sonra devlet bu ilacı karşılamadığı için muadili Dulox 60mg verdi raporlu ilacımdı yaklaşık 2015 ten 2021 yılına kadar kullandım. prospektüsünü okuduğumda ilacın ağrı kesici özelliği olduğu yazıyor ama bana kalırsa sakinleştirici özelliği olduğu için ataklarım çok azaldı. ayda bir belki tutuyor. yani artık yaşamıyorum. sana git bu ilaçları al kullan demiyorum ben bir doktor değilim ama Nöroloji doktoruna gözükmeni tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bende daha önce 6 ay sibellium kullanmıştım hiç ağrım kalmadı o dönem ancak ilaç bitince gene ara ara oluyor, eskiden 1 gün en fazla 2 gün olurdu bugün 3. gün mesela gene hafif hafif hissediyorum. Başlatacak gibi. Ya çok kötü bir şey Allah çekenlere yardım etsin 😞🌸
cidden hiç bitmeyen bir hastalık kafamı duvarlara vurup parçalamak istedim kaç kere işin ilginç yanıdır ki artık başımdan öte gözüme vuruyor ağrı gözümü oyup pekmezini akıtasım geliyor Vallaaaa Allah her hastaya şifa versin
Allah düşmanıma vermesin dediğim hastalığım :/ Ağrı gelecek gibi hissettiğimde Ergafein diye bir ilaç var onu kullanıyorum, nöbet başladıysa da Migrex.. En son çare iğne ilaç olarak.. Karanlık ortamda uyku da etkili çözüm benim için.. geçmiş olsun çok ;)
Eskiden her ay oluyordu, epeydir olmamıştı, bu hafta bir başladı 3. Gündür ağrı kesicilerle hafifliyor uyuyunca tekrar başlıyor. Uyumak iyi gelmiyor, ama çok uykum geliyor, mide bulantım yok olmadı genelde alnımda ve tam tepemde yoğun
Geçmiş olsun ve maalesef migren mi bilmem ama nadiren olur 2 gün geçmez Başında durdurabilirsem kurtulurum başladıysa geçmiş ola Uzanıp gözlerini kapatmak ağrıyan yere serin tampon koymak yapılabilecek şeylerdir
Tetikleyen şeyleri bulmaya bak. Ben 10 gün baygın yattım. Çikolata yiyorum 3 gün yatıyorum. Ağrı kesici olarak "apranax" kullanıyorum. Biraz da olsa kırıyor. Sen tetikleyen şeyleri bul ve onlardan uzak dur. Başarabiliyorsan kusmaya çalış.