Nasıl bir tedavi sürecindesiniz? Evde kendi başına atlatan var ise yoruma bekliyorum 🙏
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablacım 😄 Çocuk çıkıyor ordan küçücük bir şey için ne kasıyorsunuz ya
Vallaw yasamayan bilemez bacım 😂 bende evlenmeden öyle diyordum böyle birsey yasayinca kendime inanmadım, benimki sadece piskolojik değil
Anladım 😄 Burası sapık dolu siz KadınlarKlubü'ne gidin orada sayfalarca bu derdi cekenler tedavi yolları, kurtulanlar vs. bir sürü yazı mevcut. Ayrıca ilk başta parmak egzersizi öneriyorlar sanırım. Parmağınızı alabiliyor musunuz, eğer öyleyse sizin tedaviniz kolay olur.
Bakmadigim site kalmadı öyle diyim 😂 ilkten bana parmak egzersizi bile yapamiyorlardi okadar bagiriyordum ki doktor en sonunda saldı beni 😂 gential bolgem çok dar olduğu için acı esigimde yüksekti oyuzden bı operasyon geçirdim, Şu an parmak aletlerle calsiiyroum henuz çalışma asamasindayim, inşallah kurtulururum, hem maddi hem manevi insani çökerten bir durum
Ovovov sandığımdan daha komplike çıktı senin durumun ya 😅 Yıpratıyordur doğrudur, inşallah en kısa zamanda kurtulursun
Umarım
İstanbul'da bir iki doktor yapıyor bunu yani parası çok iyi
Doktorlara güvenmiyorum artık, çoğu para tuzagi
Yok tedavi eder ama parasını alır
Ben Şu an iyi bı doktora gidiyorum, gayet iyi basladik ama yaptiklari tek sey seni zorlamak, buda beni ciddi anlamda geriyor, bugun ki terapimde iyi geçmedi artık gitmek istemiyorum, evde birsekilde kendim asmam lazım
Açıkçası tedavi süresi hakkında bir fikrim yok kadınsı olduğu için detaylı araştırma yapma gereği duymadım umarım başarırsın benim vardı aştım tek başıma
Erkeklere de oluyorms doktorum demisti, tabi tedavi sureclerimiz farklı oluyordur ama o sürecin ne zorlu oldugunu yasayab bilir
Evet kesinlikle çok zor hislerin kötü oluyor baştan
Ezzaneden lokol anestezi sprey var onu kullanacaksınız siz ıslanlıktan sonra eşiniz size yardımcı olacaktır detaylı bilgi için melekler mekanı
Yaa bende istiyorum onun tedavisini ama utanıyorum
Ben Şu an tedavi surecindeyim bu sureci yasayan kişilerle diyalog kuurp nasıl atlattiklarini soruyorum, belki banada yardimu dokunur
Psikoloğa mı gidiyosun bunun için
Hayır bir kadın doğuma gittim, biz evliligimizin ikinci haftasi hemen doktora gittik çünkü ertelenmesi piskoloji açısından berbat
Onceleri parmak egzersizleri ve piskoterapi yaptık, sonra vajinanin normalinsen daha dar ve ufak olduğunu anlayinca ufak bı ameliyat olman lazim dedi, oldum olduktan sonra parmak egzersizlerimi daha rahat yaptım ama hala tam bir iliski süreci yasayamadim
Çok geçmiş olsun canım umarım düzelir bu durum
Kendi kendime atlattım
Nasıl?
İlklerde içime alamiyordum acıyordu sonra bir kere yaptım ve çok rahat bıraktım kendimi eşime bıraktım artık hiç korkmuyorum hiçte acımıyor
Zaten ilki olsa gerisi kolay olacak da işte, benim vajinam normalinden daha dardi oyuzden acı eşiğim çok yüksekti, ufak bı operasyon oldum Şu an tedavi surecindeyim
Benimkide çok dardı 3gun üst üste kan geldi inanki
Baya zor olmuştur eminim, ben operasyon olmasaydım Şu an egzersiz bile yapamayacaktim, bazen ağrıların sebebi fiziksel sorunlar oluyor oyuzden doktora gitmek şart
Sen evli misin
Yeni evliyim
Evlimisin
Evet
Acıyor mu anlamiyon mu
Arkdasim burada adam gibi bir soru sordum sapıkligin lüzumu yok, hemen gidip yorum yapan kizlara yaz acikliyim falan yazmissin, git baska yerde sapıklık yap
Yoo sen kendine bak, ben gayet düzgün sordum, apta l mi ne, tedavi ol, önce sen , psikojin bozuk
Karakterimin bozuk olmasından iyidir
Ama ben cidden, sormuştum, kendini kapatıyon demi, bak o ya zamanla geçer, ya da psikolojik destek şart, ön sevişmeyi uzun tut
Bende yok
Hiç yaşamadım
O ne
Yaz dicem
Cinsel ilişkiden bazı insanlar korkuyor, o oluyor