113 73 67 Değerler bu şekilde tabi ben biraz limonlu su, yarım portakal ve 2 buçuk diş kadar sarımsak tükettim. Sizce başka ne yapmam gerekir? Tansiyon çıkınca nasıl yatmalı? Hangi pozisyonda yatmalıyım? Evde yüksek tansiyon nasıl düşer? Bilgisi olan yazabilir mi? Yüksek tansiyon en çabuk nasıl düşürülür? Ne yiyip içmeliyim, yüksek tansiyona ne iyi gelir?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ben düşük olan tansiyonumu daha da düşürmek için yemişim bunları resmen. Şimdi dengelemek lazım. 113ü 130 sanan kafaya bakın AÇDJDKSJSKSJSKSKSK
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neresi yüksek bunun 130-90 aralığı sınırdır bunların üstüne çıkarsa yüksek tansiyon dünya standartı bu
Ben o kafayla 130 sanmışım tansiyonumu
Normalı bu geçmiş olsun
Değerlerinizde bir sıkıntı görmüyorum, dert etmeyin.
11 yuksek tansiyon degeri degilki 14 be uzeri yuksek oluyor
113ün 130 mu olması lazım yani
113 normal bir deger 140 ve uzeri yuksek tansiyon oluyor yani senin tansiyonun gayet normal yuksek falan degil o yuzden hicbir sey yapmana gerek yok
Normal tansiyon. d
O sırada tansiyonu 157-143 olan ben 😄😄
Hey maşalah daha ne yicen
Kazan gibi midem var yesem yerim daha akdjdksjsksk
Helal olsun sana
18 yaşında yüksek tansiyonun mu var?
Psikolojik olarak düşüyor çıkıyor strese bağlı benim.
Benim bir arkadaşımında var aynı şekilde psikolojik çok zor çocuk resmen okulu falan bıraktı. Geçmiş olsun
Ayy Allah korusun ya
Limon
113 yüksek değil ki
Benim bünyemi o bile etkiliyor maalesef.
normali 12 - 7 . dir.113 11 oluyor gayet iyi. Benim 13 seviyelerinde bazen 14 takmıyorum.
14 olunca dengem kayıyor yuh.
uykusuzluk tansiyonu yükseltir, bir de evden çıkmak gerek yürüyüş ter atmak falan. Ev yemeği yemek lazım, dışardan yemek yemek de iyi değil.