aranızda psikolojisi bozuk olan var mı? sorununuz ne yazın rahatlılayın.. ;) eger tanıdıklar görmesin diyordanız gizli kullanıcı olarak yazın :)
Cevabın nedir?
her insan doğal olarak kendi dertlerini alıyor hayatın merkezine. Ve hey hat yaşayamam diyor çözülmez ise. Ben yalnız biri olarak şu an her insan için çok ciddi olarak değerlendirilecek bir problemle başbaşayım. Eğer samimiysen buradan insanlara haykırmak yerinde dostça seninle paylaşabilirim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
dış görünüşüm yüzünden kızların bana düşman kesilmesi ve nefret etmesi. bunu herkes yapıyor beni dışlıyolar. hiç bişi yapmadığım halde beni aşağılayıp sapık abaza diyolar normal selam versem bile. bu muamele ne zaman bitçek bilemiyorum belki öldükten sonra.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu sennle alakalı birşey herkız aynı seyi demez unutma biraz düzgn konsmasını bil birazda eglenceli ol tabi özgüvende lazm
- +1 yıl
özgüven özgüven özgüven her bir haltın içinde şu özgüveni çıkarmayın artık yaa. millet bana zerre kadar güvenmiyo ki. eğlenceli ol diyosun da üstteki yazdığımı okumadın galiba. dış görünüşüm yüzünden herkes beni dışlıyo nefret ediyo itiyo sen gelmiş eğlenceli ol diyosun. benimle alakalı bir durum evet nedeni benim dış görünüşüm. herşeyi bütün sorunu bende aramanız size neyi kazandırıyo? insanlar bana sürekli acımasız davranıp beni itip kakarlarken sorun ben de mi oluyo? hakkaten siz psikolojiden anlıyo musunuz? şüpheliyim çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılYsorun su
2 yildir fazlasiyla sevdigim bir cocuk var ve bana cok sinirli ne yaptim bilmiyorum
Ve bu yazki sevgilim onjn kuzeni cikti ayrildim bende
Ve hala o cocuktan 2 yildir bana kan kusturan o cocktan fazlasiyla hoslaniyorum
Aptalim04 Yorumla
Soran+1 yıltakıntı olabilr mi?
Cevap sahibi+1 yılFarkindayim ask degil bu bastan sona bir takinti ama geçmiyor ne yapsam unutamiyorum onu
Soran+1 yılbende oyleydim hergün onunkötü biri oldugunu hatırla hatta aklından cıkarma o mutlu onun sana ihtiyacı yok seninde ona olmasın böyle düşünmelisin sonucta ömür geciyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılAslinda vazgeçip onu elde edemem de sorun benn istediğim herseye kendi cabamla sahip oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsosyal fobim var depresyonum var bunlarinda sebebi yillardir insanlarin benim nekadar bakimli olsamda dis görünüsümle alakali dalga gecip beni ezip yalniz birakmamalari oldu. estetik olucam yoksa bu psikolojiyle fazla yasamam
01 Yorumla
Soran+1 yıletrafta böyle sorunu olan cok insan var eger sen istiyorsan olmalısın :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
43Cevap
+1 yıl7 yıldır şizofreni/psikoz/ olmamama rağmen rexapin 2.5 MG ve Anafranil kullaniyorum. Çok hassasım. Doğuştan yoğun duygusallığım var. En ufak takmamam gerektiğini düşündüğüm şeyleri bile bile kafaya takiyorum. Sosyalliğim çok az. Bu halde dünyanın en zor işlerinden birini yapiyorum nasıl dayaniyorum ben de bilmiyorum ama artık yoruldum. Şu sıralar ilaçlarımı bırakma dönemine girdim ama dengesiz ve garip hissediyorum. İnsanların bana sorunlu, hasta diye bakmalarını yediremiyorum.(böyle bir imâ almadım ama ben öyle olduğunu düşünüyorum) hareketlerim biraz kendine has ve tuhaf. Şizofrenik izler, ses görüntü 7 yıldır hiç yaşamadım.(yatıp kalkıp buna şükür ediyorum) ve ilaç kullanmaya başladığımdan beri bilinc, zeka potansiyelimin çok yükseldiğini en kötüsü de bile bile aklımı kaybedip deli olabileceğimden korkuyorum. Ölmekten korkmuyorum deli olmaktan korktuğum kadar. Nasıl sağlıklı ilişkiler kuracağım, nasıl aile kuracağım nasıl evlat sahibi olacağım ben bu haldeysem? Kabuk değiştirmek bu kadar zor olmamalı.
not: psikiyatri ve ilaç kullanma sebebim 7 gün süren uykusuzluğum. Herkes bana bakiyor düşüncesi. Başka bir sorunum yok. İnsanlarin bana bakmasının sebebi de biraz farklı bir mizacimim olmasına bağliyorum.10 Yorumla
+1 yılMeraba arkadaşlar Ya benim okadar çok piskolojim bozuk ki intara bile kalka bilirim o derece yani surekli kotu seyle dusunuyorum agliyorum uzuluyorum gulmek gelmiyo icimden haram gibii anneme soyledim bana inanmadi nedir bu sizce arkadaslar kendime zarar vermekten korkuyorum
20 Yorumla
+1 yıl50 YorumlaBenim karakterim Avrupa Yakası - Burhan Altıntop ile aynı.
Ne yapıcam bilemiyorum. Alın size çatışma. :)05 Yorumla
Soran+1 yılhiç izlemedim o diziyi ama elence bir adam dı
Soran+1 yılbundan şikayet mi ediyorsun yani ne olmak istersen o olursun geri kalan gercekten palavra
Soran+1 yılozamna cevreni değiştirmelisin cünkü kişilk çok önmli insanlk için bir kişi eger asl benlgnı kaybederse tüm hayatını kaybeder
+1 yılSosyal fobim var 3 gün önce ilaca başladım sosyal fobi bende mide bulantısı ve kusma yapıyor ilaca alışma sürecindeyim.
06 Yorumla
Soran+1 yılozamn bir sorun yok bence :) daha güzel bir gelecege adım atmıssın :)
ancak unutma emeksiz yemek olmaz işte bu yüzden bu sorunlarının güzel tarafından bak- +1 yıl
güzel tarafını bulamıyorum sorunun.
Soran+1 yılvaar :) ilaca başlamıssın yavas yavas düzeleceksin :)
- +1 yıl
ilk 2 gün başlarken ne çektim allah bilir yavaş yavaş yan etkisi azalıyor mide bulantısı geçse sıkıntım kalmıcak gibi
Soran+1 yılişte sende diyorsun bu bir süreç :) basarıya adım adım ulaşılır bu da oyle birsey hergün daha çok yaklaşıyorsun istediğin bir hayata ;)
- +1 yıl
inşallah eskisi halime kavuşurum çok teşekkür ederim yorumların için :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşizofreniye doğru gidiyorum
dert biter mi arkadaşım yaa :)))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bu aralar psikolojim çok bozuk. İntihar etmek istiyorum hatta. Yaşamak için hiçbir nedenim yok. Hayattan birtürlü zevk alamıyorum. Yaşamamın hiçbir anlami olmadığını düşünüyorum. Çok mutsuzum çok...
Beni hiç anlayan yok. Ne ailem, ne çevrem hickimse.01 Yorumlabilmediğim bir yere kolay alışmak için ne yapmak gerekiyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılil olaraksa googleden uydu haritasını incele :) ve marketlerini falan gez
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşım bir ara benden soğudu, sana karşı hiç bişi hissetmiyorum dedi.. bir depresyona girip çıktım, 8 kilo verdim o dönem.. şimdi iyi gibi.. ne oldu o dönem?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnenm babam ayrı, okulu bıraktım, iş arıyorum iş yok, annemle sürekli tartısma halindeyim, sevgili olayını hiç sorma zaten. İnthara az kaldı.
16 Yorumla
Soran+1 yılnetten basvuru yapablrsn
Cevap sahibi+1 yılintihara mı :D
Soran+1 yılyok kız iş için :D intihar etme seni hasta edenleri öldür :D
Cevap sahibi+1 yılkücük bir sehirdeyim iş imkanı kısıtlı netteki ilanları ezberledim zaten tek bir çare kaldı aman dünya umrumda diil zaten
Soran+1 yılnerdesn hangi şehr
Cevap sahibi+1 yılbabalıgın tayını cıkmıstı adıyaman
+1 yılpsıkolojımın bozuk oldugunu dusunuyorum
bır soruna baglı deıl okadar zayıf deılım
bırcok problem benı sıkıntıya dusurdugunden psıkolojık olarak çöktüğümü dusunuyorum10 YorumlaObsesif kompulif bozukluğum var. Öyle komplo teorileri üreterim ki bazen kafamda kendim bile tırsarım. Bu rüyalarıma bile etki ediyor. Yani gün içinde kafama taktığım şeyler aşırı derecede etki ediyor.
20 Yorumlakocamı çok kıskanıorum hep beni aldatakmıs gbi hissediorum :(
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu konuda haklımısın dedill var mı ortalkta
+1 yılPsikolojim bozuk degilde. Insanlar çok şerefsiz olmuş. Buna ailemde dahil, akrabalarimda. Önceden kürtleri sevmem falan derdum. Daha dersem iki olum. Şerefsizligin irki falan yokkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirini seviyorum çocuk beni istemiyo. Benim için değerlisin diyor ama sevmedi bir türlü
01 Yorumla
Soran+1 yılmadem oyle yol ver ;) sonra gercek insansa o sana gelir kaçan kovalınr
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon 3 senedir babamdan dolayı çok sıkıntı çektim sadece ben değil ailem de.
Bozulmaktan beter olmuştu, çok şükür ki toparlanmaya başladım.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl22 sene boyunca anneme yaptıkları yetmedi, son 3 senede bize kök söktürdü.
Ne yaptı diye sorma aklına gelebilecek herşeyi ama herşeyi yaptı...
+1 yılSinirlendiğimde evdeki esyalari duvara firlatiyorum. hatta gecen PC yi 10. kattan asgiya attim. Esim adina çok uzgunm
00 YorumlaKimseyle beraber olamıyorm ondan ayrıldktan sonra... :( sence ne yapmalıym?
02 Yorumla
Soran+1 yılne zamn dan beri
İnsanlar yüzünden pskolojiyi bozdum. Sosyal fobim var sayim mi daha.
02 Yorumla
Soran+1 yılinsanları neden bu kadar takıyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlardan o kadar korkuyorum ki yolda onları görünce kaçıyorum bu reddeye geldim yani haliyle kız arkadaşım yok ve çok yalnızım bu durumda çok sıkıntı veriyor bana.
010 Yorumla
Soran+1 yılsenin özggüvene ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılNasıl kazanacağım peki özgüveni mi tekrar.
Soran+1 yılgit bir magzaya beğendn ama alma imkanını olmadı ggiysilri dene fiyatlarını sor ama hiç birini alma hepsine bir bahane bul :) bnce çok eglenceli ve güzel olr senn için
Cevap sahibi+1 yılİşe yarar mı özgüven için.
Soran+1 yılyarayacagına inanırsan bence çok işe yarayacak ben de böylydm bir zamanlar bunu denedm birz utandm birazda kötü oldm ama sonra eve geldgmde cok eglenceli oldgunu fark ettim :D tabi eskiden
Cevap sahibi+1 yılAnladım satıcı kız olsun dimi.
Soran+1 yılevt ama yapama diyorsan erkek bul :)
Cevap sahibi+1 yılYo yaparım sağol.
Soran+1 yılyaz ama yapınca :) merak edrm
Cevap sahibi+1 yılTamam :))
+1 yılallah neden cirkin yarattı
allahın adaleti nerde
al benım derdim bu01 Yorumla
Soran+1 yılmadem allaha şirk koşuyorsun ggit estedk amelyt ol
+1 yılçoçuklugumdan beri kabus görüyorum var mı sihirli degnegin:)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok ama bir tavsiyem var :D
- +1 yıl
hayel kurmuyum dimi? cüceler felan külkedisi prens
- +1 yıl
:)999
Soran+1 yılyok derin nefes al ve bunların sacma oldugunu söyle kendine :D
- +1 yıl
hacı başka numaran yok mu senin gerçekten sihirli degnegin yoksa ugraştırma beni. Cesaretliyim artık :))))))) kendini geliştir bu konuda benim oldugum vaka gelecegin hastalıgı unutma şu an çok yaygın
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bozuk gece 1'den sonra cin, şeytan çağırırım ve geldiklerini gördüm
06 Yorumla
Soran+1 yılimama git anlat :)
Cevap sahibi+1 yılÎmâmın canı cehenneme bana imam lazım değil
Soran+1 yılne lazm bn mi
Cevap sahibi+1 yılYo bana kimse lazım değil aslında. Îmamlar sahte psikologlar para peşinde
Soran+1 yılbncede :)
Cevap sahibi+1 yılDaha önce üniversitenin psikologuna gittim şizofrenisin dedi sadece bu mu yanı dedim evet dedi iyi günler dedim çıktım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her konuda psikolojim bozuktur tuhaf tuhaf düşünceler içindeyim panik atak vardır anormal şeyler düşünütüm
09 Yorumla
Soran+1 yılve yasın en fazla 20 dmi?
Cevap sahibi+1 yılHayır bilemedin 23 aslında bana göre değil insanlara göre psikolojim bozuk olabilir diyorum her insan gördüğü en ufak bişeyden bile etkilenir kanısındayım benimde bozuk olabilir ama insanlara tuhaf geliyor bence beni anlayan insanoğlu sayısı az bu yüzden tuhaf geliyorum
Cevap sahibi+1 yılMesela geçen bunu soru olarak paylaştım bir insanın aklına birşey gelip anlattığında hep beraber güleriz bu durum normal ama ben zihnimden düşünüp güldüğümde dışarıdan bakan insan benim aklıma birşeyler geldiğini ve buna güldüğümü düşünemeden ön yargıyla deli diyebiliyor. İnsanların diğer insanların düşüncelerine bile kısıtlama getiriliyor. Ama aslında kızmıyorum herkes aynı düşünmek zorunda değil zaten hepimiz aynı düşünsek birçok farklı karakter olmazdı o yüzden kızmıyorum delimi diyenlere!!!
Soran+1 yılhaklısın kesinlkle herkes farklıdır bu gün sana deli gözüyle bakan birisinn de bir sorunu vardır kimsenn bilmesini istemedgi sen nasl rahhatsan oyle davranmasln
Cevap sahibi+1 yılÖyle davranıyorum bana deli diyen bir insanın deli sözünden gocunmam farkındayım çünkü sadece insanlar yeterince düşünmüyor nedenini merak edip araştırıyorum
Soran+1 yıl:) ozmn sen kendini tanımaya calısn gayette iyi birisn
Cevap sahibi+1 yılİyi birisi olmanın senin baktığın pencereden ne manaya geldiğini bilemiyorum ama bana göre olan anlamıyla iyi yaklaşımda bulunduğunu düşünerek teşekkür ediyorum :)
Soran+1 yılsen bence hakkaten iyi ve mantıklı birisin beynını kulmaya calısn nadir insanlar birisin koyun sürülerinde vardır ya hani en değişk olanına çan takarlar kaybolmasın diye sende oylesin işte :) farklısın ve bu fark çok güzel :)
Cevap sahibi+1 yılBunun farkındayım o yüzden insanların hakkımda düşündüklerimi anlayışla karşılıyor alınmıyorum
benımde yenı bozuldu
ayaklarım cok usuyor sureklı hasta oluyorum
kafa kalmadı bende01 Yorumla
Soran+1 yılbenimkide oyle kansızlık olabilr mi ya da psikoljk men
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisol kullanmaya bugün başladım, biraz tuhaf hissettim. anksiyate varmış devam mı edeyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinir hastasıyım olur olmadık herşeye patlarım genelde
01 Yorumla
Soran+1 yılbirine karsı öfken mi var ya da kızgnlgn
Uzun zamandir sevgilim yok kör bahtim kara talihim:))
00 Yorumlapisikolojim aşırı bozuk ince ince anlatmıcam ama neden hep zorları seçiyorum bilmiyorum.
00 YorumlaSağlık konusunda 864 cevap paylaştı. Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun? kahrolası kıçının lanet olası kafandan büyük olması ! :D
10 Yorumlabana psikiyatris değil... pisişik parapisikoloji okuyan lazım
00 YorumlaAğır bakımlarını yaptırdım sorun yok canavar gibi :D
10 Yorumlaciddiysen terziyim söküğümü dikemiyorum.. Hiç seans almadım :D
00 Yorumlaceza evinden yeni çıktım piskolojim altüst olmuş durumda bir türlü aklımdan çıkadamıyorum ordaki günlerimi
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar yattiniz
evet var çok çabuk sinirleniyorum sinirlenince tırnaklarımla yüzümü kanatıyorum anti deprasan verdiler
00 Yorumla
+1 yılselam. hala yaşıyanlar var mı? benimde morale ihtiyacım var. Teşekkür ederim :)
01 Yorumlaçok stresliymişim bu kadar stres yaparsam hedeflerimi tutturamaz mışım falan :D
00 Yorumla
+1 yılhayırdır sen psikolog musun?
013 Yorumla
Soran+1 yıladayım
- +1 yıl
anladım :) beni çöz psikolog olursun ani öfkelerim var anlam veremediğim davranışları ve öfke nöbetleri anında elimde olmadan verdiğim maddi zararlar... girmem gereken bir sınav... herkese iyi davranıp kendimden nefret edişim var... herkes iyi bir ben kötü... ve daha neler neler...
Soran+1 yılbak bu durumda olan bir tanıdıgım var dı nedeni acaba gecmişten gelen bir öfke olabilrmi biri veya birilerine karsı
- +1 yıl
evet kendime karşı bir öfke... yani o derece ki biri ayağı takılsa düşse ben gene kendimi suçlarım... inanlrın bşına gelebilecek en kötü şey olarak görürüm kendimi... bana dokunanın hayatının mahvolacağını düşünürüm hep
Soran+1 yılnedeni ni hiç kendine sordun mu? neden bu öfkem kendime karsı bu kadar fazla ben ne yaprımda böyle oldum diye?
- +1 yıl
galiba küçüklükten bu yana annemin öfkesini benden çıkarması komşuya sinirlenirdi gelir bana kızardı... ama artık bunun çözümü yok... en büyük korkumda annein kopyası olmak
Soran+1 yılkorkutun seyler basına gelir bunu sakın unutma
senin kendini toplaman cok uzun yıllar alacak bundan emin olabilrsın bu yuzden basla artık kendine yeni bir sans tanımaya :) bak şimdi al eline bir kalem nefret ettin kızdıgın küstüğün içinde tutgn ne varsa yaz herşeyi istersen 2 serkere istersn 10ar kere istegn gibi sonrada bunları yak yavas yavas ve his et o düşüncelerden yavas yavas kutuldugunu bende çok işe yarıyor sendede yarıyacak eminim :)- +1 yıl
vaktim olduğunda bunu deneyeceğim... bana mesaj atsana seninle bunu paylaşmak isterim tabi sende istersen?
Soran+1 yıltabi olur :)
- +1 yıl
@buhranlıı yanlış anladın insanlardan nefret etmek benim doğamda yok tek nefret ettiğim kendimim tabi çok canımı yakanların dışında
- +1 yıl
çok kötü bişey bu... bu duygu insana hata yaptırıyo... gerçekten seni sevecek insanı bulamamışsan ya da bulupta benim gibi kaybetmişsen insan ne yapacağını şaşırıyor... kim ona sen iyisin dese kanabiliyor...
Çok kotu sırt ağrım var. :'(
05 Yorumla
Soran+1 yılkurek kemklerini harekt ettr spor yap azcık geceleride üstün açık yatma :)
Soran+1 yılbugun naslsın ):
Ben cok mutsuzum arkadasim yok
03 Yorumla
Soran+1 yılsen mi istemiyorsn arkads faln
Soran+1 yılneden yok ozaman komsun eski bir tanıdgn yok mu
Benim var sevgilimden ayrıldım
04 Yorumla
Soran+1 yılsen mi o mu
Soran+1 yılherkes bu dönemi yasar ve sunu unutma her baslangıcn bir sonu olur
ne dersek diyelm
kimsenin senden dergerli olmadıgnı soyleyn miyonlarca kişiden biriym ama dönde bak herseye herkese seni küle cevirenler mutluysa sende ak ediyorsun bunu gördgm kadaryla yasın 25 den fazla yanı hayarının ortalama 3te 1 ini yasamıısnn geri kalanında acıya devm etmek ne kadar dogru?
- Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar aslında bazı şeyler.
05 Yorumla
Soran+1 yılanlat rahatla
- +1 yıl
Psikiyatri asistanı filan mıısın?
Soran+1 yılhayır bunu cok istedm ama olmadı ailem yüzndn
sadece insanları tanımak ve sorunlarına yardm etmek istyrm- +1 yıl
Ok. Şimdi çıkmam lazım. Sonra görüşsek olur mu?
Soran+1 yılpeki iyi günler :)
+1 yılhavalar işte hep havalar.
00 YorumlaNeden antidepresan mısın? Sen :)
00 YorumlaÇok kotuyum bacım, bir el at
11 Yorumla
+1 yılpanik atak var iş görür mü?
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) o bende de var doktara gittin mi
- +1 yıl
hayır gitmem gerektiğini biliyorum ama gitmedim.
Yazsak ne olacak çözecek misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılcözcem demiyorum belki rahatlrsn herkesin derdi var
+1 yılSaglam olan varmiymis
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) herkesin farklı konularda sorunu vardır cok dogru bir tespit :)
- +1 yıl
Ödül olarak tost yapabilirmisin
Soran+1 yılkeşke yapmayı bilsem :O
- +1 yıl
Yaaa :@@
Utangacım özellikle kızlara karşı.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynayla konuşmayı denedn mi hiç
Soran+1 yılbenimle konsmak istemsn
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkulunu bitirdin mi sen?
09 Yorumla
Soran+1 yılünidym
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum s rumuzlu sen degilmisin
Soran+1 yılanlamadım
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı ismin i dedim
Soran+1 yılhayr deglm yanlş kanı :)
Cevap sahibi+1 yılOda ayni
Cevap sahibi+1 yılUmarım emeline ulasirsin gönlünce olur
Soran+1 yılçok saolun insallah sizinde hayatsınız diledgnz gibi olur
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür
yazarsam senin de psikolojini bozarım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim ki zaten bozuk :D
Soran+1 yılbencede ama sallamayı ögren yasın geciyor
ciddi tecrübeli uzman biri lazım
00 YorumlaBu devirde kimin psikolojisi düzgün ki?
00 Yorumlasorunlarımı yazsam buraya sığmaz. o kadar yani. :)
00 YorumlaPsikiyatrist misin?
05 Yorumla
Soran+1 yıladay sayılırrm
Soran+1 yılanlatmak istersen dinlyeblrm ama seni.. :)
- +1 yıl
Bana da özelden mesaj atarmısın benimde biriyle konuşmaya çok ihtiyacım varda.
+1 yılGit ya bence sen iyi degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten iyim demedm insanlara yardm etmayi sevyrm
- +1 yıl
Nasıl yardım edeceksin mesela benim bir konu yuzunden psikolojim iyi değil nasıl duzeltecen
Soran+1 yılkimseye cevap verecegm ya da yardım edecgm demedim ki soruyu birdaha okumalısın ama elimden geleni yapmak isterm
zaten amaç yazp rahatlmk içndi- +1 yıl
Ama yazmışsın insanlara yardım etmeyi seviyorum seviyorsan özel gel
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer yerde Uçan vajinalar görüyorum :(
00 YorumlaObsesif im
02 Yorumla
Soran+1 yıltakıntılısn yani bir kişiyemi yoksa ggenel olark mı
+1 yılValla gayet iyiyim
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı