Ella doğum kontrol hapı değil ki. Ella son çare. Ertesi gün hapı. Doğum kontrol yöntemi ile kullanılmamalı. Yılda en fazla 2 kere kullanılmalı bu da kazalar olunca gebeliği önlemek için ama atayım kurşunu sonra her seferinde ella alırımlık durum yok.
Recetesiz istiyosan ella devam. Dk basi kullanirsan yumurtaliklarini curutursun. Bu kadar dert ediniyosan da gidersin doktora yazdirirsin dogum kontrol hapini hergun alirsin
Yasmin doğum kontrol hapı. Yanlış hatırlamıyorsam 21 tablet vardı ve düzenli kullanılması gerek ve hormonal bozukluklarda da kullanılıyor. Ella ise ertesi gün hapı cinsel ilişkiden sonraki 3 gün içinde alınırsa gebeliği önlüyor evet ancak bu son çare olmalı çünkü vücuda tonla zararı var hormonal sisteme yani bunu klasik bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanamaz diyorum.
İyi bir doğum kontrol hapıdır genelde yan etkileri yok sadece hergün aynı saatte düzenli almak gerekir. İyi bir koruyucu yöntemi. İçine boşalsada hamile kalmazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yasmin kalmadi. Ella var receteli de degil. Git al. Ama 100 lira civarinda
Teşekkürlerrr
Ella doğum kontrol hapı değil ki. Ella son çare. Ertesi gün hapı. Doğum kontrol yöntemi ile kullanılmamalı. Yılda en fazla 2 kere kullanılmalı bu da kazalar olunca gebeliği önlemek için ama atayım kurşunu sonra her seferinde ella alırımlık durum yok.
@Sigaravarmı yasmin farkli bisey mi? Dogum kontrol hapi istememis kaza olmasin demis
134 🥲
Aslında doğum kontrol hapı gibi bir şey istemiştim soruda belirtmemişim
Recetesiz istiyosan ella devam. Dk basi kullanirsan yumurtaliklarini curutursun. Bu kadar dert ediniyosan da gidersin doktora yazdirirsin dogum kontrol hapini hergun alirsin
Yasmin doğum kontrol hapı. Yanlış hatırlamıyorsam 21 tablet vardı ve düzenli kullanılması gerek ve hormonal bozukluklarda da kullanılıyor. Ella ise ertesi gün hapı cinsel ilişkiden sonraki 3 gün içinde alınırsa gebeliği önlüyor evet ancak bu son çare olmalı çünkü vücuda tonla zararı var hormonal sisteme yani bunu klasik bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanamaz diyorum.
Ya kendi yanlış sormuş o zaman ben bilgilendirmeyi yaptım
@Sigaravarmı cift hapli yasminle karistirdim demek ki. Ahahsjs
O ertesi gün ama
Kondom kullanın. Hormonlarınızı da bozmaz. En iyi korunma yöntemlerinden
sorunda aydınlanmadıysan yardımcı olayım arkadaşım ben eczacıyım.
Akıllıca, herhangi bir eczaneden reçetesiz alınır birde yedek almakta fayda var.
İyi bir doğum kontrol hapıdır genelde yan etkileri yok sadece hergün aynı saatte düzenli almak gerekir. İyi bir koruyucu yöntemi. İçine boşalsada hamile kalmazsın.
Doktor reçete etmeden alamazsınız. Zaten almayın da doktor en uygun olanı belirlesin ve yazsın.
reçetesiz neden yasmin diğer hap vs. değil
Anlamadım en bilindik yasmib
dogum kontrol hapı en iyisi
Yasmin zaten doğum kontrol hapı
Ertesi gün
Hapı
Alll
Evlimisiniz?
S2şme evlenmediysen
Evlimisin canım
Evet
Ella hapı kullan ya da prezervatif