akşam evdeyken çaydanlık taki sıcak su komple demlikle beraber bacağıma döküldü. Bacağım şu an görseldeki gibi. İz kalmaması için ne yapayım. Çok aşırı acıyor fakat kimseye belli etmiyorum. Eşim çok ağladı. Doktorlar acı eşiğin çok yüksek başkası olsa ciyak ciyak bağırır nasıl işe gittin bu halde diyorlar. Gerçekten de üç gün işe gittim böyle. Yürürken acımıyor durunca acıyor
Doktora gidip pansumanları ihmal etmeyin benim eşimin elleri yandığı zaman hava civa kürü uyguladık yarası kapandıktan sonra siz de deneyebilirsiniz ağrısı için de anestol krem sürdük silverdin, madecassol da çok iyi krem iz bırakmıyor geçmiş olsun
Uff geçmiş olsun. Maalesef kalır, benim de sol bileğimde küçük bir yara izi var. Sadece çaydanlığın buharı yüzünden oldu. Yanık hiç geçmez. Lazere gidebilirsin.
Geçmiş olsun. İlk 15 dakika su altında tutmanız gerekiyordu umarım tutmuşsunuzdur. Doktorun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanın ardından alternatif tıp yöntemlerine geçin. Yoruma bir link bırakacağım onu yapın hiçbir iz kalmaz.
Ben de kaza atlattım ameliyat dahi oldum buna rağmen bakımını iyi yaptığım için tamamen geçen izler oldu. Bazıları da görünmeyecek kadar azaldı. Yarayı temiz tutup ilaçlarınızı düzenli kullandıktan sonra hiçbir şey kalmaz merak etmeyin. Besleyici doğal tarifler de uygulayın ama kesinlikle. Attığım çok çok etkili bir yöntemdir mesela.