Ben böcek ısırıgı diye düşünüyordum ki
Zona diye bir hastalıkmış kimse desem saçmalama diyor nedir nw değildir nasıl geçiyor neden çıkar ki?
Zona diye bir hastalıkmış kimse desem saçmalama diyor nedir nw değildir nasıl geçiyor neden çıkar ki?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Su cicegi hastaligina neden olan virusun yaptigi bir hastalik. su cicegi gecirdiginde vucudundan bu virusu tamamen atamiyosun, vucut direncinin dustugu bir zamansa bu sekilde ortaya cikabiliyor. Bikac gunde gecmesini bekleme ama, bikac hafta surebilir. Aldigin ilaclari duzenli olarak kullan. Zona olarak baskasina bulastirma sansin yok bu hastaligi. Ama cocuklardan uzak dur yine de. Su cicegi olarak bulastirma riskin var.
Sicak soğuk değişimleri, şeker hastalığı sebelerinden. Sorunlu bölgeye kantaron yağını altı saatte bir yirmi dakika masaj yaparak sür ve mucizeyi seyret
Zona cilt hastalığı çıktığı yeri kıpkırmızı yapar deride dökülme olur halsizlik ateş filan yapar pansuman ve merhemle geçer. Babamda vardı ordan biliyorum
Bir cilt hastalığıdır. Böyle kaşıntıya, kabartıya ve döküntülere neden oluyor. Bedenin yorgun düşmesini sağlar. Tedavisi yoktur diye biliyorum..
Öyle mi? Erken teşhis gerçekten önemli.. Geçmiş olsun!
Cevap
3Cevap
babamda olmuştu 1 yıl falan sürdü geçmesi böyle kızamık gibi belirli bir yerde oluyor (bir el büyüklüğündeydi) ama kaşıntı veya acı hissi olmuyor, ilaç kullanmış mıydı hatırlamıyorum valla
babamında göbek kısmındaydı, doktora gittin mi gız?
ahahah her poku strese bağlıyor türkler :D ilaç falan verdi mi
1 veya 2 el büyüklüğünde olabiliyor endişe etme, ilaçları düzenli al aksatma ^^
Geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin
De bişi dicem eynammmm o avatar ne ya :D
benm de annem de çıkmıştı bu hastalık agrı yapıyormuş herhalde geçti ama nasıl bılmıtorum doktora git tedavisi var yani
Zona önce saçları döküyor sonra tenin buruşmaya başlıyor yani hızlı yaşlılık deniyor başka bir tıpta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar