+1 yılİnsanOglu Sabah Boyu Uzamis Olur.. Ama Oglene Dogru Boya baktinda Boyum kisamis Tepkisiyle Karsilaniyor.. Bunun sebebi..! Oglene Dogru kemiklerin Yerine Oturuyor O yuzden..
Bayan 25 yasina kadar Boyu uzar sonra Uzamaz..01 Yorumla
Soran+1 yılhep öğlen saatlerinde bakmışımdır. vay be 25 mi? erkeklerde sanıyordum ben
En İyi Cevaplar
+1 yılevde barfiks varsa günde 100 kere falan ona zıpla ama barfiks biraz yüksekte olsun. güven bana fıtness sporu yapıyorum salona gelenlere tavsiyemizdir ve olumlu sonuçlar alınıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılpeki çok teşekkür ederim yoğurt süt ne varsa öyle besleneceğim artık:D
- +1 yıl
doğru noktaya değindin protein ağırlıklı beslen. protein tozu falan alabilirsin istersen ama tabii ölçülü bir şekilde kullanmak şartıyla yoksa zarar görürsün.
Soran+1 yılonlar kilo aldırmıyor mu ayrıca kısır falan yapmıyor mu? o kas şişirenlerden diyorsun değil mi?
- +1 yıl
hayır senin dediğin kısır yapanlar anabolik steroidler. benim dediğim supplementler yani protein tozu vs.. tamamen doğal yollardan peynir altı suyuyla elde ediliyor. kilo aldıranlar ise karbonhidrat tozları.
Soran+1 yılhmm peki teşekkür ederim:) neredeyse herkes durumuma daha uzamaz diyor sen şahit oldun herhalde? kaç cm uzadılar?
- +1 yıl
fazla bişey bekleme büyüme hormonları duruyor 21 yaşından sonra. ama basket oynarsan veya dediğim barfiks olayını her gün düzenli biçimde yaparsan ve beslemene dikkat edersen. 1.60 rahat olursun emin ol :) 3 cm atan vardı bizde. biride 2.5 cm artmıştı. Protein tozu istemezsen onun yerine et tavuk zeytin peynir yiyebilirsin. 7 zeytin 1 yumurta proteinene eş değer oluyor. ama benden tavsiye protein tozunu bir spor hocası gözetimi altında al kullanıcaksan
Soran+1 yılhmm peki çoook teşekkür ederim:)
- +1 yıl
rica ederim :) özelden foto atabilirmisin vücudunun durumuna bakmam lazım. Kilon kaçtı bide?
+1 yılKız 1 cm e bu kadar sevinilirmi :-D:-D hadi biraz gerdir kendini 1.60 a az kaldı.. oyy kuzum yaa seni gördüm şükür dedimm 1.70 lik boyuma :-D:-D
04 Yorumla
Soran+1 yılay bilmiyorum ama 1 cm de 1 cmdir hem 1cm demek 1 kg fazla olabilirsin demek haha:D hem bana sakın 1.70i beğenmediğini demeee:D
- +1 yıl
Kızım kocam 1.95 ondan begenmiyom :-D:-D ama seni gördüm çok şükür dedimm :-D:-D
Soran+1 yılAllah canını almaya :D türkiyede tek beni mi kısa gördün:D
- +1 yıl
Yokkk kızz şaka yaptım tabiki :-D:-D neler var neler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım boy uzama 30 lu yaşlara kadar devam etmektedir :) Cristiano Ronaldo bile 26 yaşında 1 cm uzamıştı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvay be demek tek değilmişim olabilir umut var yihu:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
ınsanlar en son 20-25 yas aralığında ender de olsa (1-3cm arası) cok az uzama gösterirler. ama ıstersen SEN Bİ IKIN BELKI 3 cm daha UZARSIN puahaaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılpis seniD: sevincimin içine etme şurda:D
Soran+1 yılkabul ettiğim için kızmadım=) yihuuu ben zıplamaya atlamaya gidiyorum hadi byeee:D
Soran+1 yılolsun olsun:D ben istinalarla dolu br hayatta yaşadığım için olabilirim :D
+1 yılbelinde problem var miydi? egik durma kamburluk ya da skolyoz gibi. cunku uzarsa bir tek omurlar uzar da birazicik o yuzden dedim
06 Yorumla
Soran+1 yılyok tatlım aksine kamburum mu çıktı da boyum kısaldı diye üzüldüm ve boyumu ölçme cesaretine kalktım. bir baktım ki uzamışım =)
- +1 yıl
olur öyle vakalar, bir de sabah ve aksam ölcumleri arsdinda fark var. tabii bu farki etkileyen bircok faktör. bundan sonra uzamasi ihtimaller dahilinde degil
Soran+1 yılbebeğim hep öğlen saatlerinde ölçmüşümdür kendimi=)
- +1 yıl
daha uzamazsin, sans yok pek.1 cm normal.
Soran+1 yılistisnalarla dolu bir hayatta yaşadığım için 1.60 olacağıma inanıyorum nedense:)
- +1 yıl
umarim olursun ne diyelim
+1 yılBu hızla gidersen 70 yaşında 1.70 olabilirsin. Ha gayret ! :)
06 Yorumla
Soran+1 yılhahaha hadi bakalım:D
- +1 yıl
Şaka bir yana 24 yaşından sonra uzayamazsın diye biliyorum. Tam ergenlik biteli bayağı olmuş. İstisnai bir durum varsa boy uzamasıyla ilgili belki uzarsın ama daha önce öyle bişey duymadım.
Soran+1 yılişte ben de ona çok şaşırdım ya:) o yüzden çok sevindim. bir kaç aydır boyumu takmaya başlamıştım derken bir haftadır da kamburum mu çıktı kısaldım mı diye ölçmeye kalktım kendimi bir bktım aksine uzamışım o yüzden 1 cm için bu kadar seviniyorum:)
- +1 yıl
Belki de önceden kambur duruyodun ama bunu kafana takmaya başlayınca dik durmaya başladın ve boyunu 1 cm daha uzun ölçtün :)
Soran+1 yılama boy ölçerken zaten hep dik dururuz kiii:)
- +1 yıl
O zaman hayırlısı be gülüm :)
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşımdayim 10 cm fazlligim var sizler ufak tefek biriyim o yüzden sizler 1 tanesiniz ;) siz kısa boylular olmasaniz biz kısa erkekler napardik ;) :( :)
00 Yorumla
+1 yılhadi kutlayalım :D
https://img1.loadtr.com/b-193575-parti.gif01 Yorumla
Soran+1 yılyihuuuu atlayın zıplayın:D
+1 yılOluyor tatlım bende 22 yaşındayım 170 sanıyordum boyumu 1 yıldır hic ölçmedim gecen ölçtüm 174 olmuşum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılwow süper=)
+1 yılagaç mısın 24 yaşındasın bence çok bir şey bekleme 1 2 cm in hiç bir farkı yok boş bu mevzular kısa kızlar güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılolsun 1.60 olayım olsun:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzar şekerim :))) ama bir yerlere asılman esnemen lazım :) yaşım 19 1.75 boyum dahada uzuyorum :) 180 olsam iyiydi :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltatlım sen 19sun gene ama benim yaş baya ilerlemiş kızın boy atma yaşına göre ama çok mutlu oldum valla sağ ol:*
Cevap sahibi+1 yılbak dediklerimi yap bol bolda süt iç 30 a kadar uzarsın alla güven bana :D
boy gün içiresinde 1 cm zaten değişir salgılanan eklem sıvılarının miktarları günün belli saatlerinde farklılık gösterir..
00 Yorumla
+1 yıluykudan yeni uyandıyıp ölçtüysen sana uzamıs gıbı gelebılır (:
Insan anatomisine göre bayanların boyu 17 18 yasından sonra buyume hucrelerı kapandıgı ıcın uzamaz.01 Yorumla
Soran+1 yılhayatım istisnalarla dolu bu da onlardan biri olabilir:D öğlen saatlerinde boyumu ölçmüşümdür hep:D
Şükür namazı kıl ^^ 1 cm 1 cm dir, polislik sınavlarını yarımdan kaybeden var
02 Yorumla
Soran+1 yılkılayım kız valla=)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senedir boyumu ölçmemiştim uzamam artik diye ama 2 cm uzamışim bende nasil sevindim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) valla seviniyor insan ben 1 cme bile sevindim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen ortopediye git kemik testi yaptir. Epifiz bezlerin hala kapanmamis demekki ilginc. Egzersizlerle 160 olabilirsin demek bu
01 Yorumla
Soran+1 yılay öyle şeyler mi varmış tamam tatlım baktırayım erkek kardeşim 1.80 geçti ama ben böyle ufacık kaldım:D o büyüme genlerinden bana da gelir belki:D
hemen sana klasik bir türk sorusu. nelerle besleniyosun sende yoğurt süt bal diceksin dimi))
03 Yorumla
Soran+1 yılvallahi bilmiyorum üniversiteden yeni mezun oldum. son yıl ne bulduysam yedim:D
Soran+1 yılanam vallahi blmiyorum:) ama hormonlarım bozulmuş belki o yüzden olabilir
boyu her zaman akşamları ölç sabahları 1 cm fazla çıkabilir
00 Yorumla
+1 yıl157,5 -158,5 olmuş. 1,5 cm nin de lafı olmazzz. 160 dedimi ; al sana özgüven :)
00 Yorumla
+1 yılAmmk 1 cm den nolcak benim boyum 189 18 yasindayim artik uzamaz diyom bu 25 yasinda uzarmi diyo ne ictin bonzai mi
00 Yorumla
+1 yılSabah kalktığnda ölçtüysen bir, iki cm uzun olursun zaten :)
00 Yorumlaben 24 yasındayım geçenlerde boyumu ölçtüm 1.83 cıktı 1 sene önce 1.76 idim :D
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış ölçmüş olmayasın :/
02 Yorumla
Soran+1 yıldefalarca baktım anneme de baktırdım. emin olmak için eczaneye de gideceğim:D inş yanlış değildir=)
+1 yılyok ebenin. mı. sdsdsdsdsd
02 Yorumla
Soran+1 yıloha sen yaşıyor muydun:D
- +1 yıl
Benim adım afrolevent
anılarla yaşıyorum <3
+1 yılDevam devam uzarsın inanıyorum balık ye
02 Yorumla
Soran+1 yılbalık sütyoğurt peynir bunlar benim en sevdiğim yiyceklerdir artık:D
- +1 yıl
aynen yürü kim tutar seni :D
Kadeh kaldırıyoruz hemen
00 Yorumla
+1 yılbence uzama hep böyle selvigibi kal :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpis ya:D
+1 yılTakdir-i ilahi. Uzarsın belki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılahahha çok güldürdün tatlım ya:)
- +1 yıl
:))
+1 yılOlabilir. Hiç belli olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılIch hoffe :D Das ist super geil:D
- +1 yıl
Anlıyorum :D
Allah hikmeti iste canim ;-)
00 Yorumla
+1 yılKannst du deutsch sprechen?
013 Yorumla
Soran+1 yılja woher wissen Sie den?:D
- +1 yıl
Hab' dein kommentar da unten gelesen:)
Lebst du in der Türkei?
Soran+1 yılachso ok, ja ich lebe hier:)
- +1 yıl
Hab' ich mir gedacht, weil du mich per "Sie" angesprochen hast 😄
Soran+1 yılahaha also daran kann man merken, wer in Deutschland lebt oder i Heimat. :D und wo lebst du in Deutschland?:)
- +1 yıl
Wixxer? 😱 warum bist du so pervers? außerdem man redet mit einem mädchen nicht so!
- +1 yıl
Nein, ich lebe in Österreich 😊
Soran+1 yılwixxer ne demek?
- +1 yıl
@Timurlenk06 söylesin ne oldugu
Kusura bakma soran terbiyemi astigi icin cevirisini yapamam
Soran+1 yılanladım canım takılmayalım...
- +1 yıl
valla bana bir tane kız öğretti :D
- +1 yıl
@Timurlenk06 Anlamini bilmedigin kelimeleri kullanma ozaman!
- +1 yıl
kes sesini :D
Duş alma süreni azalt daha da uzarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılnöööy?
Soran+1 yılvallahi anlamadım:)
Soran+1 yılpeki sana da:)
sen bu gidişle 80 yaşında ay'a varırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılpff ya git:D
Sabah mı ölçtün boyunu?
00 Yorumlakız basın aya değecek azıcık eğil :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloff gece gece güldürdün:D :)
Gel ben 188 im 8 cm sana vereyim knk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılah anneeeem:* ver vallahi duacı olurum ömür boyu:D
+1 yıl20 yaşında 10 cm uzayan var
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 başka ben neredeyse 25im:D
- +1 yıl
Bişey olmaz sende 5- 6 cm uzarsin
Nasıl 1 cm uzattın belki dahada uzayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılkız vallahi bilmiyorum kilo almıştım hormonlarım bozuldu aslında vücudumun dengesi şaştığı için belki onun etkisi olabilir... ben kamburum mu çıktı boyum iyice kısaldı mı gibi bir ölçeyim dedm bir baktım ki uzamışım=)
+1 yıluzayan uzuyor yine uzarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılay çok mutluyum 1 cm bile insanı nasıl mutlu ediyor:D
50 yasna kadar yolu var :D
00 Yorumlaboy öğlen saatlerinde uzar akşama doğru kısalır.
00 YorumlaBana almanca ogret sana dua ederim uzarsin baya
00 YorumlaHer sene 1 cm uzarsin ; )
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yok o kadar olmasın :D
Soran+1 yıl30 yıl daha yaşadığımı düşünsene:D
+1 yılZürafa olmuşsun maşallah...
45 Yorumla- +1 yıl
:D çok mutlu olmuş anladım da 1 cm yav :D insaf insaf neydin ne oldun sanki demek ki 5 cm uzasa 10 yıl gençleşecek mutluluktan :DD
Soran+1 yılayıp ayıp...
- +1 yıl
ne dedik sanki =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBos ver boyle de tatlisindir sen :)
02 Yorumla
Soran+1 yılayyyyy:) teşekkür ederim:) olsun 1.60 olayım bir göreyim o günleri de:)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 cm ile kim kurtulmuş la bildigin demo oyunsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl:eline ne geçti?:/
Cevap sahibi+1 yılSiz milletle dalga geçerken birşey yok bir laf diyincemi zoruna gidiyo
Uzarsın inşallah :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİNŞ İNŞ:D
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHadi yine iyisin
01 Yorumla
Soran+1 yılehi ehi :D
HAHA KIZA BAK YA :D
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme ama ben kısaldım sanırken 1 cm uzamış olması 10 cm gibi bir şey oldu yani:D
+1 yılYüzüyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır:D kilo aldım aksine adasd:d
- +1 yıl
İsviçreli bilim adamları seni incelemeli :)
- +1 yıl
Hahahahahaha süper :-D:-D
Soran+1 yıl:D gelsinler anam:D
Zıpla sürekli
00 Yorumla
+1 yılAkıllı deli :)
00 YorumlaVah vah :)
00 Yorumla
+1 yılyemin et:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!