Sağlık Kızım hasta eşimin kan vermesi gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arkadaşlar yardımcı olun kızım hasta babasının kan vermesi gerekiyor babasıyla konuşmuyoruz ne yapacam Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar telefonu açtı benle birlikte olursan kan veririm diyor manyak mı ne dizi mi çekiyoruz yardımcı olun (lütfen dalga geçmeyin) Kızım hasta eşimin kan vermesi gerekiyor? Cevapla Babalık Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
itsmy_world Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Ya araya başkasını sokacaksınız mesela doktoru arasın kızın. ya da mecbur konuşacaksın. Bu durumda onunla konuşmuyorum triplerine girmemek lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kızım babasıyla konuşmuyor eşimde inat ediyor Yorumla itsmy_world +1 yıl Kızın konuşmalı değil ki. Sen konuşman lazım Yorumla Soran +1 yıl Ablasına söyledim inat ediyor Yorumla itsmy_world +1 yıl Bilmiyorum bende o zaman. Aile sorunlarınızı kendi aranızda çözmeniz lazım. Yorumla Soran +1 yıl Kızım bi iyileşsin Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Öyle bir şey mi var babası mecburen gelecek sende aramak zorundasın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyor telefonunuda kapatmış Yorumla Apollo421 +1 yıl Haberi var mı ki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Apollo421 +1 yıl Özele gelirmisin bi dk Yorumla Apollo421 +1 yıl Kan için diyorum Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Konu çocuk ve sağlık gurur yapmayacaksin arayacaksın o da paşa paşa gelecek 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyor işte Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Haberi var ve gelmiyor öyle mi Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Onun anne babası kardeşi Falan onları ara mevzu çocuğun sağlığı Yorumla Soran +1 yıl Büyük ablasını aradım kızım onunla konuşmuyor diye gelmek istemiyor dedi Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Ya böyle aptal insan mı olur çocuk bu ya. Başka aynı gurup kan olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor doktor öyle dedi ya annenin ya babanın eşiminki oluyor Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Hay ben onun gibi babanın MK. Serefsize bak sen ya Yorumla Soran +1 yıl Hayvan gibi bi vücuda sahip kan verse ne olur ya ne olur Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Vucud olsa ne olur ya adam değilmiş. Hastane polisine aratsana onu. Yorumla Soran +1 yıl Polis mi niye Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Sen git rica et. onlar arasın ikna ederler dinle beni Yorumla Soran +1 yıl Telefonu kapatmış yaaa şimdi aradık kesin uyumuştur Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Onun babasını falan numarası yoknu onu arat polislere gidip evden kaldırırlar olmaz böyle bişey Yorumla Soran +1 yıl Polis zorla mı kanı alacaklar ne Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Arkadaşım polis ikna eder sen dinle beni. Sonuçta çocuğun sağlığı önemli. Sen. Polise anlat durumu onlar yapar birseyler Yorumla Soran +1 yıl Polis ne yapsın ya zorla mı alacaklar Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Tamam arkadaşım Allah yardımcın olsun ben mi gelip koçanı getireyim o zaman. fikit veriyoruz ne kaybedersin denesen Yorumla Soran +1 yıl Sen mi getireceksin Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Şehir neresi yakınsa elimden geleni yaparim Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl getireceksin Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Bende bir babayim ikna ederim herturlu Yorumla Soran +1 yıl Zorla edemezsin onu Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Şehir neresi sen onu söyle Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Allah yardımcın olsun umarım inadı bırakır çocuk için ona üzülüyorum Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Tamam kabul sen kanı ver çocuk sağlığına kavuşsun diyeceksin sonrada yine hadi ordan çek gitsin Yorumla Soran +1 yıl Önce ben diyor Yorumla
Simdinapcaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl düzgünce ara söyle kızımız bu durumda diye konuşcaksın tabiki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ablasına söyledim kızım onunla konuşmuyor o da inat ediyor Yorumla Simdinapcaz +1 yıl siz arayın ciddi bi durum Yorumla Soran +1 yıl Benim telefonu açmıyor başka telefonla arayınca da yüzüme kapatıyor Yorumla Simdinapcaz +1 yıl mesaj atın Yorumla Soran +1 yıl Atıyorum cevap vermiyor Yorumla Soran +1 yıl Hayvan gibi bi vücuda sahip biraz kan verse ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Durumu anlatan sms at kızım hasta kan grubunuz uyuyor gelip verebilir misin de gelip verir zaten resmi ve kibar konuş kavga etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayvan gibi bi vücuda sahip kan verse ne olacak mesaj attım aradım o kavga etmek istiyor Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
bayançelik Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl burada önemli olan bı çocuğun sağlığı ise daha neden bekliyorsun adım atmak lazım 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ona söyledik onunla yıllar konuşmadığımız için inat ediyor Yorumla bayançelik +1 yıl Çocuğu için de inat ediyorsa artık yani ne biçim bı insan Yorumla Soran +1 yıl Niye boşandım sanıyorsun Yorumla bayançelik +1 yıl Ben senin niye bosandigini bilemem sonuçta ama çocuk onemli olan burada insan inadı gururu bir kenara bırakmali ben boşuna demiyorum herkes anne baba olmamalı diye Yorumla Soran +1 yıl Kızım kötü durumda o benle kavga etmek istiyor Yorumla bayançelik +1 yıl Sen kendini kan icinmi ona mecbur görüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacam Yorumla bayançelik +1 yıl Başka birini falan araya koyun mesela doktoru falan arasın söylesin Yorumla Soran +1 yıl İkna etse etse ablası eder ablasının telefonunuda açmıyor Yorumla bayançelik +1 yıl Doktor arasın ya da aile büyüklerinden sözü geçen birisi Yorumla Soran +1 yıl Telefonunu kapatmış şimdi aradık Yorumla bayançelik +1 yıl Allah yardımcın olsun ne diyim hangi sehirde yasiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla bayançelik +1 yıl Aynı şehirde olsaydık yardımcı olacağım belki bişey olurdu Yorumla Soran +1 yıl Kızıma ya bişey olursa Yorumla bayançelik +1 yıl İnşallah olmaz Allah'ın izniyle Yorumla Soran +1 yıl Olsa o adamı öldürürüm Yorumla bayançelik +1 yıl Allah'ın izniyle olmaz dua et sen Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl araya ortak tanıdık elçi sok arasın haber versin geçmiş olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gelmiyor telefonunuda kapatmış Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bidaha onun adını bile hatırlama ne ayıp bir şey kızı hasta onun düşündüğü şeye bakhastanede yatıyosa kızına kan bulunur siz nerde yaşyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kan grubum tutsaydı kızına kan verirdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nerede yaşıyorsunuz? yardımcı olabilirdik belki yakında falansanız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Konu evlatsa şeytanla konuşurum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Açmıyor telefonunu kapatmış Yorumla semxsem +1 yıl İletişimde birini ara Yorumla Soran +1 yıl Kim aradıysa kapatıyor yüzüne Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Konuşacaksın yani yapacak bi şey yok 0 13 Yorumla Soran +1 yıl İnatçı biri vermez Yorumla Donfalcone +1 yıl Çocuğu bu sana vermiyo çocuğuna veriyo Yorumla Soran +1 yıl Kızım onunla konuşmuyor o inat ediyor Yorumla Donfalcone +1 yıl Abi bi insan ne olursa olsun çocuğu İçin onu da yapar saçmalamayın lütfen Yorumla Soran +1 yıl Saçmalamıyorum eşim öyle biri Yorumla Donfalcone +1 yıl İğrenç bi adam Yorumla Soran +1 yıl Ya o yüzden boşandım işte Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla Donfalcone +1 yıl Knk troll mü Yorumla Soran +1 yıl Evet dizi çekiyoruz burada Yorumla Donfalcone +1 yıl 🤛🏻 Yorumla Soran +1 yıl Dizinin adı ne olsun Yorumla Donfalcone +1 yıl Ben sana söylicem dizinin adını da gizlisin Yorumla
KavunPeynir Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Konu sağlık yapacak bişey yok konuşacaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vermez inatçı biri Yorumla KavunPeynir +1 yıl Bu inat edilecek bi konu değil anlayacağını düşünüyorum 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Kızım onunla konuşmuyor o da inat olsun diye vermiyor Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
MehmetKskr34 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Sağlık gururdan daha önemli 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gurur yapmıyorum eşim inat ediyor Yorumla MehmetKskr34 +1 yıl Eşine bu durumu bildirmemen belki sana daha büyük tepki vermesine sebep olucaktır, sizin aranızdaki problemlerden çocuğun hiçbir suçu yokki Yorumla Soran +1 yıl Haberi var gelmek istemiyor Yorumla MehmetKskr34 +1 yıl Gelmek istememesi ilginç çocuğu için Yorumla Soran +1 yıl Maaşallah inat etmekte bir numara Yorumla MehmetKskr34 +1 yıl Yapcak bisey yok ozaman Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kan grubu ne 0 13 Yorumla Soran +1 yıl A b rh negatif Yorumla yavuzali06 +1 yıl kızılaya verilse olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyormuş (doktor dedi) Yorumla yavuzali06 +1 yıl hastaneye taze olarak mı verilecek Yorumla yavuzali06 +1 yıl baba şart olduğunu sanmıyorum hangi şehirde sin Yorumla Soran +1 yıl Gaziantep doktor öyle söyledi Yorumla yavuzali06 +1 yıl hastanede anons verdirin Yorumla Soran +1 yıl Baba kan verecek diyor doktor Yorumla yavuzali06 +1 yıl öyle bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum Yorumla yavuzali06 +1 yıl kan vermek o kadar basit değil ki Yorumla Soran +1 yıl Doktor özellikle anne veya baba dedi Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla yavuzali06 +1 yıl bana yaz konuşalım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ara gelsin 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kan grubu ne 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Ab rh negatif Yorumla Richardgör +1 yıl Kızı ayda kan yok mu Yorumla Soran +1 yıl Ya annenin ya babanınki oluyor Yorumla Richardgör +1 yıl A rh - benim iş görür mü Yorumla Richardgör +1 yıl Sallıyorsun sen Yorumla Richardgör +1 yıl AB negatif a negatiften kan alır Yorumla Soran +1 yıl Doktor diyor ben ne anlarım kandan Yorumla Richardgör +1 yıl Biz, de ciddiye alıp yazıyoruz bari bu konuda tröl yapmayın Yorumla Richardgör +1 yıl Hangi hastanedesin Yorumla Soran +1 yıl 25 Aralık devlet hastanesi Yorumla Richardgör +1 yıl Anteptemisin Yorumla Richardgör +1 yıl Arkadaşlar a, b, 0 rh negatif kanı olup antepte olanlar var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Richardgör +1 yıl Bunu güncelle yaz Yorumla Soran +1 yıl Sorumu güncelledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya araya başkasını sokacaksınız mesela doktoru arasın kızın. ya da mecbur konuşacaksın. Bu durumda onunla konuşmuyorum triplerine girmemek lazım
Kızım babasıyla konuşmuyor eşimde inat ediyor
Kızın konuşmalı değil ki. Sen konuşman lazım
Ablasına söyledim inat ediyor
Bilmiyorum bende o zaman. Aile sorunlarınızı kendi aranızda çözmeniz lazım.
Kızım bi iyileşsin
Sorumu güncelledim
Öyle bir şey mi var babası mecburen gelecek sende aramak zorundasın
Gelmiyor telefonunuda kapatmış
Haberi var mı ki
Evet
Özele gelirmisin bi dk
Kan için diyorum
Sorumu güncelledim
Konu çocuk ve sağlık gurur yapmayacaksin arayacaksın o da paşa paşa gelecek
Gelmiyor işte
Haberi var ve gelmiyor öyle mi
Onun anne babası kardeşi Falan onları ara mevzu çocuğun sağlığı
Büyük ablasını aradım kızım onunla konuşmuyor diye gelmek istemiyor dedi
Ya böyle aptal insan mı olur çocuk bu ya. Başka aynı gurup kan olmuyor mu
Olmuyor doktor öyle dedi ya annenin ya babanın eşiminki oluyor
Hay ben onun gibi babanın MK. Serefsize bak sen ya
Hayvan gibi bi vücuda sahip kan verse ne olur ya ne olur
Vucud olsa ne olur ya adam değilmiş. Hastane polisine aratsana onu.
Polis mi niye
Sen git rica et. onlar arasın ikna ederler dinle beni
Telefonu kapatmış yaaa şimdi aradık kesin uyumuştur
Onun babasını falan numarası yoknu onu arat polislere gidip evden kaldırırlar olmaz böyle bişey
Polis zorla mı kanı alacaklar ne
Arkadaşım polis ikna eder sen dinle beni. Sonuçta çocuğun sağlığı önemli. Sen. Polise anlat durumu onlar yapar birseyler
Polis ne yapsın ya zorla mı alacaklar
Tamam arkadaşım Allah yardımcın olsun ben mi gelip koçanı getireyim o zaman. fikit veriyoruz ne kaybedersin denesen
Sen mi getireceksin
Şehir neresi yakınsa elimden geleni yaparim
Sen nasıl getireceksin
Bende bir babayim ikna ederim herturlu
Zorla edemezsin onu
Şehir neresi sen onu söyle
boş ver
Allah yardımcın olsun umarım inadı bırakır çocuk için ona üzülüyorum
Sorumu güncelledim
Tamam kabul sen kanı ver çocuk sağlığına kavuşsun diyeceksin sonrada yine hadi ordan çek gitsin
Önce ben diyor
düzgünce ara söyle kızımız bu durumda diye konuşcaksın tabiki
Ablasına söyledim kızım onunla konuşmuyor o da inat ediyor
siz arayın ciddi bi durum
Benim telefonu açmıyor başka telefonla arayınca da yüzüme kapatıyor
mesaj atın
Atıyorum cevap vermiyor
Hayvan gibi bi vücuda sahip biraz kan verse ne olacak
Sorumu güncelledim
Durumu anlatan sms at kızım hasta kan grubunuz uyuyor gelip verebilir misin de gelip verir zaten resmi ve kibar konuş kavga etme
Hayvan gibi bi vücuda sahip kan verse ne olacak mesaj attım aradım o kavga etmek istiyor
Sorumu güncelledim
burada önemli olan bı çocuğun sağlığı ise daha neden bekliyorsun adım atmak lazım
Ona söyledik onunla yıllar konuşmadığımız için inat ediyor
Çocuğu için de inat ediyorsa artık yani ne biçim bı insan
Niye boşandım sanıyorsun
Ben senin niye bosandigini bilemem sonuçta ama çocuk onemli olan burada insan inadı gururu bir kenara bırakmali ben boşuna demiyorum herkes anne baba olmamalı diye
Kızım kötü durumda o benle kavga etmek istiyor
Sen kendini kan icinmi ona mecbur görüyorsun
Ne yapacam
Başka birini falan araya koyun mesela doktoru falan arasın söylesin
İkna etse etse ablası eder ablasının telefonunuda açmıyor
Doktor arasın ya da aile büyüklerinden sözü geçen birisi
Telefonunu kapatmış şimdi aradık
Allah yardımcın olsun ne diyim hangi sehirde yasiyorsun
Gaziantep
Aynı şehirde olsaydık yardımcı olacağım belki bişey olurdu
Kızıma ya bişey olursa
İnşallah olmaz Allah'ın izniyle
Olsa o adamı öldürürüm
Allah'ın izniyle olmaz dua et sen
Sorumu güncelledim
araya ortak tanıdık elçi sok arasın haber versin geçmiş olsun
Gelmiyor telefonunuda kapatmış
Sorumu güncelledim
bidaha onun adını bile hatırlama ne ayıp bir şey kızı hasta onun düşündüğü şeye bak
hastanede yatıyosa kızına kan bulunur siz nerde yaşyorsunuz
kan grubum tutsaydı kızına kan verirdim
nerede yaşıyorsunuz? yardımcı olabilirdik belki yakında falansanız
Gaziantep
Sorumu güncelledim
Konu evlatsa şeytanla konuşurum
Açmıyor telefonunu kapatmış
İletişimde birini ara
Kim aradıysa kapatıyor yüzüne
Sorumu güncelledim
Konuşacaksın yani yapacak bi şey yok
İnatçı biri vermez
Çocuğu bu sana vermiyo çocuğuna veriyo
Kızım onunla konuşmuyor o inat ediyor
Abi bi insan ne olursa olsun çocuğu İçin onu da yapar saçmalamayın lütfen
Saçmalamıyorum eşim öyle biri
İğrenç bi adam
Ya o yüzden boşandım işte
Sorumu güncelledim
Knk troll mü
Evet dizi çekiyoruz burada
🤛🏻
Dizinin adı ne olsun
Ben sana söylicem dizinin adını da gizlisin
Konu sağlık yapacak bişey yok konuşacaksın
Vermez inatçı biri
Bu inat edilecek bi konu değil anlayacağını düşünüyorum 🤔
Kızım onunla konuşmuyor o da inat olsun diye vermiyor
Sorumu güncelledim
Sağlık gururdan daha önemli
Gurur yapmıyorum eşim inat ediyor
Eşine bu durumu bildirmemen belki sana daha büyük tepki vermesine sebep olucaktır, sizin aranızdaki problemlerden çocuğun hiçbir suçu yokki
Haberi var gelmek istemiyor
Gelmek istememesi ilginç çocuğu için
Maaşallah inat etmekte bir numara
Yapcak bisey yok ozaman
Sorumu güncelledim
kan grubu ne
A b rh negatif
kızılaya verilse olmuyor mu
Öyle olmuyormuş (doktor dedi)
hastaneye taze olarak mı verilecek
baba şart olduğunu sanmıyorum hangi şehirde sin
Gaziantep doktor öyle söyledi