Bunu isteyenin bir sebebi vardir linclemeyin yardimci olun lütfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yok ya niye linleyelim. ama nedeni neki. bir sağlık sorunu vs mi var. anlatmak istermiisn
Beni dinleyebilcek biri cıktı sonunda sevgilim tarafindan zorla ilişkiye girmeye zorlandim ama yapamadi menisi vajina üzerime geldi ben iki hafta sonra idrar testi yaptim cıkmadi kan testi yapmaktan korktum kayitlara gecer dediler o sıra hamilemiydim bilmiyorum strestenmiydi bir ay ara kanama lekenme akıntı yaşadım vardıda düşük mi yaptim bilmiyorum keske kan testi yaptirsaydim ilk defa böyle seyler başıma geliyor eğer düşük yapmişsam bebek parcasi kalmis olabilir içimde gittim kadin diguma ama bana alttan muayene edemiceğinj söyledi karnımdan baktı ancak alltan muayenede anlaşılıyormuş çogu yorumlara baktim her gün arastirmalar yaptim birde 4 ay oldu ben kafayi yicem kızlık zarım engelmiş ki artk pskolojik olarak dram geçiriyorum
Anladım. Meni rahmine ulaşmamışsa hamile değilsindir. Zarın zaten bozulmamış. Muhtemelen stres ve psikolojidendir. Kendini kötü mü hissediyorsun.
Aktı ama direk sildim peceteyle yinede gitmismidir bilmiyorum
Ya sanmam. Penisi vajinana girmemiş ki. Zaten kızlığın bile bozulmamış.
Bozulmadı girmedi meni aktı bundan korkum benim
O zaman sıkıntı yapma ya. Meni rahmine ulaşmamıştır. Senin ki büyük ihtimalle psikolojik
Çıkamıyorum bu pskolojiden icim rahat etmiyo kendimi inandırmam lazım ama sürekli beynimde bir düsünce 4 ay oldu ben diyorum düsükse eğer icimde parca kaldiysa vs karından ultrasondada görülmezmis böyle düsük bebek es parcasi vs
Hmm sen baya takmışsın kafana. Kendi kendine psikolojik sıkıntı yapmışsın. Bu arada sevgilin nasıl zorla yaptı ya
Kimseyle olamiyim diye beni arabaya kitledi konusmamiz lazm dedi cağırdı eski sevgilimdi
Hmm baya dengesizmiş ya. Olur mu öyle şey. Buna tecavüz denir 😔
Evet resmen beni yaşarken öldürdü
Evet öyle olmuş. Neyse üzme kendini fazla. Arkada bırak. Yeni bir sayfa aç, önüne bak.
tecrübeli bilgili birinden tavsiye almak istersen yardımcı olabilirim
Okey kayganlaştırıcı al, önce kullan, sonra şişesini sok, hiç biri olmazsa yazarsın bana
nasıl bozmak istersin
Baya istiyorum muayene olmama engel bişeyi neden bozmuyumki
Sebebi ne ki böyle biseyin
Tabiki senin kararin bunu kendin yapabilirsin
sevgilim tarafindan zorla ilişkiye girmeye zorlandim ama yapamadi menisi vajina üzerime geldi ben iki hafta sonra idrar testi yaptim cıkmadi kan testi yapmaktan korktum kayitlara gecer dediler o sıra hamilemiydim bilmiyorum strestenmiydi bir ay ara kanama lekenme akıntı yaşadım vardıda düşük mi yaptim bilmiyorum keske kan testi yaptirsaydim ilk defa böyle seyler başıma geliyor eğer düşük yapmişsam bebek parcasi kalmis olabilir içimde gittim kadin diguma ama bana alttan muayene edemiceğinj söyledi karnımdan baktı ancak alltan muayenede anlaşılıyormuş çogu yorumlara baktim her gün arastirmalar yaptim birde 4 ay oldu ben kafayi yicem kızlık zarım engelmiş ki artk pskolojik olarak dram geçiriyorum
Rahat biseyin yok hamile kalmamissin
Ama neden ara kanama leke akinti yaşadım belki düşürdüm vardi
Seni becerememis ki konuşturma simdi burada beni
Becermeden de meni denen sey hamile bırakabiliyomus
Hayır efendim birakamaz konuşalım mi senle ister misin
Olur
Takip at
İçine bir şeyler sokucan sadece o kadar
Acı çekmem demi
Biraz acır herhalde
Sebze meyve alabikirisn içeri simdi rahat rahat nasil yazim bacim nzbsbsh
Kayganlaştırıcı al ince bişey sok
Kayganlaştırıcı ne ki
Kolay girmesi için canının yanmaması için kullanılan jel, bir de mastürbasyon yap öncesinde, neden böyle bir şey istiyorsun
sevgilim tarafindan zorla ilişkiye girmeye zorlandim ama yapamadi menisi vajina üzerime geldi ben iki hafta sonra idrar testi yaptim cıkmadi kan testi yapmaktan korktum kayitlara gecer dediler o sıra hamilemiydim bilmiyorum strestenmiydi bir ay ara kanama lekenme akıntı yaşadım vardıda düşük mi yaptim bilmiyorum keske kan testi yaptirsaydim ilk defa böyle seyler başıma geliyor eğer düşük yapmişsam bebek parcasi kalmis olabilir içimde gittim kadin diguma ama bana alttan muayene edemiceğinj söyledi karnımdan baktı ancak alltan muayenede anlaşılıyormuş çogu yorumlara baktim her gün arastirmalar yaptim birde 4 ay oldu ben kafayi yicem kızlık zarım engelmiş ki artk pskolojik olarak dram geçiriyorum
4 aydır regl olmadın mı
Penis vajina içerisine girip içine boşalmadıysa hamile kalman mümkün değil, ki böyle olsa bile ilk seferde hamile kalma ihtimali düşük, hamile kalmadın korkma, regl olmadıysan aşırı stres yaptığın, korktuğun içindir.
İcine girmedi vajina yakinina bosaldi
Neden bozmak istiyorsun sebebi ne
Hmm vibratör bul boz
Bişeyler sokarsan bozulur
Saçmalama ona göre muayene olursun
Oldum ama karından yapti detaylisi öyleymiş ben günlerdir şüphelerle uyumaktan sıkıldım bozcam
ultrasona verse ne varsa çıkar zaten trolsün herhal de
Karından ne kadar görebilir tam anlasılmazmış
Saçmalıyorsun şu an ama bana yutturaman bilmeyen yutar
Neyi saçmalıyorum kardeşim neyi ima ediyosun ya sorum acık net orada derdimi de söylüyorum neyi yutturuyum daha burada bir günlük konuştuğum kişisin
Muayene mi
Evet vajina ultrason
Anlamam peki
Elinle
Elimle zedelermişim bozulma olmazmis
Onundiyen halt etmis
Neden istiyosun
Knka 4 ay önce hamilemiydim bilmiyorum emin değildim lekeli akıntılarimda oldu ben düşük mi yaptim yoksa diye düsünüyorum yapmissam içimde parçası kalmis olma ihtimali var olabilir muayene olmak icin gittiğimde doktor kızlıktan dolayi edemem dedi
canım misn kızlık. Varsa hamile kalamazsn. İlişkiye girmednden eminsen sorun yok
Yardimci olayim hemen
elinle boz
Yardımcı olurum
Bir kalem bile yeter
Olmaz diyolar ki
Nasıl olmuyor
Tam bozulmazmış
Daha kalın bir nesne dene
neden?
Her türlü bozarsin
Oklava