Sağlık Boy uzatma ameliyatı oldum sorularınızı alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Boy uzatma ameliyatı oldum sürecim devam ediyor sorularınızı sorabilirsiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Boy uzatma ameliyatı oldum sorularınızı alabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mybc2014 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İlk defa duydum nasıl bişey boyun kaç cm di kaç cm oldun/olacaksın 0 8 Yorumla xpetx +1 yıl Seneye 1.90 Yorumla Mybc2014 +1 yıl Hahahah çok komik Yorumla xpetx +1 yıl Hatta annesi seneye de giyer diye aldığı eşyalar yeni yeni değerlenecek Yorumla Mybc2014 +1 yıl Ya niye insanlarla dalga geçiyorsun ergen misin acaba? Yorumla xpetx +1 yıl Evet ergenim? Sen niye ergenler ile dalga geciyorsun asaliyorsun ergen mısın diye? Yorumla Mybc2014 +1 yıl İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş ben ergen misin diye teyit etmek amaçlı sordum sen anladığın gibi cevaplamissin belli ki Yorumla Soran +1 yıl Tibiadan 7 cm uzamayı planlıyorum Yorumla Mybc2014 +1 yıl Ayyy merak ettim boyumu uzatma gibi bı hevesim yok ama internetten bı araştırayım Yorumla
xpetx Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Benimkini de uzatabilirler mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben nerden bilebilirim Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Nasıl bir amelıyat anlatırmısın lütfen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Youtube den izle doktorlar anlatıyor boy uzatma yazarsan çıkar Bacağa çivi yerleştiriliyor ve günde 1mm uzama sağlanıyor Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ne ara bu kadar düştün? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanışıyor muyuz 😂 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun gereksiz bir ameliyat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerekliliğine ben karar veririmteşekkürler Yorumla
Victorius Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl kaçtan kaç oldun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün ameliyat oldum 3,4 aylık bir süreç Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayda kaç cm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Günde 1 mm Yorumla
Isızımmsız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl O kadar kısamıydın 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kısa değilim alt bacağımı estetik amaçlı uzatıyorum Yorumla Isızımmsız +1 yıl Anladım Neden böyle birşeye gerek duydun Yorumla Soran +1 yıl Estetik amaçlı uzun alt bacak kadında güzel duruyor Yorumla Isızımmsız +1 yıl Öylemiymiş Yorumla Isızımmsız +1 yıl Boyun kaç oldu Yorumla Soran +1 yıl Daha dün ameliyat oldum 3 aylık bir süreç bu 7cm uzamayı planlıyorum Yorumla Isızımmsız +1 yıl Bacak boyunu uzatıyorsun estetik amaclı başka estetik yaptırdın mı ilk defa mı Yorumla Soran +1 yıl Yaptirdim baska estetik Yorumla Isızımmsız +1 yıl Baya tecrübelisin bu konularda o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aynen 3. Ameliyatimi kendim yapmayi planliyorum hatta Yorumla Isızımmsız +1 yıl Güzelmiş seviyorsun o zaman sen estetik yaptırmayı Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi hobim Yorumla Isızımmsız +1 yıl Nerelerine yaptırdın Yorumla
Oksipital Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Uzadın mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün oldum ameliyat 5 gün sonra uzama başlıyor İnşAllah Yorumla
Doruk111 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Kaçtın kaç oldun? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün ameliyat oldum uzama başlamadı henüz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk defa duydum nasıl bişey boyun kaç cm di kaç cm oldun/olacaksın
Seneye 1.90
Hahahah çok komik
Hatta annesi seneye de giyer diye aldığı eşyalar yeni yeni değerlenecek
Ya niye insanlarla dalga geçiyorsun ergen misin acaba?
Evet ergenim? Sen niye ergenler ile dalga geciyorsun asaliyorsun ergen mısın diye?
İnsanın fikri neyse zikri de o olurmuş ben ergen misin diye teyit etmek amaçlı sordum sen anladığın gibi cevaplamissin belli ki
Tibiadan 7 cm uzamayı planlıyorum
Ayyy merak ettim boyumu uzatma gibi bı hevesim yok ama internetten bı araştırayım
Benimkini de uzatabilirler mi?
Ben nerden bilebilirim
Nasıl bir amelıyat anlatırmısın lütfen
Youtube den izle doktorlar anlatıyor boy uzatma yazarsan çıkar
Bacağa çivi yerleştiriliyor ve günde 1mm uzama sağlanıyor
Ne ara bu kadar düştün?
Tanışıyor muyuz 😂
Geçmiş olsun gereksiz bir ameliyat
Gerekliliğine ben karar veririm
teşekkürler
kaçtan kaç oldun
Bugün ameliyat oldum 3,4 aylık bir süreç