Foster kullanan var mı bir işe yariyor mu bende hiç bir ise yaramiyor ama doktor verdi?
Sizin kullandığınz ilaçlar ney
Sizin kullandığınz ilaçlar ney
Bende foster kullanıyorum. içinde kortizon varmış diye duydum :( neyse 😥 şimdi normal de astım spreyi işe yaramadığını zaman astımı tetikleyen bişey vardır. psikolojik etkenlerden astım tetikleniyor olabilir veya alerjin varsa ondan dolayı olabilir. ilaç sadece astımı tedavi etmeye çalışır asıl tedavi amacı kullanırız onu. sen ventolin kullanmalısın nefesin tıkandığında foster sadece tedavi amacı kullanılıyor. oda işe yaramıyor ise senin astımını tetikleyen etkenler vardır. astım neden tetikliyor? Diye düşünüp sebebini bulman gerek. astım krizini ilaçlar sadece önlemesi için yardımcı olur. eğer kullandığın ilaçlar işe yaramıyor ise astımı tetikleyen etkenler vardır
Bende Astım hastasıyım ve Foster kullanıyorum nefes almakta çok zorluk çekiyordum hatta yürümeyiyordum ama foster kullandıktan sonra normale döndüm sayılır fakat son zamanlarda gırtlağımda acaip bir ağrı oluştu acıyor şişmiş gibi adeta acaba foster yüzünden mi bilemiyorum birde ses kısıklığı yapıyor Ventolin kullandım o çok hafif kalıyor
Bazı gıdalar var onları kullan iyi geliyor die biliyorum
Pulmicort falan kullandım ama ventolini tek geçerim..
Aynen ventolin kullanıyorum bende direk acıyor nefesi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar