Bence bu kişiden kişiye değişir. Anlaşılan babanız ilgi bekleyen birisi ve hasta olunca da bunu çok belli oluyor. Bir an düşündüm de, hasta olsam sanırım tek kişilik karanlık bir odada köşedeki yatağa girip vakti beklerdim ya da bir çaba içine girerdim.
Ben hasta olsam da yatmam asla. Grip bile benden yoruluyor. 😃 İki gün durmaz grip bende. Mutlaka geçsin diye bir şeyler yaparım. Erkeklerin geneli öyle oluyor. Hastalığı sevemedim hayatım boyunca.
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Yani şimdi hangi kadın sevdiğini nazlamayı sevmez ki? Kadınlar çok onore olur sevdiği biricik erkeğinin çorbasını ayrı, yorganını, ilacını ayrı, yamacına oturup" aşkım korkma ölmeyecen, daha önünde benimle upuzun yılların var, aslanım benim, sen o virüsü yenersin, ben sana güveniyorum, sen dünyanın en güçlü erkeğisin" diye gazlamayı ayrı sever bence. Hani bilemedim yani ben sevdiğimi ilerde olursa böyle düşünüyorum, net... #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Biz erkeklerde regl dönemimiz yok ağda sorunumuz yok hamilelik sorunumuz yok e bundan dolayı pek acı çekmeye alışkanlığımız olmadığı için hastalanınca halden düşüyoruz
Çünkü günlük hayatta toplumun bizden beklediği gibi herhangi bir sağlık sorunumuz olmadığı sürece güçlü durmamız gerekli. O yüzden en ufak üşütmede ölüp ölüp diriliriz, ilgi görmeyi bekleriz.