Sağlıklı olmanın
Bakımlı olmanın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aslında ikisi. Hijyenik olmazsak sürekli mikrop kapar hasta oluru. Örneğin tuvaletten çıkınca elini yıkamayan insanlar var. Gerçekten çok iğrenç ve sağlıksız bir durum. Ama hijyen bakım demek de oluyor. Yüzümü jel ile yıkamazsam ve sadece su ile yıkarsam çok yağlı ve kirli duruyor. Bakımsız duruyor. Ya da ayak tırnaklarımı özellikle kış aylarında kimse görmüyor ama ben yine de evde pedikür yapıyorum. Bu benim kendime verdiğim özenin kanıtı aslında.
Hijyenik olmak hem sağlıklı olmak hem de bakımlı olmak demektir. Bu ikisini birbirinden ayırmak pek mümkün değil. Hijyen sağlanmazsa sürekli mikrop kapar ve hasta oluruz. Aynı zamanda da bakımsız görünebiliriz. Mesela dişini fırçamalamayan insanları düşününce hem bakımsız görünürler hem de diş sağlığı bozulur.
Aslında ikisi de ama hijyen olmadığında sağlık daha çok tehlikeye girer. Bakım olayı biraz görsel bir şey. Dışardan belli olmaz belki hijyen eksikliği. Bakımlı görünebilir insan yine de. Ama sağlığı ciddi anlamda etkiler. O yüzden Sağlıklı olmanın diyorum.
Sağlıklı olmanın en temel şartı hijyen olmaktır. Tabi bunu abartıp faydalı bakterileri ve savunmayı öğrenmeniz gerekecek kadar olan kötü bakterileri bile yok edecek noktaya getirerek bünyenizi zayıflatmamak koşulu ile..
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Bakımlı olmak benim için kendimi iyi hissetmem demektir.
Sağlıklı Olmak En çok Pisliğin azı bile çok kötü Temiz olmak insana huzur verir hem hijyenik olur hemde sağlıklı ikisi de
Sağlıklı olmanın bir parçası..
Nedeni bakım gibi gözüken bir şey değil, insanın kendi ve sağlığı için yapması gereken bir temizlik..
Hijyen şart 🤣🤣
Her ikisi de jsjs bakımsız olup temizini görmedim ama.
Sağlıklı olmanın parçası. Hijyen yoksa mikrop vardır. Sonra da hastalık.
Sağlık açısından da bakım açısından da değerlendirilebilir
Sağlıklı olmanın parçası benim için. Temizlik psikolojik olarak rahatlatıcı
Hijyen hem sağlık hem bakım hem de kişinin kendine ve çevresine olan saygısının bir parçasıdır.
Sağlıklı olmanıntabıkı sonucta sağlıklı ınsan bakımlı olur
önce sağlık benim için
Bakımlı olan insan sağlıklıdır.
Önce sağlık sonra bakım
Sağlıklı olmanın bir parçası hijyen...
Sağlık için yapıyorum tabii
Önce sağlık icin sonra bakım.
Hijyen hem bakım hemde sağlık için önemli
Hem sağlık hem de bakım
Hijyen benim için kişisel bir bakım sayılır.
Sağlıklı olmanın parçası.
Sağlığın varsa bakimlisindir
Sağlık tabiki
Hijyen=Sağlık
Sağlıklı olmanın
İkiside
Ikisinin de parçası
Sağlıklı olmanın.
Sağlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?