Sırt ağrısı, kilo kaybı ateş yorgunluk da dahil. Sırt ağrısı 2 sene önce başladı sürekli ağrı yok doktora gittim ultrason ve bt yaptı bir problem görünmüyor dedi. Googleye sikayetlerimi yazdığım da kanser diyor. Dışkı da kan ilk defa olan bir durum ve makatta yanma da oluyor. Nedir bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli karın da guruldama da oluyor. Aç ya da yok farketmeksizin.
Ya bu teze şeylerde internete bakma en ufak şeylerde kanser yapıyor öldürüyor internet. Burunda siyahlık için kanser teşhisi koymuştu internet 😂😂 içimi rahatlat ilk fırsatta doktora git muayene ol
Makatta çatlağı var ve çatlatan mikrop kapmışsın, muhtemelen mikrop vücutta ilerlemiş sırt ağrın mikrobun kemiğe ilerlediğini söylüyor hemen birürolopa muayene ol, ameliyat olabilirsin çünkü iltihap cerrahi temizleniyor, recep gül vardı başhekim ist üni hastanesi çapa ya da cerrah paşa ulaşmaya çalış
Ama ben sırt ağrısı için de fizik tedaviye gittim anti nükleer antikor aso ve ige pozitif çıktı sadece geri kalan her şey normal romatizmal her şeye de bakıldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya bu teze şeylerde internete bakma en ufak şeylerde kanser yapıyor öldürüyor internet. Burunda siyahlık için kanser teşhisi koymuştu internet 😂😂 içimi rahatlat ilk fırsatta doktora git muayene ol
Bir ihtimal makatta çatlak ve mikrobun o bölgede iltihaplanıp kemiğe yürümesi diye düşünüyorum, kan kırmızı ı koyu renklimi
Makatta şişlik var zaten ama sırt ağrısı da eşlik ediyor maalesrf parlak kırmızı koyu değil
Makatta çatlağı var ve çatlatan mikrop kapmışsın, muhtemelen mikrop vücutta ilerlemiş sırt ağrın mikrobun kemiğe ilerlediğini söylüyor hemen birürolopa muayene ol, ameliyat olabilirsin çünkü iltihap cerrahi temizleniyor, recep gül vardı başhekim ist üni hastanesi çapa ya da cerrah paşa ulaşmaya çalış
İdare ten potasyumlu ılık banyoda otur tuvaletten sonra, kabız olmamaya çalış, proctolog keremin popoya giren uçlusu var, ondan kullan günde 3 defa
Hiç senin gibi düşünmemiştim fakat bayağı mantıklı
Ama bu çatlak dediğin şey 2 sene sürer mi
Hayat boyu sürer geçmez ameliyattaçözüm değil ama iltihabı alman lazım
Duaet bilen bir uzmana denk geldin
Doktor musun
Şişştttt
Ama ben sırt ağrısı için de fizik tedaviye gittim anti nükleer antikor aso ve ige pozitif çıktı sadece geri kalan her şey normal romatizmal her şeye de bakıldı
Git baktı dediğimi dinle
Teşekkür ederim eğer dediğin gibiyse gelip yorumuna cevap vericem tekrar :)
Sen iyileş gerisi fasafiso geçmiş olsun kuzum
Çok teşekkür ederim
Bişi diil kuzum
Ooo google söyle ilaclarini da yazsin tedaviyede Google başlasın
Ürkütücü gerçekten
Tenya veya kurt olabilir ama bir doktora gozuk uyurken agzinin suyu akıyor mu
Yok akmıyor onun için göründüm yok dedi
Bagsur felan olabilirmi
Sırt ağrısı yapar mı ki
Sirt ağrısı farkli bagsur farkli
Belki de hemoroid. Hemen kansere bağlamamak lazım.
Kanlı ishal?
Yok ishal yaşamıyorum
Kanser değilsindir emin ol
Nerden biliyorsun
Ya kanser böyle mi anlaşılır bu kadar da basitleşmeyin
Belirtileri taşıyorum ama nette yazan belirtiler
internete bakarsan bende de kanser vardı sadece midemi bozmustum la