Skolyoz hastaları burada mi arkadaşlar? Bilen kisilere bir sorum var :)?

Merhaba 10 derece civarinda hatta daha az skolyozum var fizigimde hicbir sknti yok cok şükür hic bir belirginlik yok gerci 10 derece skolyoza girmiyor. Yasim itibariyle de skolyozum ilerlemezmis. Ama ilerlemez demekle de bunu ihmal etmememiz gerek skolyoz adaylari ve hastalari buna onlem almalilar kesinlikle omur boyu spor yapmalilar bir ay kadar kisa sure olsu bunu tesadufen ogrendim ve cok sukur ileri bir durum yok hic ogrenmeseydim belki hic farketmeyecektim. Plates ve fitnessa baslamayi dusunuyorum bayagi arastirsim prf. Drlara danistim yani yuzme deniyor plates deniyor sizin bir deneyiminiz var mi? Skolyoz aday ve hastalarina acil sifalar diliyorum. Gerci cok fazla arastirdim iyi gelecegini biliyorum skolyozla ilgili baska sorularınız varsa bana ozel mesajla danisabilirsiniz. Cunku skolyoz hastalarının cidden aklinda binlerce soru beliriyor ve bu sorulari giderecek birilerine ihtiyac duyabiliyor :) deneyimleriniz varsa lutfen yazin. Kendim gunluk egzersizlerimi ve yuruysumu sabah aksam yapiyorum yine de bilgi almak istedim..
Skolyoz hastaları burada mi arkadaşlar? Bilen kisilere bir sorum var :)?