Tuvalete çıkamıyorum kafayı yiyeceğim?

Çarşamba akşamı çok kötü bir karın ağrısıyla saatlerce tuvalette kaldım. Sanırım, afedersiniz başka kelime bulamıyorum ama dışkımın sertliği ve kalınlığından dolayı tuvaletimi yapamadım. Ölüyordum sanki, çok canım yandığından ertesi günü bekleyip sabah eczaneden lavman aldım. Yaptım yok hiç bir işe yaramıyor bayılacak gibiyim zaten çok kötüyüm karnımda ağrıyor, acile gittim şurup verip gönderdiler. Yahu en son noktaya gelmiş dışkı zaten sindirilmiş bitmiş ordan çıkmıyor, yani bişey yesemde içsemde olan olmuş. Vazelin felanda kullandım yok aşırı canım yanıyor jilet kesiyor sanki. Tam anüs kısmında dışkı zaten oradan çıkmıyor hani onu yumuşatabilecek veya acımı geçirecek krem iğne ağrı kesici vs var mı delirmek üzereyim okula gidemedim yarında napıcam bilmiyorum 1 lokma yemek yiyemedim 2 gündür ölüyorum kısacası. Ha birde ishal yapacak şeyler yedim erik vs ama zaten sindirilmiş atılmaya hazır olan bir şeyi nasıl ishale çevirebilir ya da yumuşatabilirim ki:((lütfen yardım edin çok kötüyüm
Tuvalete çıkamıyorum kafayı yiyeceğim?