Boyum 1.93 115 kiloyum. Göbeğim var biraz da göğüslerim. Anıtkabir de gördüğünüz gibi boyla beraber çevreme göre oldukça iriyim. Ne kadar zayıflamam gerekir? Zayıflayınca çok mu değiştirim? Ne yapmalıyım? Böyle şişman ve uzun erkekler itici midir?
Diyet & Spor yapmalısın. Ekmek dahil Glutenli besinler ve hazır gıda tüketmek yok. Şekeri de kesmelisin. 2 öğün yemek yemelisin. Yemeklerin porsiyonu az olmalı. Spordan sonra bol bol su tüketmelisin. Sabah kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta yemelisin, çünkü o tok tutuyor. Ve akşam yemeğini en geç 17' de yemelisin. Akşam 18'den sonra hiçbir şey yememek gerekiyor.
Bazılarının çekmiyor ben yine de zayıflayacam insanların beni izlemesi iştahla yemek yemekten daha keyifli. Kilo verdikçe karizma artıyor hele ki takım elbise de varsa 😃
Kız erkek herkes daha çok bakıyor. Otobüste kısa boylu kızlar maske altından gülüyor. 😂 Her kadın bakıyor ya iyi bişi aslında. Kilo verip ajansa başvurmak var aklımda. Bu ülkeye 2. İmirzalıoğlu lazım aslında 😂
Ahaha😂😂😂 Bakmasının sebebi ülkenin boy ortalaması belli , yurt dışında bile sık sık senin boylarında erkek görmek pek mümkün değil. O maske altından gülen kızlar sence boyunla dalga mi geçiyorlar?
Onu çözemedim ama dalga geçilecek durum varsa onların ki bence. Uzun boy kazanır her zaman😂 Kendi kocaları bile 1.70-75 benimle kıyaslayamazlar. Acı ama gerçek 😃😄 Kendimle barışığım seviyorum hukuk okuyan memurum seviyorum işimi. Kendimi. İyi giden kariyerimi. Onların tek artısı eşi/sevgilisi var. Benim hiç olmadı sevgilim. Çok şey de kaybetmedim kızlar beni kaybetti. 1.70 le tatmin etsinler kendilerini şimdi 😂
Uzun boylu erkek de bir şey kazanmıyor ki benim arkadaşımın 4. Sevgilisi 1.70 boyu Benim 1.93 Daha 0. Bana sorarsanız kızlarda akıl yok. Çok iyi bir kurumda memurum hukuk okuyorum evim arabam var çevrem oldukça iyi ahlaklı bilir utangaç olduğum için açılamadım kimseye ayrı mevzu ama neticede sevgilim olmadı. Bakmayan da çok kız gördüm bazılarına açılınca. Nerde serseri aklı olmayan ya da parası olmayan. Olsa bile ne idüğü belirsiz yarını yok garantisi yok evine ekmek getirmez ya da sadakatsiz karı kız düşkünü pislik var (genelleme yapmıyorum) onların sevgilisi var. Bı albenileri de yok öyle. Efendi temiz işinde gücündeysen kaybedersin. Acı gerçekler
İnsan insanın aynasıdır. O bahsettiğiniz kızların karakteri bozuk olduğu için kendisi gibi olan erkekleri istiyorlar arıyorlar. 😊 Ve varsın olsun sen kaybet yeter ki , karakter , huy bozulmasın
Off derdimi kimse anlamıyor. Ankara hukuktayım. Yapayalnız. TBMM deyim. Yapayalnız. Geçen terastaydım. Esen rüzgara karşı aşağı doğru kendimi bırakmak istedim. Ankara . Ah Ankara . İki yakan bir araya gelmesin. Yalnızlığa mahkum ettin beni. Her gün ölüp ölüp diriliyorum
Ne kadar dengesiz bir kızmış o öyle Ayrıca ülkede sevgilisi olmayan cok erkek var , tek değilsin. Ve yalniz olup kafa dinliyorsun işte ne güzel, kız olsa kafanı şişirecek 😄
En İyi Cevaplar